Informações sobre a empresa

1. Serviço de fotografia

Reflexionbooth är ett personligt fotobås företag som hjälper dig att skapa minnen som lever kvar långt efter att eventet är slut. Vi arbetar med spegel photobooth, en snygg och modern lösning där gästerna både ser sig själva framför en stor spegel och får med sig ett fysiskt foto hem. Vår tjänst passar bröllop, födelsedagsfester, företagsevent, mässor, kickoff och andra tillfällen där du vill höja stämningen och få gästerna att umgås på ett avslappnat och roligt sätt. Vi tar hand om hela upplevelsen från första förfrågan till sista bilden. I våra paket ingår alltid professionell personal på plats, montering och nedmontering, rekvisita, obegränsat antal digitala bilder, smidig nedladdning via QR kod samt digitalt galleri efter eventet. Många kunder uppskattar att vi även erbjuder anpassad design på fotoremsor och startskärm så att allt följer färger, logotyp eller tema för kvällen. Reflexionbooth är baserat i Stockholm men vi åker gärna ut till kunder i större delar av landet. Vi vill göra det enkelt att boka ett fotobås och har därför tydliga priser, trygga avtal och snabb återkoppling. Vårt fokus är service, kvalitet och att alltid vara lyhörda för dina önskemål. När du bokar oss får du ett engagerat team som gör sitt bästa för att du och dina gäster ska få en proffsig, rolig och minnesvärd upplevelse framför kameran.

Informações de contacto

4,5

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

14 opiniões

Magiskt 🤩

Jag måste dela med mig av min fantastiska upplevelse med Photo Booth! Personalen var otroligt trevlig och hjälpsam, vilket verkligen bidrog till den positiva stämningen. Själva photoboothen var lyxig och välutrustad, vilket gjorde hela upplevelsen extra speciell. Hela kvällen kändes magisk, och photoboothen var definitivt en av höjdpunkterna. Jag kan varmt rekommendera detta till alla som vill ha en rolig och minnesvärd aktivitet på sitt event!

25 de abril de 2026

Resposta da Reflexionbooth

Wow, stort tack för din fantastiska recension! 🤩
Det gör oss verkligen glada att höra att ni hade en så magisk upplevelse och att vår photobooth blev en av höjdpunkterna under kvällen.

Extra kul att du uppskattade både utrustningen och vår personal, vi lägger mycket hjärta i att skapa just den känslan på varje event.

Tack för att vi fick vara en del av er kväll, och varmt välkomna tillbaka nästa gång det är dags att skapa nya minnen!

Det var 100% värt att ta in er

Det var 100% värt att ta in er, er 360 vart mycket uppskattat och du var väldigt trevlig att ha göra med till rimliga priser. Rekommenderas 10/10

18 de abril de 2026

Resposta da Reflexionbooth

Stort tack för dina fina ord!
Det betyder verkligen mycket att höra att ni var nöjda med både upplevelsen och servicen. Vi är glada att vår 360 booth blev uppskattad och att allt levde upp till förväntningarna.

Tack för att vi fick vara en del av ert event och varmt välkomna tillbaka framöver!

Classificada 5 em 5 estrelas

Att Reflexionbooth närvarade på min…

Att Reflexionbooth närvarade på min gender reavel var en stor höjdpunkt. Det bidrog till bättre stämning samt fina videos och bilder för gästerna och oss att bevara. Väldigt proffsiga och trevliga.

1 de fevereiro de 2026

Resposta da Reflexionbooth

Stort tack för ditt fina omdöme Emma!
Det var ett nöje för Reflexionbooth att få vara en del av er gender reveal, och vi är glada att vår närvaro bidrog till stämningen samt skapade minnesvärda bilder och videos för er och era gäster.

Tack för ert förtroende och för de vänliga orden om vårt team.

Underbart

Underbart! Använde de till min sons dop och alla var super nöjda! Kvaliten och personalen var 10/10

28 de março de 2026

Resposta da Reflexionbooth

Stort tack för ditt fina omdöme. Det gläder oss verkligen att vi fick vara en del av din sons dop och att både kvaliteten på vår photobooth och vår personal levde upp till era förväntningar.

Vi uppskattar ert förtroende och hoppas få möjlighet att bidra till fler minnesvärda tillfällen framöver.

Classificada 5 em 5 estrelas

Bokade photoboothen till min julfest i…

Bokade photoboothen till min julfest i Cleopatra festvåning med över 500 gäster. Det var helt magiskt!

12 de janeiro de 2026

Resposta da Reflexionbooth

Stort tack för ditt fina omdöme Simon!
Det var verkligen roligt att få vara på plats och bidra till en så stämningsfull julfest. Att höra att upplevelsen kändes helt magisk betyder mycket för oss. Tack för förtroendet att få vara en del av ett event med över 500 gäster. Vi hoppas få möjlighet att samarbeta igen framöver.

Företagsevent

Vi kontaktade Reflexionbooth för att medverka på vårt företagsevent.

De har varit mycket profesionella, anpassningsbara och tillmötesgående genom hela samarbetet. Återkopplingen har alltid varit snabb och kommunikationen tydlig.

Ett supersmidigt samarbete och mycket professionella på plats under eventet.

Vi kan varmt rekommendera dem!

22 de dezembro de 2025

Resposta da Reflexionbooth

Stort tack för ert utförliga och uppskattade omdöme.
Det gläder oss verkligen att höra att ni upplevde samarbetet som smidigt, professionellt och tydligt genom hela processen, från första kontakt till genomförande på plats. Tack för ert förtroende och den varma rekommendationen. Vi ser fram emot framtida samarbeten.

Utomstående Service

Vi hade photoboothen i 3 dagar, där servicen och bemötande av deras personal till våra gäster var utomstående!
Rekommenderar starkt!

7 de novembro de 2025

Resposta da Reflexionbooth

Stort tack för ditt fina omdöme Assem.
Det gläder oss verkligen att höra att både servicen och bemötandet uppskattades under samtliga tre dagar. Tack för ert förtroende och för att ni rekommenderar oss. Vi hoppas få möjlighet att samarbeta igen framöver.

Rekommenderar starkt!

Vi använde Reflexionbooth till vårt event och det blev verkligen hur bra som helst! De var superproffsiga och allt gick väldigt smidigt och utan krångel.

Vi kunde designa vår egen bakgrund så den passade eventet perfekt och gästerna tyckte det var så roligt att kunna få bilderna både utskrivna och direkt i mobilen via QR-kod.

Personalen var jättetrevliga och hjälpsamma och photoboothen blev snabbt en favorit hos alla som var där. Vi är verkligen supernöjda och rekommenderar dem varmt!

Resposta da Reflexionbooth

Stort och varmt tack för ditt utförliga och fantastiska omdöme Eleni.

Det är väldigt roligt att höra att allt fungerade smidigt och att möjligheten att anpassa bakgrunden bidrog till att lyfta eventet. Extra kul att photoboothen blev en favorit hos gästerna och att både utskrifter och digital leverans uppskattades. Tack för ert förtroende och för den varma rekommendationen. Ni är alltid varmt välkomna tillbaka.

Rekommenderas starkt

Rekommenderas starkt, allt gick super smidigt!

15 de novembro de 2025

Resposta da Reflexionbooth

Stort tack för ditt omdöme Pinak!
Vad härligt att höra att allt fungerade smidigt och att du varmt kan rekommendera oss. Vi uppskattar verkligen ditt förtroende och hoppas få vara en del av fler tillfällen framöver.

Super härlig upplevelse!

Tusen tack Hene!
Så roligt att du hade en superhärlig upplevelse. Det betyder mycket för oss att få ta del av din feedback. Hoppas vi ses igen vid ett kommande event.

Rekommenderas starkt!

Sååååå professionella och trevliga! Dem gör ett fantastiskt jobb! Detta rekommenderas till alla event! I vårat event blev dem kvällens highlight! Bilderna fick man bpde digitalt och utskriven och dem var i toppen kvalité!

Resposta da Reflexionbooth

Stort och varmt tack för ditt fantastiska omdöme Büsra!
Vi blir väldigt glada över att höra att vi blev kvällens highlight och att både den digitala leveransen och utskrifterna levde upp till förväntningarna. Tack för att du rekommenderar oss och varmt välkommen tillbaka till framtida event.

Classificada 5 em 5 estrelas

Personalen var väldigt hjälpsamma och…

Personalen var väldigt hjälpsamma och bilderna skrevs ut i bra kvalité 🥰

29 de novembro de 2025

Resposta da Reflexionbooth

Stort tack för ditt fina omdöme Pegah!

Vad roligt att höra att du upplevde vår personal som hjälpsam och att bilderna höll bra kvalitet. Det betyder mycket för oss. Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse och varmt välkommen tillbaka vid nästa tillfälle.

Classificada 5 em 5 estrelas

så professionella och trevliga!!

4 de outubro de 2025

Resposta da Reflexionbooth

Tusen tack för de fina orden Medina!
Vi uppskattar verkligen att du lyfter både professionalismen och det trevliga bemötandet. Det är precis den känsla vi vill förmedla. Hoppas vi får möjlighet att ses igen framöver.

Classificada 5 em 5 estrelas

Mycket bra service och väldigt trevlig…

Mycket bra service och väldigt trevlig personal.
Värt att ha med er på varje fest man har

27 de setembro de 2025

Resposta da Reflexionbooth

Stort tack Yasser för ett väldigt uppskattat omdöme!
Vi är glada att du är nöjd med både servicen och personalen och extra roligt att höra att du tycker vi passar på varje fest. Tack för förtroendet och varmt välkommen tillbaka.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.