3,0

Aceitável

Sem histórico de convites para avaliação

3,0

Todas as opiniões

3 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Titel: Zeer slechte ervaring – afspraken worden niet nagekomen

Titel: Zeer slechte ervaring – afspraken worden niet nagekomen
Erg teleurgesteld in de service van deze rechtswinkel. Ik had gehoopt hier juridisch advies of ondersteuning te krijgen voor mijn zaak, maar helaas werd ik weggestuurd en wilden ze mij niet helpen.
Wat het nog erger maakt, is dat ik speciaal voor hen ben langsgekomen voor een afspraak. Dit bleek achteraf complete tijdsverspilling te zijn, omdat ik voor niets ben komen opdagen. Als er vooraf direct was aangegeven wat de mogelijkheden (of onmogelijkheden) waren, had mij dit een hoop tijd en moeite bespaard.
Een rechtswinkel hoort laagdrempelig en behulpzaam te zijn, maar de professionaliteit en klantvriendelijkheid waren hier ver te zoeken. Geen aanrader.

20 de maio de 2026

Snel en duidelijk advies

Ik had snel advies nodig en kreeg binnen 1 dag een uitgebreide mail terug met duidelijke adviezen. Daardoor heb ik gelijk de juiste stappen kunnen nemen en erger kunnen voorkomen. Ik heb inmiddels een advocaat in de arm genomen, die ook sprak van goede adviezen.

20 de março de 2026

Had de rechtswinkel.nl benaderd…

Had de rechtswinkel.nl benaderd inverband met een defecte warmte pomp en onnodige hoge kosten die ik nu maak.
Kreeg gelijk reactie terug met juridische advies waar ik me heel goed en sterk bij voelde.
Ik ga gelijk bezig ermee met de weet dat rechtswinkel ons goed bijstaat.
Tot zover ontzettend bedankt mensen bij de rechtswinkel.
Ik raad iedereen die vast loopt deze website aan en word snel en heel duidelijk gereageerd.
Mijn dank hier voor.

20 de dezembro de 2024

Rechtswinkel.nl? Daar moet je echt willen zijn Bij Rechtswinkel.nl (zitten in…

Bij Rechtswinkel.nl (zitten in Eindhoven) via invulscherm op hun website om advies gevraagd omtrent een geschil met een CV-onderhoudsbedrijf.
Direct daarop kwam een bevestiging van onze aanvraag met de mededeling dat de meeste verzoeken binnen 2 dagen zouden worden afgehandeld . Anders zouden we bericht krijgen als een jurist onze vraag beantwoord heeft.
Maar we hebben geen enkele reactie meer mogen ontvangen, noch na het sturen van een reminder. Fijn hoor, zo’n rechtswinkel.

30 de junho de 2024

É esta a sua empresa?