Rebel and Rose Mijn eerste set gewoon bij de juwelier aangekocht. Daarna via de brochure ontdekt dat er veel meer keuze in kleuren en varianten. Vervolgens blijken de prijzen gelijk aan die bij juwel... Ver mais
Super! Enorm snelle levering.. besteld op zondag en dinsdag al in huis! Van Nederland naar België, dit is toch ongezien bij een bestelling op zondag! Verder perfecte producten, zoals altij... Ver mais
Buiten dat het een mooie collectie is om uit te kiezen, geeft dit bedrijf de meest fantastische service. Toen GLS zomaar uit het niets besloot het bestelde niet te leveren op de afgesproken dag, s... Ver mais
Ik vind de producten erg mooi en kwalitatief heel goed ik vind ze wel heel erg prijzig, zeker omdat hecgraag combineert wordt het al heel snel heel duur
Rebel & Rose, for the free spirits who don’t follow trends but set them Rebel & Rose staat voor ultieme vrijheid. Wij verleggen grenzen, het liefst elke dag. Onze sieraden zijn modieus, inspirerend en vooral helemaal van deze tijd. Het zijn de iconen van onze generatie. Maar uiteraard is Rebel & Rose niets zonder de mensen die onze sieraden dragen en combineren. Het zijn onze dragers die iedere dag de mode opnieuw uitvinden. Zij zijn de echte Rebels & Roses, de trendsetters, de free spirits. Wij leveren slechts de bouwstenen. De bouwstenen van een generatie Free Spirits. De sieraden van Rebel & Rose zijn van hoogwaardige kwaliteit en bijna allemaal handgemaakt. Voor de kralenarmbanden worden in de meeste gevallen edelstenen gebruikt, soms natuurstenen (denk aan lava) of een composiet als edelsteen te duur is. Door de kralen (beads) rijgen we een siliconen koord van hoogwaardige kwaliteit, en het koord wordt via een speciale methode stevig vastgezet in het slot. De meeste leren armbanden worden gemaakt door de beste leervlechters uit Bali en het zilver wordt gemaakt door de beste zilversmeden op dat eiland. Elk stukje zilver is handgemaakt, zelfs de schakelarmbanden worden schakel voor schakel in elkaar gezet. Rebel & Rose is een Nederlands sieradenmerk dat internationaal razendsnel naam heeft gemaakt. Inmiddels wordt Rebel & Rose verkocht bij meer dan 700 juweliers, in meer dan 15 landen, en zijn er al ruim 400.000 consumenten met een sieraad van Rebel & Rose.
Holanda
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 92% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Quality and customer service also the design which is unique
Most products from here are satisfied and fit all taste

Resposta da Rebel & Rose
Mega mooie set voor goeie kwaliteit

Resposta da Rebel & Rose
Sehr hochwertiger Herrenschmuck, tolle Verarbeitung und ein richtig edler Look. Der Versand lief schnell und absolut problemlos. Bin rundum zufrieden und würde jederzeit wieder bestellen.

Resposta da Rebel & Rose
Duidelijke site, snel geleverd, goed verpakt en je wordt goed op de hoogte gehouden van het verloop van je bestelling. Én natuurlijk mooie producten ; )

Resposta da Rebel & Rose
Prima armband, maar de 'steentjes' zijn wel een stuk kleiner dan in de web-presentatie wordt gesuggereerd. Daardoor toch wat teleurgesteld.
Bekijken en bestellen ging via mijn telefoon. Daar was geen indicatie hoe groot de beads waren en dat grootte van de beads gekozen kan worden - in elk geval niet gezien en niet opvallend fepubliceerd.

Resposta da Rebel & Rose
Ondanks dat we verkeerde armand binnenkregen werd dit opgelost door gelijk nieuwe te sturen met klein presentje met envelop zodat we de verkeerde terug konden sturen ipv dat we eerst de verkeerde retour moesten sturen.

Resposta da Rebel & Rose
Mooie duidelijke site, snelle levering, prachtig verpakt, en supermooie kwaliteit van de armbanden!
Prachtig!

Resposta da Rebel & Rose
Voor mijn vriend een bestelling geplaatst.Het armbandje werd razendsnel geleverd, maar leek helaas niet op de afbeelding van de website.
Na een korte mailwisseling met Rebel&Rose is het armbandje speciaal naar onze wensen aangepast.
Wat een supervriendelijke klantenservice. Hartelijk dank!

Resposta da Rebel & Rose
goede kwaliteit, mooie producten. Blijven ook mooi.
Inmiddels 3e armband aangeschaft!

C0RRECTE ZENDING
MOOIE PRODUCTEN IN WERKELIJKHEID NOG MOOIER DAN OP DE WEBSITE
EENVOUDIGE PROCEDURE OM HET PRODUCT OM TE KUNNEN RUILEN

Resposta da Rebel & Rose
Schnelle Lieferung und top Produkt. Es fühlt sich gut auf der Haut an ind sieht schick aus.

Resposta da Rebel & Rose
Stijlvolle sieraden van topkwaliteit. Kan tegen water, zon, regen en sneeuw en blijft prachtig. Mijn man draagt zijn armbanden al drie jaar permanent. Ik wissel af (want heb al HEEL veel leuke verschillende ;-)). We hebben ze ook al vaak cadeau gegeven aan vrienden, vriendinnen en onze kinderen. Leuk dat er steeds nieuwe modellen en kleurcombinaties komen. Wij zijn nog lang niet uitgekocht bij R&R! Bovendien online uitstekende persoonlijke service!

Resposta da Rebel & Rose
Expérience extrêmement décevante. Je déconseille fortement !
J’ai passé une commande et je n’ai jamais reçu mon colis. Après plus d’une semaine sans aucune mise à jour, j’ai contacté le service clients. On m’a simplement indiqué que le colis aurait été remis à PostNL, mais aucune preuve, aucun numéro de suivi valide, et depuis… silence total.
J’ai envoyé plusieurs relances (4 au total), y compris une demande de remboursement, et je n’ai plus aucun retour du service clients.
Aucune solution proposée, aucune information fiable, aucune prise en charge du problème.
Très déçu de ce manque de professionnalisme.

Resposta da Rebel & Rose
Geweldige service ...en een zeer mooie armband ,leer met zilver heb m omgedaan en niet meer afgedaan .

Resposta da Rebel & Rose
het was zo altijd weer goed de producten was weer wat je verwacht prima

Resposta da Rebel & Rose
Super mooie sieraden, goede levering met kadoverpakkimg die echt wat toevoegd! Daarna ook nog wat onderhoudstips op de mail!
Fijne shopervaring

Resposta da Rebel & Rose
Zeer mooie en exclusieve armbandjes blijven prachtig en voor alle gelegenheden

Resposta da Rebel & Rose
Schnelle Lieferung und wunderschöne Armbänder in hochwertiger Qualität .

Resposta da Rebel & Rose
Er is ruim keus en van goede kwaliteit. Ook werd het snel verzonden. Ik dacht in eerste instantie al verpakt maar het doosje was vrij eenvoudig in elkaar te zetten. We hebben al weer opnieuw besteld.

Resposta da Rebel & Rose
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.