aigle laarzen gekocht. binnen korte tijd scheuren.na 8 weken aan het lijntje te zijn gehoudenwordt de garantie geweigerd onder het mom 'slecht onderhoud' . schandalige service voor een dure laars. ik... Ver mais
Het eerste wat ik deed was de Trustpilot score opzoeken van Regenlaarsexpert. Deze was zeer goed, bestelling geplaatst en zijn snel bezorgd in goede verpakking. De laarzen zijn fantastisch, zitten als... Ver mais
Super snelle bezorging van deze fijne comfortabele laarzen met aansluitende schachten zodat er geen hooi en stro naar binnen kan. Heb deze al tig jaren. Deze is nr 3. Eigenlijk moet je ze goed invette... Ver mais
Voor de beste regenlaarzen, snowboots en regenkleding bent u bij Regenlaarsexpert aan het juiste adres. Met een breed assortiment voor dames, heren en kinderen is het hele gezin voorzien van de beste kwaliteit producten om de regen te trotseren. U vindt bij ons alleen de beste merken zoals Aigle, Muck Boot, Dubarry, Dunlop, Hunter, Moon Boot, Sorel, Ilse Jacobsen en RAINS.
Schouwrooij 9, 5281RE, Boxtel, Holanda
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Hele fijne webwinkel met een groot assortiment. Aigle Parcours 2 ISO laarzen besteld en deze waren de volgende dag afgeleverd. Omdat het eerste paar net iets te strak zat heb ik een maatje groter besteld, ook deze waren de volgende dag binnen.
Klantenservice is ook top. De retourlabel werkte helaas niet en na een bericht aan de klantenservice had ik binnen 10 minuten een nieuwe ontvangen.
Dit is ging zoals je altijd hoopt dat het gaat, Chapeau!!
Een maat groter besteld zodat er een inlegzool in past. Past dan precies goed.
Is perfect om te wandelen in het bos als het flinkgerrgrnd heeft.
Ik koop al jaren regenlaarzen van Bergstein – altijd topkwaliteit en zoveel leuke kleurtjes! Ze gaan lang mee en blijven mooi, ook bij intens gebruik. Bestellen op deze website gaat supervlot en de levering is altijd razendsnel. Echt een aanrader!
Bestelling maandag 06-10-2025 voor 22.00 gedaan, zou het volgende dag geleverd moeten worden. Niet dus, zelfs woensdag heb ik nog geen levering bevestiging gehad.

Resposta da Regenlaarsexpert.nl
Vrolijke laarzen, zien er goed uit. Snelle levering volgens belofte!
Mooie website met heel veel keus. Mooie regenlaarzen besteld. Product is zoals op de foto’s en de maat is perfect. Snelle levering en prima op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. Al met al een zeer positieve ervaring.
Snel geleverd en duidelijk geïnformeerd. Aantrekkelijke aanbieding.
Levering duurde iets langer omdat er gewacht moest worden op een product. Een duurzame keuze.
Binnen anderhalve week heb ik 3 e-mails verstuurd naar de klantenservice van dit bedrijf over mijn laarzen van 150 euro waar na een half jaar al scheurtjes in komen (en dus lek zijn). Tot op heden heb ik geen enkele reactie mogen ontvangen, terwijl er op de website staat aangegeven dat er op klachten binnen een 1 dag gereageerd wordt.
Edit na onderstaande reactie: Nee, nog steeds geen antwoord gehad via de mail...

Resposta da Regenlaarsexpert.nl
Snelle correcte levering, goede retourprocedure en communicatie. Laarzen prima, maar een maat te klein voor mij. Dus retour en nieuwe maat besteld
Makkelijk te bestellen, aanbieding en korting werden correct verwerkt.
Levering snel, binnen 3 dagen binnen!
Snelle levering met correcte opvolging.
Super snelle levering binnen 24h
Prijs is zeer gunstig !
Super eenvoudige bestelsite
In mijn geval moest het product eerst worden geleverd en daarna naar mij worden verzonden wat betekende dat er een aantal dagen tussen zat. Dat was geen probleem maar ik had het idee dat het 'direct'verzonden werd wellicht zou dat iets duidelijker kunnen worden gemeld.

Resposta da Regenlaarsexpert.nl
De bestelling was vertraagd, gebeld prima te woord gestaan.
Heb hier een mooie waterdichte rugtas gekocht. In de avond besteld en daadwerkelijk ook de volgende dag binnen gekregen. Super netjes ingepakt en geleverd. Echt een aanrader! Goeie service en een breed assortiment voor de mensen die buiten gaan, onderweg zijn op de fiets, wandelen etc.