aigle laarzen gekocht. binnen korte tijd scheuren.na 8 weken aan het lijntje te zijn gehoudenwordt de garantie geweigerd onder het mom 'slecht onderhoud' . schandalige service voor een dure laars. ik... Ver mais
Hele fijne webwinkel met een groot assortiment. Aigle Parcours 2 ISO laarzen besteld en deze waren de volgende dag afgeleverd. Omdat het eerste paar net iets te strak zat heb ik een maatje groter... Ver mais
Super snelle bezorging van deze fijne comfortabele laarzen met aansluitende schachten zodat er geen hooi en stro naar binnen kan. Heb deze al tig jaren. Deze is nr 3. Eigenlijk moet je ze goed invette... Ver mais
Voor de beste regenlaarzen, snowboots en regenkleding bent u bij Regenlaarsexpert aan het juiste adres. Met een breed assortiment voor dames, heren en kinderen is het hele gezin voorzien van de beste kwaliteit producten om de regen te trotseren. U vindt bij ons alleen de beste merken zoals Aigle, Muck Boot, Dubarry, Dunlop, Hunter, Moon Boot, Sorel, Ilse Jacobsen en RAINS.
Schouwrooij 9, 5281RE, Boxtel, Holanda
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Dit is de tweede keer dat ik deze laarzen koop. Nu zijn ze verbeterd met een versteviging bij de hiel. Erg blij!
Goede duidelijke website. Regenjas gekocht en die was snel geleverd. Goede communicatie via de mail betreffende de bestelling.
Zal beslist nogmaals iets bestellen.
Eerlijke informatie over product en levertijd
Na bestelling keurige levering. Gebruik is prima laarzen knappen ervan op en worden soepel.
goede ervaring en duidelijke omschrijving van het product, maat was helaas te klein en terug gestuurd,ga het product waarschijnlijk in een grotere maat bestellen
De bestelling werd snel geleverd, goed en mooi verpakt.
Ik moest het product helaas retourneren omdat de maat bij mij niet helemaal goed was en ook dit ging zonder problemen.
De site is duidelijk. Jammer dat ik niet op de hoogte werd gehouden waar mijn bestelling bleef. Ik heb zelf contact opgenomen dan. De mevrouw aan de lijn had voor een goede service eerlijker kunnen zijn en vriendelijker. De volgende dag kreeg ik bericht dat de levering werd geleverd. Helaas was 1 van de laarzen te krap. Een maat groter had zeker perfect gepast. Nu kon ik er alleen in met dunne kousen. Misschien vermelden op de site.

Resposta da Regenlaarsexpert.nl
Heel mooie duidelijke website . Gemakkelijk om iets te bestellen en heel gemakkelijk om te betalen. Wat bij andere website’s niet altijd zo is . En heel snelle levering. Ik zou zeggen heel goed bezig.
Bestelling gedaan volgende dag al geleverd
Goede service.
periodieke mailing van aanbiedingen
Het was heel makkelijk om een bestelling te plaatsen. De email bevestigingen kwamen op tijd en de producten werden al de volgende dag geleverd
Voor de tweede keer gekocht na 4 jaar bijna elke dag mijn hond uitgelaten met de Dunlop Blizzard Thermo laarzen!
Wat een genot! Lopen geweldig, in de winter heerlijk warm.
Na 4 jaar profiel onder teveel afgesleten maar ze zijn verder nog in prima conditie.
Makkelijk aan te trekken en staan ook stoer.
Voor mij geen andere laarzen meer!
uitgebreid assortiment, mooi overzichtelijk, gemakkelijk te bestellen en een zeer vlotte en snelle levering! een aanrader
Het eerste wat ik deed was de Trustpilot score opzoeken van Regenlaarsexpert. Deze was zeer goed, bestelling geplaatst en zijn snel bezorgd in goede verpakking. De laarzen zijn fantastisch, zitten als gegoten, solide en comfortabel. Dankzij eerdere reviews heb ik een maat kleiner besteld, dit was een goede beslissing, ze vallen groot uit. Kortom ik ben een meer dan tevreden nieuwe klant.
Ze hadden 5 sterren gekregen als het sneller wordt geleverd.
Snelle levering en goed verpakt! Hele mooie klassieke laarzen van Barbour, zeer hoogwaardige kwaliteit.
We hebben laarzen maat 40 besteld maar maat 39 gekregen. Toevallig passen die ook, maar toch