Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Bestelling met zorg verpakt, leek op een cadeautje. Moest een aantal items ruilen voor een andere maat, dit was moeiteloos en communicatie vanuit Rebel & Rose was pro-actief. Ook de kortingscode voor... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik zou dit zeker andere aanbevelen. De service is heel goed, als je mailtje krijgt je snel antwoordt. Wilde iets gepersonaliseerd en zei dachten goed mee. Prijs is goed en de kwaliteit is ijzersterk.... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Realiteit komt overeen met de foto. Zeer mooi en zorgvuldig verpakt. Mooi cadeautje om aan mijn man te geven voor onze huwelijksverjaardag.

Classificada 5 em 5 estrelas

Eerste armband was enkele jaren geleden. Nu een paar jaar verder en een aantal armbanden rijker. Ik draag ze dagelijks, erg blij mee. Snelle verzending, mooie doosjes verpakt en altijd een leuk presen... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Fabricante de joalharia
  2. Designer de jóias
  3. Ourivesaria

Rebel & Rose, for the free spirits who don’t follow trends but set them Rebel & Rose staat voor ultieme vrijheid. Wij verleggen grenzen, het liefst elke dag. Onze sieraden zijn modieus, inspirerend en vooral helemaal van deze tijd. Het zijn de iconen van onze generatie. Maar uiteraard is Rebel & Rose niets zonder de mensen die onze sieraden dragen en combineren. Het zijn onze dragers die iedere dag de mode opnieuw uitvinden. Zij zijn de echte Rebels & Roses, de trendsetters, de free spirits. Wij leveren slechts de bouwstenen. De bouwstenen van een generatie Free Spirits. De sieraden van Rebel & Rose zijn van hoogwaardige kwaliteit en bijna allemaal handgemaakt. Voor de kralenarmbanden worden in de meeste gevallen edelstenen gebruikt, soms natuurstenen (denk aan lava) of een composiet als edelsteen te duur is. Door de kralen (beads) rijgen we een siliconen koord van hoogwaardige kwaliteit, en het koord wordt via een speciale methode stevig vastgezet in het slot. De meeste leren armbanden worden gemaakt door de beste leervlechters uit Bali en het zilver wordt gemaakt door de beste zilversmeden op dat eiland. Elk stukje zilver is handgemaakt, zelfs de schakelarmbanden worden schakel voor schakel in elkaar gezet. Rebel & Rose is een Nederlands sieradenmerk dat internationaal razendsnel naam heeft gemaakt. Inmiddels wordt Rebel & Rose verkocht bij meer dan 700 juweliers, in meer dan 15 landen, en zijn er al ruim 400.000 consumenten met een sieraad van Rebel & Rose.

Informações de contacto

4,7

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

588 opiniões

Respondeu a 93% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Classificada 1 em 5 estrelas

Expérience extrêmement décevante

Expérience extrêmement décevante. Je déconseille fortement !
J’ai passé une commande et je n’ai jamais reçu mon colis. Après plus d’une semaine sans aucune mise à jour, j’ai contacté le service clients. On m’a simplement indiqué que le colis aurait été remis à PostNL, mais aucune preuve, aucun numéro de suivi valide, et depuis… silence total.

J’ai envoyé plusieurs relances (4 au total), y compris une demande de remboursement, et je n’ai plus aucun retour du service clients.
Aucune solution proposée, aucune information fiable, aucune prise en charge du problème.

Très déçu de ce manque de professionnalisme.

5 de novembro de 2025

Chère Mathilde,
Nous comprenons qu'il est très désagréable de perdre un colis, et nous le regrettons sincèrement. Nous lançons toujours immédiatement une enquête, qui dure généralement environ cinq jours. Nous vous demandons donc de bien vouloir patienter. La plupart du temps, le colis finit par être livré, mais avec un certain retard.
Comme nous n'avons pas reçu de réponse rapide du distributeur et que le colis semble malheureusement avoir été définitivement perdu, nous avons procédé à votre remboursement.
Bien cordialement,

Classificada 5 em 5 estrelas

Geweldige service ...en een zeer mooie…

Geweldige service ...en een zeer mooie armband ,leer met zilver heb m omgedaan en niet meer afgedaan .

14 de novembro de 2025

Resposta da Rebel & Rose

Dank je wel voor je geweldige review en je mooie woorden over onze armband ✨

Super mooie sieraden

Super mooie sieraden, goede levering met kadoverpakkimg die echt wat toevoegd! Daarna ook nog wat onderhoudstips op de mail!
Fijne shopervaring

13 de novembro de 2025

Resposta da Rebel & Rose

Dank je wel voor je prachtige review! Fijn dat de sieraden zo in de smaak vallen ✨

Classificada 5 em 5 estrelas

Er is ruim keus en van goede kwaliteit

Er is ruim keus en van goede kwaliteit. Ook werd het snel verzonden. Ik dacht in eerste instantie al verpakt maar het doosje was vrij eenvoudig in elkaar te zetten. We hebben al weer opnieuw besteld.

6 de novembro de 2025

Resposta da Rebel & Rose

Bedankt voor je review! Fijn dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en snelle levering ✨

Goede maattabel

Snelle levering en dankzij de maattabel paste de 2 armbanden precies goed.

3 de novembro de 2025

Resposta da Rebel & Rose

Bedankt voor je review ✨💎 Fijn dat de armbanden perfect passen!

Classificada 2 em 5 estrelas

Product dat we hebben ontvangen lijkt…

Product dat we hebben ontvangen lijkt totaal niet qua kleur zoals op de website wordt weergegeven. En als je het retour wilt sturen dan kost het geld. Best gek als een fout gemaakt wordt dat de klant dan zelf de kosten van retour moet betalen

25 de outubro de 2025

Resposta da Rebel & Rose

Wat jammer om te horen dat de kleur niet overeenkwam met je verwachting 💫 Dat is natuurlijk niet de ervaring die we willen bieden. Wil je contact met ons opnemen via info@rebelandrose.com? We kijken graag met je mee 💎

Classificada 5 em 5 estrelas

Mooie armbanden en na 6 dagen had ik ze…

Mooie armbanden en na 6 dagen had ik ze eindelijk in huis maar dit lag niet aan Rebel & Rose maar aan DHL die het pakketje in de brievenbus had gegooid in een verkeerde straat waar nog niemand woont omdat dit huis net is opgeleverd

29 de outubro de 2025

Resposta da Rebel & Rose

Fijn om te horen dat je blij bent met de armbanden ✨ Jammer van de vertraging door DHL, maar gelukkig is het goed gekomen! Bedankt voor je geduld en je mooie review 💎

Perfecte service

Wat een geweldig service!
2 hele nieuwe armbanden mogen ontvangen !
Door mijn eigen fout waren mijn armbanden beschadigd door contact met muggenspray ....
Zo blij met mn nieuwe armbanden! Dankjewel!!

24 de outubro de 2025

Resposta da Rebel & Rose

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze sieraden ✨ Bedankt voor je mooie review!

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering, goede kwaliteit ook zo leuk dat je kan matchen met je kind.

16 de outubro de 2025

Resposta da Rebel & Rose

Bedankt voor je review ✨💖 Zo leuk om samen met je kind te matchen!

Classificada 5 em 5 estrelas

Online een zegelring met tijgeroog…

Online een zegelring met tijgeroog steen gekocht. Toch wel spannend qua maat. Maar met de aanwijzingen op de site past de ring perfect. Daarnaast is de kwaliteit erg mooi.

20 de outubro de 2025

Resposta da Rebel & Rose

Bedankt voor je review ✨💎 Fijn dat de ring perfect past!

Classificada 1 em 5 estrelas

Slechte kwaliteit binnenketting

Vorig jaar een hals ketting gekocht waarvan de binnenketting steeds langer werd. Nu is er een gedeelte van 3cm ongeveer waar geen kralen zitten.
Van de winkel te horen gekregen dat ik 25% korting op een nieuwe kan krijgen en dat er verder niets aan te doen is.
Met andere woorden, weer een nieuwe aanschaffen en volgend jaar heb ik het zelfde probleem.
Voor mij geen kettingen weer van Rebel and Rose.
Op 3 November weer contact gehad Rebel and Rose met het zelfde resultaat.
2 keer een ketting gekocht maar daar blijft het nu ook bij, 1 keer verkleuring van de kralen en de 2e keer een uitgerekte ketting.

10 de outubro de 2025

Beste meneer Tiemens,

Wat vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over uw ketting. Voor zover wij begrijpen is het collier inmiddels langer dan een jaar in gebruik, waardoor het helaas niet meer onder de garantie valt. De aangeboden korting van 25% op een nieuw exemplaar is bedoeld als een coulante oplossing vanuit de winkel.

Als u liever geen nieuwe ketting wilt, denken wij uiteraard graag met u mee over een alternatief sieraad waarop dezelfde korting van toepassing is.
Een melding over verkleuring hebben wij nog niet ontvangen, maar als u ons een foto en wat meer informatie kunt mailen, kijken we graag met u mee naar een passende oplossing. U kunt ons bereiken via info@rebelandrose.com.

Team Rebel & Rose

Leuke armbandjes

Leuke armbandjes

10 de outubro de 2025

Resposta da Rebel & Rose

Bedankt voor je review ✨💖 Veel plezier met je armbanden!

Super

Die Armbänder sind wunderschön und die Farben sind wie auf den Fotos abgebildet.
Habe jetzt schon einige von Rebel & Rose gekauft.
Und werde bestimmt noch einige kaufen!
Bestellung und Versand sind völlig unkompliziert.

30 de setembro de 2025

Resposta da Rebel & Rose

Vielen Dank für deine schöne Bewertung! ✨ Wir freuen uns, dass dir die Armbänder gefallen. 💖

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.