Real Coffee Opiniões

TrustScore: 4 em 5

4,1

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Det koster selvfølgelig noget, men vi er godt tilfreds, da vi kan lave os en god kop kaffe, som altid smager perfekt og ikke efterlader en halv kande, som alligevel står og bliver kold (som skete med... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Real Coffee er kaffe af høj kvalitet og jeg nyder smagen hver gang jeg drikker den. De har et glimrende sortiment med flere forskellige smagsvarianter. Hjemmesiden er nem og overskuelig at bruge. Le... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Udover at det er god kaffe, så er det nemt at ændre på mine bestillinger, hvis jeg ønsker mere i en. Det er enkelt og tilgængeligt at justere leveringsintervaller - særligt fordi der altid kommer en r... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Min erfaring: Bare bløff. Hvorfor må du binde deg til abonnement hvis produktet er så fantastisk? Og tvinge deg til å betale selv om du sier det ikke virker og ønsker å avvikle? Fordi du har gjort tab... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Loja de café

Informação fornecida por diversas fontes externas

Kendt fra bl.a. "Bedst i TEST" i Politiken og tv-programmer på Danmarks Radio bl.a. Spis & Spar med tidligere kok i Kongehuset Jesper Vollmer.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

11 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

God kaffe, god service

Vi er snart, på tredje år med kaffekapsler fra Real Coffee. Min kone og jeg har hver vores favoritter. Det er nemt at blande og administrere EASY kaffepakken. På et tidspunkt, for længe siden, fik vi noget 1883 kaffesirup, vist nok som gave i forbindelse med bestilling, det ville være fint hvis det kunne komme på sortimentet.
Real Coffee har en yderst venlig kundeservice, både på mail og tlf. henvendelser. Problemer med distributør er blevet løst hurtigt og tilfredsstillende og, fornemmer man, med et smil.
Real Coffee kan på det varmeste anbefales.

7 de fevereiro de 2021

Resposta da Real Coffee

Mange tak for din rigtig fine anmeldelse!
Vi bliver så glade for og høre at både din kone og dig er tilfredse.
Vi kan sagtens få tilføjet kaffesirup til dit Easy abonnement hvis du ønsker det. Du kan kontakte os på vores mail; kundeservice@realcoffee.dk, eller ringe til os på; +45 70221500, så finder vi ud af det! :-)

Classificada 5 em 5 estrelas

Gode kaffekapsler til en god pris

Gode kaffekapsler til en god pris - nem at ændre bestilling og levering

6 de fevereiro de 2021

Resposta da Real Coffee

Tak for din anmeldelse. Hvor er det skønt og høre, at du er glad for vores kaffe, det er altid rart med glade kunder! :-)

Classificada 5 em 5 estrelas

Husker at belønne faste kunder

Jeg har været -og er stadig - meget tilfreds kunde 😊igennem flere år. God kaffe til enhver smag og billigere end hvis jeg skulle købe i supermarkedet. Og så er Realcoffee gode til at belønne trofaste kunder ind imellem. Det synes jeg er god stil.

6 de fevereiro de 2021

Resposta da Real Coffee

Mange tak for din fine anmeldelse.
Hvor er det bare skønt og høre at du er tilfreds! Det er vi super glade for, og det varmer rigtig meget.

Godt tilfreds,god leveringsaftale.Nemt…

Godt tilfreds,god leveringsaftale.Nemt at ændre bestillingen ,nemt at ændre periode mm

Iøvrigt er det en god kaffe. Selv drikker jeg mest styrke 8.
Dejligt at prøve flere typer

Resposta da Real Coffee

Tusinde tak for din anmeldelse!
Vi er rigtig glade for og høre at du er glad for dit Easy abonnement. - Og dejligt og høre, at du nyder godt af vores mange gode kaffevarianter :-)

Classificada 5 em 5 estrelas

Velsmagende kaffe og dejligt med flere…

Velsmagende kaffe og dejligt med flere varianter. Vi er glade for at være kunde hos jer og meget tilfreds med jeres service.

Resposta da Real Coffee

Mange tak for din fine anmeldelse. Dejligt at i er glade for vores lækre kaffe samt service. Vi elsker tilfredse kunder! :-)

Kaffe til enhver smag.

Har fået leveret kaffe herfra i nogle år. Kaffe til enhver smag og altid til tiden.

Resposta da Real Coffee

Tak for din anmeldelse. Fedt og høre at du er glad og tilfreds som kunde hos os, det varmer! :-)

Perfekt løsning

Dejlig kaffeordning, som er nem at modtage. Dejligt, jeg selv kan bestemme, hvornår jeg ønsker at modtage en sending.

Tak for din anmeldelse!
Fantastisk at du er tilfreds for dit Easy abonnement, det et vi rigtig glade for at høre. :-)

Bruger gennem mange år

Har gennem mange år modtaget deres kaffekapsler helt automatisk. Har fungeret perfekt hvergang, og har sparet mange penge ved at bruge deres kaffekapsler. Skulle de have fem stjerner skulle deres kapsler være økologiske.

Resposta da Real Coffee

Mange tak for din fine anmeldelse.
Vi er glade for og høre, at vores Easy abonnement fungerer for dig. Vi ønsker at gøre det så nemt som muligt for vores kunder. :-)
- Vi har faktisk 4 forskellige kaffekapsler som er økologiske, heriblandt Espresso Milano og San Marino.
Prøv og tag et kig på vores hjemmeside, der kan du få et overblik over alle vores varianter. :-)

Classificada 5 em 5 estrelas

God service, levere altid til tiden

Resposta da Real Coffee

Mange tak for din anmeldelse! Det er altid dejligt med tilfredse kunder.

Super kaffe

Super kaffe, leveret til tiden.
Vi er meget tilfreds med Real Coffee og anbefaler dem gerne.

Tak for din anmeldelse!
Det er altid dejligt med tilfredse kunder, så det er vi meget glade for at høre. :-)

Virkelig god kaffe

Virkelig god kaffe, til at betale. Nem og hurtig levering

Resposta da Real Coffee

Mange tak for din anmeldelse!
Hvor er det skønt og høre, at i kan lide vores lækre kaffe.

Dejlig kaffeordning

Resposta da Real Coffee

Tak for din anmeldelse! :-) Skønt og høre at du er tilfreds!

Classificada 4 em 5 estrelas

Jeg har kun gode oplevelser med Real…

Jeg har kun gode oplevelser med Real Coffee, altid god kaffe til tiden☺
Specielt kan Dark Hot Chocolate anbefales, den er super lækker.

Resposta da Real Coffee

Tak for din anmeldelse! Godt og høre at du er tilfreds med både vores kaffe og kakao! :-) Det er altid dejligt med glade kunder.

En fornøjelse at handle med Real Coffee

Det er en fornøjelse at handle med Real Coffee. Vores forbrug er lidt uregelmæssigt, og det er uhyre nemt at udskyde bestillingen.

Resposta da Real Coffee

Tak for at du vil bruge din tid til at give os en anmeldelse! Godt og høre at du er glad for vores Easy abonnement, det er jo som du nævner, - Super nemt! :-)

Nul slinger i valsen

Nul slinger i valsen
For år tilbage lod jeg mig lokke til at købe en smagepakke, hvor jeg kunne smage de forskellige kaffer i Real Coffees sortiment.
De var allesammen fine, men jeg endte alligevel med at vælge min favorit.
Hvad jeg virkelig godt kan lide ved min abonnementsordning er, at jeg uden besvær med et enkelt klik kan gå ind på ind side og vælge, om jeg vil vente lidt med at få næste pakke, eller om de skal sende med det samme. Og med det samme er med det samme, og pakken ankommer dagen efter.
En enkelt gang er der gået kludder i leveringen, og jeg skrev en vrissen mail, der blev besvaret med det samme med undskyldning og at der i næste levering ville blive leveret en ekstra æske. Og det skete.
Jeg er godt tilfreds og vil ikke tøve med at anbefale Real Coffee.

Resposta da Real Coffee

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Pointen med vores Easy abonnement er at det gerne skal være nemt og lige til at få sin kaffe, så vi glade for at det er den oplevelse du har! :-)
Det er også dejligt og høre, at vores kundeservice kunne hjælpe dig.

Fantastisk kaffe

Fantastisk kaffe, super service

Tak for din anmeldelse!
Vi er glade for at høre at du er tilfreds med vores service og vores kaffe. Det varmer!

Classificada 5 em 5 estrelas

Super glad for mit kaffeabonnement hos…

Super glad for mit kaffeabonnement hos Real Coffee. Mangler aldrig god kaffe, let at skifte hvis jeg har lyst til at smage andre varianter.

Resposta da Real Coffee

1000 tak for den rigtig fine anmeldelse. Vi er glade for og høre, at du er glad for vores kaffe og abonnement løsning. :-)

God kaffe

God kaffe, da jeg først fandt ud af, hvilken smag der passede til min smag.
Jeg kunne ønske mig nogle æsker med blandede kapsler, så der er nogle forskellige når jeg har gæster.
Kakaoen er ikke god, derfor kun 4 stjerner.

Resposta da Real Coffee

Tak for din tid til at give os en anmeldelse. :-)
Skønt og høre at du fandt en kaffe som faldt i din smag. Husk at det altid er muligt at tilføje eller ændre flere eller enkelte æsker til en anden variant. - Så der er til når gæsterne kommer ;-)

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais