Ik zou dit zeker andere aanbevelen. De service is heel goed, als je mailtje krijgt je snel antwoordt. Wilde iets gepersonaliseerd en zei dachten goed mee. Prijs is goed en de kwaliteit is ijzersterk.... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Eerste armband was enkele jaren geleden. Nu een paar jaar verder en een aantal armbanden rijker. Ik draag ze dagelijks, erg blij mee. Snelle verzending, mooie doosjes verpakt en altijd een leuk presen... Ver mais
Mijn armbanden set was erg netjes verpakt met tevens daarin ook hele mooie sieradendoosjes om de armbanden in te bewaren. Ik vond het pakket erg persoonlijk en zorgvuldig samengesteld. Zeer go... Ver mais
Stijlvolle sieraden van topkwaliteit. Kan tegen water, zon, regen en sneeuw en blijft prachtig. Mijn man draagt zijn armbanden al drie jaar permanent. Ik wissel af (want heb al HEEL veel leuke versch... Ver mais
Informações sobre a empresa
Rebel & Rose, for the free spirits who don’t follow trends but set them Rebel & Rose staat voor ultieme vrijheid. Wij verleggen grenzen, het liefst elke dag. Onze sieraden zijn modieus, inspirerend en vooral helemaal van deze tijd. Het zijn de iconen van onze generatie. Maar uiteraard is Rebel & Rose niets zonder de mensen die onze sieraden dragen en combineren. Het zijn onze dragers die iedere dag de mode opnieuw uitvinden. Zij zijn de echte Rebels & Roses, de trendsetters, de free spirits. Wij leveren slechts de bouwstenen. De bouwstenen van een generatie Free Spirits. De sieraden van Rebel & Rose zijn van hoogwaardige kwaliteit en bijna allemaal handgemaakt. Voor de kralenarmbanden worden in de meeste gevallen edelstenen gebruikt, soms natuurstenen (denk aan lava) of een composiet als edelsteen te duur is. Door de kralen (beads) rijgen we een siliconen koord van hoogwaardige kwaliteit, en het koord wordt via een speciale methode stevig vastgezet in het slot. De meeste leren armbanden worden gemaakt door de beste leervlechters uit Bali en het zilver wordt gemaakt door de beste zilversmeden op dat eiland. Elk stukje zilver is handgemaakt, zelfs de schakelarmbanden worden schakel voor schakel in elkaar gezet. Rebel & Rose is een Nederlands sieradenmerk dat internationaal razendsnel naam heeft gemaakt. Inmiddels wordt Rebel & Rose verkocht bij meer dan 700 juweliers, in meer dan 15 landen, en zijn er al ruim 400.000 consumenten met een sieraad van Rebel & Rose.
Informações de contacto
Holanda
- rebelandrose.com
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Super snel armband ontvangen
Super snel armband ontvangen. Binnen 24 uur na bestelling. Keurig verpakt in luxe doosje met zeer duidelijke onderhoud en gebruiksaanwijzing. Kortom hoogstand kwaliteits niveau.

Order delay
My order was placed and confirmed over ten days ago, yet it has still not arrived. However, I have noticed that you are already requesting a review. It seems there may be an issue with your coordination.

Prima aankoop
Prima aankoop. Zeer tevreden, alles netjes op tijd geleverd. Niets op aan te merken

Resposta da Rebel & Rose
Ik heb het pakketje snel ontvangen
Ik heb het pakketje snel ontvangen. Zag er netjes verpakt uit. Mijn vriend is blij met de armbanden.

Prachtige armband, snelle levering
Snelle levering,goed verpakt enprachtige armband

Resposta da Rebel & Rose
Mooi verzorgd en alles duidelijk…
Mooi verzorgd en alles duidelijk geformuleerd…

Resposta da Rebel & Rose
Het zijn echt hele mooie armbanden
Het zijn echt hele mooie armbanden, goede kwaliteit en het omruilen en de service zijn geweldig!

Resposta da Rebel & Rose
Alles perfect te volgen en correct…
Alles perfect te volgen en correct geleverd
Blij met het product en de service
Het bestellen, de verzending en het product waren allemaal top!

Twijfels, twijfels!!!
Heb twijfels of het een goed bedrijf is. Drie dagen na mijn bestelling kreeg ik een eerste appje van hun. Het artikel was met PostNl verstuurd. Hoe vreemd was het dat dat pakje pas een volle week later arriveerde. Inlichtingen bij PostNl bevestigden mijn vermoeden dat er iets niet klopte. Firma " leugen en bedrog "??? Artikel was overigens aardig en nu in gebruik.

Armband Black Moon
Er staat armband Black Moon met sluiting maar er is geen sluiting. Het is gewoon een elastiek met kralen dus erg duur.

Mooie sieraden
Mooie sieraden,en met leuke kado verpakking en snelle levering

Prachtige armbanden
Prachtige armbanden, keurig verpakt en snel geleverd

Resposta da Rebel & Rose
Ik draag mijn eerste R&R armband al…
Ik draag mijn eerste R&R armband al bijna 6 jaar en het is nog steeds prachtig. Hierdoor wilde ik er graag nog een maar net even anders dan op de website aangeboden. Via de klantenservice werd mijn specifieke vraag snel en vriendelijk opgepakt en kon ik "mijn" armband bestellen. Ik ben er heel blij mee!

Super producten
Super producten. Snelle levering en goede klantenservice. (Gratis product, sokken was verkeerde maat geleverd. Hebben direct de juiste maat nageleverd en mocht het andere paar houden). Mijn vader is erg blij met zijn cadeau.

Superschöne armbänder mit…
Superschöne armbänder mit edelsteinkugeln und edelstahlkugeln die vergoldet sind. Besitze inzwischen schon das zweite. Sie sind gut zu kombinieren und jeder stein steht für bestimmte eigenschaften. Ich liebe sie und es kommt bestimmt noch das eine oder andere dazu!

Leuke producten
Leuke producten, snel geleverd en goede kwaliteit.

Mooie, sierlijke armbanden
Snel geleverd, mooi sierlijke armbanden.

Resposta da Rebel & Rose
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.