Op reis met Maroc Travel; ontdek Marokko van binnenuit. Bij Maroc Travel kennen we Marokko, de bergen, de woestijn en de Berbers als onze eigen familie; het is onze eigen familie.
Lijsterbesstraat 15, 2191 BW, De Zilk, Holanda
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Een ontzettend mooie vakantie gehad, een 12-daagse rondreis door Zuid-Marokko. Alles was goed georganiseerd en we hadden een fantastische gids aan Rachid. We logeerden in authentieke riads en onze gids bracht ons naar bijzondere plaatsen, waar we anders nooit terecht gekomen waren. De nacht in de woestijn na de kamelentocht was er 1 om nooit te vergeten! Als er iets was appten we even naar Helma en werd het direct geregeld. Kortom prima ervaring!
We hebben genoten.

Resposta da Maroc Travel
Wij blikken terug op een geslaagde rondreis van 16 dagen. Van bruisend Marrakech tot de ultieme rust van de Atlas wandelingen. Van stralende zon tot regenrivieren langs de souk! Met een bijzondere dromodaristocht en een zalige nacht in de woestijn. Met superfijne gidsen (Ibrahim, Rachid en Rachid) die het allerbeste met ons voor hadden. Met een leuke app met gouden tips. Als uitsmijter de beeldige stad Essaouira, was een perfekte afloop! Bedankt voor de geweldige organisatie! We voelden ons ten aller tijden in hele goede handen. Aanbevolen aan iedereen!

Resposta da Maroc Travel
Reizen via en met Maroc Travel hebben wij als behulpzaam, evenwichtig, lief en betrouwbaar ervaren. Authentiek!

Resposta da Maroc Travel
Wij kijken terug op een geweldige reis door een prachtig land, met de meest gastvrije en lieve mensen. Begin februari gingen wij samen tien dagen op pad met Maroc Travel. Met een klein groepje en hele leuke medereizigers reisden we van Marrakesh richting de kust bij Mirleft en Legzira.
Onderweg werden we continu verrast. Van de rode bergen in de Anti-Atlas en geiten in arganbomen tot picknicks met uitzicht over eindeloze valleien, koffie langs de weg en de ruige oceaan bij zonsondergang. Marokko is zó afwisselend en indrukwekkend, geen dag voelde hetzelfde. Het ene moment rijd je door een bijna maanachtig landschap en het volgende moment sta je in een oase vol palmbomen of midden in een levendig dorp. Het hield niet op, alles was mooi.
Wat deze reis echt bijzonder maakte, waren de mensen van Maroc Travel. Gids Mohammed liet ons het échte Marokko zien, met plekken en verhalen waar je zelf nooit zou komen. Ibrahim nam ons moeiteloos mee door de souks en achter de schermen van werkplaatsen en tijdens de streetfoodtour liet Sarah ons smaken proeven die we anders nooit hadden ontdekt. Alle drie even warm, betrokken en vol verhalen, waardoor de reis nog persoonlijker en bijzonderder werd.
Alles was tot in de puntjes geregeld. Vervoer, verblijf en eten en drinken waren allemaal top en we hoefden nergens over na te denken. Het was onze eerste reis met Maroc Travel, maar zeker niet de laatste!

Resposta da Maroc Travel
In maart een week met onze kinderen en aanhang in Marrakech en zuid Marokko rond gereisd met onze chauffeur/gids Oussama. Hij heeft ons heel veel laten zien en beleven en regelde alles met veel enthousiasme. Maroc Travel en Oussama hebben er voor ons een onvergetelijke reis van gemaakt! Alles was perfect geregeld!

Resposta da Maroc Travel
Wat hebben wij (weer) een prachtige week gehad met dank aan Maroc travel en de medewerkers. Weer een paar dagen in Marrakech, schitterende Riad, daarna een rondreis. De atlas, rozenvallei, slapen in hotel, kasbah. In de Sahara in een tent en weer een prachtige kasbah. Een chauffeur die op alle vragen een antwoord had. Die mooie stops wist te vinden en prima lunch plekken. Humor en een goed gesprek. Het gevoel dat er goed op je gepast wordt. De belangstellende vragen van Helma. Genoten,fantastisch,onvergetelijk.
Wederom een dikke pluim.
Paul en Annelies
Wij zullen jullie zeker bij een ieder die naar Marokko wil aanbevelen. 😍

Resposta da Maroc Travel
Samen met mijn zus en moeder van 83 een prachtige 9 daagse reis gemaakt naar Marrakech en de highlights van Zuid Marokko. Na 2 dagen te hebben vertoefd in het prachtige Marrakech zijn we in een luxe 4 wheel drive op een 5 daagse trip gegaan door het prachtige landschap van zuid Marokko. We waren in gezelschap van een zeer ervaren en prettige chauffeur die perfect Engels sprak en tijdens de rit de tijd nam om ons de mooiste locaties te laten zien waardoor we kennis maakte met de cultuur, prachtige landschappen, leuke dorpjes en traditionele Marokkaanse keuken.
Helaas vloog de tijd voorbij en moesten we als goede vrienden afscheid nemen van onze chauffeur. Gelukkig hadden we nog een paar dagen tegoed in Marrakech waar we wederom als de eerste dagen mochten verblijven in een prachtige centraal gelegen Riad.
Deze trip "Marrakech en highlights zuid Marokko" is echt een aanrader! Zelfs als je net zoals ik al voor de 4e keer bent teruggekeerd naar dit mooie land.

Resposta da Maroc Travel
Wij waren begin februari 2026 een weekje met Maroc Travel op pad. Helma had ons op weg geholpen met een boeking aan het begin van onze vakantie, eind januari en vervolgens sloten we aan bij een kleine groep medereizigers. Samen zijn we in Taroudant, Tafraout, Tiznit en Mirleft geweest. De bergen van de Anti Atlas, beschilderde rotsen, agrarisch gebied en de kust bij Mirleft en Legzira. Vervoer, verblijf - telkens 2 nachten - en eten & drinken, alles prima geregeld. En het reisgroepje was erg gezellig. Het weer helaas nèt niet 'je dat' maar ja, dat kun er niet bij bestellen.

Resposta da Maroc Travel
Mooie reis door prachtig Marokko uitgezet, voldoende ruimte voor individuele keuzes. Keuze voor auto met chauffeur is ons heel goed bevallen: zowel ontspannen reizen als een gids voor het land en zijn bevolking. Toegankelijke en betrokken communicatie met het reisbureau. Waar voor je geld!

Resposta da Maroc Travel
Wij hebben een fantastische reis gemaakt naar het Atlas gebergte in Marokko met Maroctravel en het was echt onvergetelijk. Vanaf het eerste moment was alles perfect geregeld en hebben we enorm genoten van alles wat we hebben gezien en meegemaakt.
Onze chauffeur Rachid was zeer vriendelijk en professioneel, maar onze gids Mo maakte de reis écht bijzonder. Hij was ontzettend behulpzaam en werkelijk tot alles bereid om het ons naar de zin te maken. Geen vraag was te veel, geen moeite te groot. Hij dacht met ons mee, gaf interessante uitleg en zorgde ervoor dat wij ons altijd welkom en op ons gemak voelden. Dankzij hem hebben wij Marokko op een hele persoonlijke en authentieke manier mogen ervaren.
Wij kijken met heel veel plezier terug op deze prachtige reis en raden Maroctravel absoluut aan!
Auke &ineke

Resposta da Maroc Travel
Fantastische reis gehad samen met mijn man en zoons van 21 en 15 jaar. Goed georganiseerd en super vriendelijke gidsen/ chauffeur ter plaatse. Alles was top geregeld!!! Helma denkt mee en is altijd bereikbaar. Streetfood tour, fietstour en 4 daagse reis richting Sahara. Ik raad nu al onze vrienden en familie een rondreis via Maroc Travel te boeken. Succes gegarandeerd. Bedankt allemaal!!

Resposta da Maroc Travel
Prima georganiseerde reis met veel afwisseling. Gidsen waren betrouwbaar en vriendelijk, en alles was top geregeld.

Resposta da Maroc Travel
Beter laat dan nooit. Afgelopen oktober samen met m'n zoon de tour door de Atlas gelopen. Prachtig gebied, veel indrukken en adembenemende bergen.
Alles was echt tot in de puntjes geregeld, de dagen in marrakech waren ook erg leuk. Maroc travel kan ik zeker aanbevelen!
We hebben een heerlijke 11-daagse reis achter de rug in Marokko. Als ouders wilden we onze kinderen van 17 en 20 graag kennis laten maken met de Arabische-Berber wereld en dat is echt heel goed gelukt. Vooraf zijn al onze wensen doorgenomen en verwerkt in het reisprogramma. En dat heeft goed gewerkt. Alles was prima georganiseerd, de gidsen waren flexibel en deskundig en de hotels naar onze zin. We zaten aan het begin en einde van de reis in Marrakesh en werden de dagen ertussen door een chauffeur/gids begeleid op een rondtocht door de Atlas en de woestijn. We zijn verschillende keren bij mensen thuis geweest en dat was echt heel leuk en bijzonder. Maroc Travel heeft echt prima op onze wensen ingespeeld en er was altijd heel makkelijk contact mee te krijgen. Ze hebben hun zaken goed voor elkaar en dat wierp zijn vruchten af in onze reisbeleving!

Resposta da Maroc Travel
Wij (een groep van 6 vrouwen ) hebben een fantastische rondreis gemaakt met Maroctravel in de Anti Atlas in een vroege maart week . De hike was in totaal 5 dagen , lopen met dagrugzak en slapen in tentjes die per muilezels vervoerd werden .
De lokale crew (Berber nomaden ) zorgde elke dag voor een fantastische plek voor lunch en diner . Onze gids Mohammed gaf een goed tempo aan voor onze groep en doseerde de duur van de wandelingen . De maaltijden waren een feest van verse produkten ,die op zeer smakelijke wijze waren bereid .
De omgeving was imposant en prachtig : zeer leeg wat voor 6 randstedelijke dames een geweldige ervaring was .
We hebben een heerlijke rondreis door Zuid Marokko gemaakt. We hebben echt genoten.
Het was geweldig!! De chauffeur/gids deed het goed, hij was vriendelijk en reed goed. De accommodaties waren prima.
Kortom.........niets op aan te merken!
Als iemand overweegt een reis naar Marokko te maken wij kunnen dit reisbureau oprecht aanbevelen. Perfect geregeld voor 2 dames alleen in Marokko.
Wat een fantastische ervaringen met Maroc Travel! Van begin tot het eind. We hebben veel verschillende excursies gedaan; koken met locals, foodtour, fietsen, het Atlasgebergte in en op een kameel door de woestijn. Alles tot in de puntjes verzorgd door Helma en lokaal hadden we Sara als gids en Tarik voor het fietsen en de foodtour. We zijn op plekjes geweest waar de meeste toeristen niet komen en zelfs gegeten bij Sara thuis in een Berber dorpje tijdens onze wandeling door het Atlas gebergte. Helma en Sara continue bereikbaar met leuke tips en ook onze Riad was perfect.
Als ik weer naar Marokko ga, geen twijfel over mogelijk dan laat ik alles opnieuw door Helma en haar team verzorgen!
Wij hebben via Maroc Travel de Toubkal wandeltrek in de herfstvakantie gedaan. Top ervaring! Alles super geregeld: Van aankomst op vliegveld, de mooie Riadhotels in Marrakech, de speurtocht die wij samen met Helma door Marrekech gemaakt hebben, het vervoer naar de bergen, de wandeltrek in het Atlasgebergte met als hoogtepunt de beklimming van de Toubkal. Aanrader.

Resposta da Maroc Travel
We hebben drie fantastische excursies gedaan met Maroc Travel. Onze gidsen Mohamed en Tarik waren superfijn in de omgang en hebben ons een geweldige tijd bezorgd. Helma was een heel fijn aanspreekpunt en reageerde altijd vlot op vragen. De volgende keer dat we naar Marokko gaan, zouden we zeker weer onze excursies of onze reis bij dit reisbureau boeken.

Resposta da Maroc Travel
Helma is altijd bereikbaar voor vragen en heeft ons top geholpen om leuke uitstapjes vanuit Marrakech te maken met fijne gids Mohammed.

Resposta da Maroc Travel
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.