Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Bestelling met zorg verpakt, leek op een cadeautje. Moest een aantal items ruilen voor een andere maat, dit was moeiteloos en communicatie vanuit Rebel & Rose was pro-actief. Ook de kortingscode voor... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik zou dit zeker andere aanbevelen. De service is heel goed, als je mailtje krijgt je snel antwoordt. Wilde iets gepersonaliseerd en zei dachten goed mee. Prijs is goed en de kwaliteit is ijzersterk.... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Realiteit komt overeen met de foto. Zeer mooi en zorgvuldig verpakt. Mooi cadeautje om aan mijn man te geven voor onze huwelijksverjaardag.

Classificada 5 em 5 estrelas

Eerste armband was enkele jaren geleden. Nu een paar jaar verder en een aantal armbanden rijker. Ik draag ze dagelijks, erg blij mee. Snelle verzending, mooie doosjes verpakt en altijd een leuk presen... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Fabricante de joalharia
  2. Designer de jóias
  3. Ourivesaria

Rebel & Rose, for the free spirits who don’t follow trends but set them Rebel & Rose staat voor ultieme vrijheid. Wij verleggen grenzen, het liefst elke dag. Onze sieraden zijn modieus, inspirerend en vooral helemaal van deze tijd. Het zijn de iconen van onze generatie. Maar uiteraard is Rebel & Rose niets zonder de mensen die onze sieraden dragen en combineren. Het zijn onze dragers die iedere dag de mode opnieuw uitvinden. Zij zijn de echte Rebels & Roses, de trendsetters, de free spirits. Wij leveren slechts de bouwstenen. De bouwstenen van een generatie Free Spirits. De sieraden van Rebel & Rose zijn van hoogwaardige kwaliteit en bijna allemaal handgemaakt. Voor de kralenarmbanden worden in de meeste gevallen edelstenen gebruikt, soms natuurstenen (denk aan lava) of een composiet als edelsteen te duur is. Door de kralen (beads) rijgen we een siliconen koord van hoogwaardige kwaliteit, en het koord wordt via een speciale methode stevig vastgezet in het slot. De meeste leren armbanden worden gemaakt door de beste leervlechters uit Bali en het zilver wordt gemaakt door de beste zilversmeden op dat eiland. Elk stukje zilver is handgemaakt, zelfs de schakelarmbanden worden schakel voor schakel in elkaar gezet. Rebel & Rose is een Nederlands sieradenmerk dat internationaal razendsnel naam heeft gemaakt. Inmiddels wordt Rebel & Rose verkocht bij meer dan 700 juweliers, in meer dan 15 landen, en zijn er al ruim 400.000 consumenten met een sieraad van Rebel & Rose.

Informações de contacto

4,7

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

588 opiniões

Respondeu a 93% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Classificada 1 em 5 estrelas

Slechte service!

Prima product, maar de service is echt waardeloos. Op e-mails wordt totaal niet gereageerd, het product is niet op tijd verstuurd ondanks de belofte op de website en ik heb nooit een verzendbevestiging ontvangen.

17 de dezembro de 2025

Beste Demi,

Wat vervelend dat je bestelling er nog niet is. In deze drukke periode gaat er helaas soms iets mis met de verspreiding; dat vinden wij zelf ook erg vervelend. Meestal komt een bestelling dan wat later aan, maar gelukkig raken pakketten vrijwel nooit echt kwijt.

Door deze drukte waren wij deze week helaas ook minder snel dan normaal met het beantwoorden van e-mails. Dat heeft ons eerlijk gezegd een beetje overvallen.

Je hebt inmiddels contact met onze Client Service. Zij gaan je zeker helpen om dit zo snel mogelijk en, indien mogelijk, nog vóór Kerst op te lossen.

Onze excuses voor het ongemak.

Rebel&Rose

Perfecte cadeau

Snelle verzending. Erg mooie onyx armband in een mooi doosje en extra kerstverpakking. Dat alles bij elkaar maakt een persoonlijk cadeau geven erg leuk!

16 de dezembro de 2025

Resposta da Rebel & Rose

Bedankt voor je review! Fijn dat je het een persoonlijk cadeau vond 🎁

Weer een mooie aanwinst

Groot aanbod met mooie producten
Aankoop altijd mooier dan foto.

15 de dezembro de 2025

Resposta da Rebel & Rose

Bedankt voor je review! Fijn dat de armband in het echt nog mooier is 😍

Super mooie armbanden

Super mooie armbanden en sieraden voor een goede prijs kwaliteit verhouding.
Ik raad dit merk iedereen aan die van mooie organisatie materiaal houdt.

10 de junho de 2025

Resposta da Rebel & Rose

Bedankt voor je review! Leuk dat je onze armbanden zo mooi vindt 🤍

Super mooi

Goede service, snelle levering en mooie verpakking. Het armbandje is erg mooi van kwaliteit en past perfect!

14 de dezembro de 2025

Resposta da Rebel & Rose

Fijn dat je een review achterliet! Geweldig dat je onze armbanden zo mooi vindt ✨

Fantastische producten

Een goeie website met fantastische producten.
Mijn nieuwste armband is weer geweldig, hij past goed en ziet er heel mooi uit.
Weer heel tevreden.

10 de dezembro de 2025

Resposta da Rebel & Rose

Bedankt voor je review! Super dat je armband zo goed past 😍

Classificada 5 em 5 estrelas

Fijne draagbare armbanden met veel keus…

Fijne draagbare armbanden met veel keus in diverse kleuren en gemêleerde kralen.
Perfect te combineren met zilver of leren armbanden. Ook leuk voor de oudere jongeren.

6 de dezembro de 2025

Resposta da Rebel & Rose

Dank je wel voor je review! Fijn dat je de veelzijdigheid van onze armbanden waardeert 🎨

Een zeer tevreden klant

Ben heel blij met de aankoop van het cadeau voor mij man. De foto's zijn echt zoals als ze het sieraad presenteren als in het echt. Duidelijk informatie over het sieraad. Ook een zeer snelle levering. Zal er zeker meer gaan bestellen. Ben zeer zeker heel tevreden.

12 de dezembro de 2025

Resposta da Rebel & Rose

Bedankt voor je review! Geweldig dat het cadeau zo goed in de smaak viel 🎁

Gemakkelijk te bestellen

Gemakkelijk te bestellen, snel en op tijd geleverd en ook nog mooi verpakt !

3 de dezembro de 2025

Resposta da Rebel & Rose

Dank je voor je review! Top dat de verpakking in de smaak viel 🎁

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik had de verkeerde maat opgegeven

Ik had de verkeerde maat opgegeven, maar na een mail met de vraag of dit nog gecorrigeerd kon worden netjes een mail terug en het was geen probleem.
Ook de levering was snel en een goede uitleg over het product, kortom een top levering!

5 de dezembro de 2025

Resposta da Rebel & Rose

Bedankt voor je review! Fijn dat alles snel en soepel geregeld werd 😊

Snelle levering, top kwaliteit

Snelle levering, duidelijke maatvoering op site, ben super blij met de armbandjes.

9 de dezembro de 2025

Resposta da Rebel & Rose

Dank je voor je review! Geweldig dat je zo blij bent met de armbaden ✨

Denken in oplossingen

De bestelde armband zou te laat binnen komen voor onze Sinterklaas viering, dus ik mocht hem komen ophalen bij het atelier. De ander mag gewoon terug gestuurd worden! Super oplossing als je het mij vraagt! En de krijger is erg blij met de armband 😉

5 de dezembro de 2025

Resposta da Rebel & Rose

Wat fijn dat het zo goed opgelost kon worden en dat de ontvanger blij is met de armband! Dankjewel voor de review 💎

Classificada 1 em 5 estrelas

Leeres Paket - Betrug!!!

Hallo, ich bitte eine sofortige telefonische Kontaktaufnahme, bevor ich gegen Ihnen eine Anzeige erstatte. Das Paket ist komplett leer. Es war nicht geöffnet. Ich gebe Ihnen 24 Stunden Zeit, um sich bei mir zu melden. Nach Ablauf der Frist werde ich eine Anzeige erstatten.

8 de dezembro de 2025

Resposta da Rebel & Rose

Vielen Dank für Ihre Nachricht. Es tut uns sehr leid zu hören, dass Sie ein leeres Paket erhalten haben. Der Transport dieser Sendung wurde von DHL an Trans-o-Flex ausgelagert, und es gibt deutliche Hinweise darauf, dass während dieses Transports etwas schiefgelaufen ist und der Inhalt verloren ging.

Wir haben umgehend einen Fall bei DHL eröffnet, damit dieser gemeinsam mit Trans-o-Flex weiter untersucht werden kann. Wir werden Sie innerhalb von 24 Stunden telefonisch kontaktieren, um dies mit Ihnen zu lösen.

Wir entschuldigen uns aufrichtig für die entstandenen Unannehmlichkeiten.

Mit freundlichen Grüßen,
Rebel&Rose

Classificada 4 em 5 estrelas

mooi

mooi sieraden

7 de dezembro de 2025

Resposta da Rebel & Rose

Super dat je blij bent met de sieraden! Dankjewel voor de review 💎

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.