Rigtig god kunde service, venlig og behjælpelig ( også efter handlen ) disse boots går virkeligt godt mod min ben, skulle bare have købt dem for langt tid siden,
A empresa respondeu
Min konklusion efter 3,5 måned er at det virker, og det virker godt. Det er både restituerende og afslappende for benene, men også en slags wellness for resten af kroppen og hovedet. Efter krævende... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg købte recovery boots, som jeg er super glad for. Jeg fik endda et gavekort oveni. Det eneste minus er, at leveringstid er længere end det oplyste på hjemmesiden. Jeg blev ringet op efter bestillin... Ver mais
A empresa respondeu
Hos RecoverMore brænder vi for restitution, velvære og performance – uanset om du er elitesportsudøver, hobbyløber eller bare har brug for at lindre trætte og ømme ben efter en lang arbejdsdag. Vi har selv mærket, hvor meget daglig belastning tærer på kroppen, og hvor svært det kan være at finde tid til reel restitution. Derfor har vi udviklet en enkel og effektiv løsning – vores kompressionsstøvler, også kendt som recovery boots. De er skabt til at hjælpe dig med at restituere hurtigere, reducere hævelse og opnå følelsen af lette og friske ben – hjemme i din egen stue. Vi tror på, at restitution ikke skal være kompliceret. Med RecoverMore får du professionel teknologi i et brugervenligt og komfortabelt design, som du kan bruge når og hvor det passer dig. Vi er stolte af at levere kvalitet, ærlighed og kundeservice i topklasse – og vi glæder os til at hjælpe dig med at restituere bedre og leve lettere. Genoplad, Genvind, RecoverMore
Aarhus, Dinamarca

Resposta da Recovermore
Kompakte til rejser, og super nemme at anvende.

Resposta da Recovermore
Efter krævende løbeture / intervaller er støvlerne blevet en fast del af min rutine.
Super godt produkt. Meget intuitivt og nemt at bruge. Højt serviceniveau og gode skriftlige og visuelle instruktioner.
Tak!

Resposta da Recovermore
Jeg har nu brugt Recovermore hver dag i 2 uger. Jeg kan helt klart mærke en forandring/en bedring i mine hævede ben. Jeg var skeptisk, men det må jeg skyde til skamme🙏🏽 Tak for hurtigt fremsendelse og tak for god information. Mvh Kirsten Flindt

Resposta da Recovermore
Virkelig god oplevelse, at det er et DANSK FIRMA - med OSKAR i røret, når jeg ringer og spørger om hjælp og Oskar er så behagelig ---
Støvlerne er nemme at bruge og da jeg er ældre dame med ødermer i benene, er det en dejlig måde, at få hjælp til mit problem..
Jeg kan kun give min anbefaling...EMMY LANG JENSEN

Resposta da Recovermore
nemt at handle online. hurtig afsendelse. De virker som forventet

Resposta da Recovermore
Nemme at indstille, lav “støj” og solid kvalitet 👍🏼 Glæder mig til at bruge dem hver aften efter en lang dag.

Resposta da Recovermore
Hurtig levering og et produkt som lever op til forventningerne. Kramper og uro i benene er helt forsvundet. Varm anbefaling herfra 🙏

Resposta da Recovermore
Jeg købte Recovery boots som bare virker! Restitutionen forbedres klart efter mine lange løbeture 🤘

Resposta da Recovermore
Dejlig hurtig levering og service. Mine ben bliver ikke lige så trætte efter en vandretur som før når jeg bruger mine recovermore støvler bagefter. Lækkert at det er uden ledning så jeg til sommer kan bruge dem på terrassen.

Resposta da Recovermore
Jeg er super glade for recovermore støvlerne. De hjælper med restitution efter løbeturer/vandring for mig.
Benene er så dejlige lette efter behandling. Godt til de overanstrengte og lidt hævede ben.
Gitte Sørensen

Resposta da Recovermore
Fantastisk oplevelse! Allerede efter første gang at have brugt Recovermore boots, sov jeg igennem uden tics og uro i mine ben... Dem skulle jeg have købt for længe siden! Tak for god service:-)

Resposta da Recovermore
Vi er superglade for vores støvler. De er oprindeligt købt til en pige der dyrker rigtig konkurrencesport og ofte oplevede at have ondt i benene. Hun oplever langt færre smerter og lettere ben. Hun bruger dem gerne 2 gange om dagen når hun alligevel sidder og ser tv.
Der er super god service hvis der er spørgsmål eller problemer med fragtfirma så er de klar til at hælpe.

Resposta da Recovermore
Super hurtigt levering. Produktet lever indtil videre op til det vi havde håbet på. De er super nemme at tage frem og pakke sammen, hvilket gør at de bliver brugt meget mere end de andre vi har, som kræver mere forberedelse. Så mine håndboldpiger og jeg er glade hilsen Vivi Thimm Pedersen

Resposta da Recovermore
Super god service. Hurtigt svar på mine spørgsmål og hurtig levering. Lever helt op til vores forventninger.

Resposta da Recovermore
Kan helt klart anbefales hurtig levering og det hele spiller bare😁

Resposta da Recovermore
De er så gode-hjælper rigtig meget på mine tunge ben-grundet sclerose. Jeg anbefaler dem allerede til andre. Servicen er helt i top hos dem.

Resposta da Recovermore
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.