Meget god opplevelse med bruk av Reiseshop. Me var to kameratar som reiste med to jenter på 13 år. Veldig bra hotell sentralt i byen. Sitteplasser L15 var fantastisk. Beat lounge var over all forvent... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Vi var 6 som dro på Liverpool-Southhampton, hvorav 4 var førstereis. Beat Lounge falt i smak hos alle (sepesielt hos konene),. Bestilling av billetter med hotell er meget enkelt når du bestiller hos R... Ver mais
A empresa respondeu
Prøvde reiseshop for første gang til kampen Arsenal-Man U 12-jan-2025. Med reiseshop så hadde eg en helt fanstastisk opplevelse der alt var bare heilt topp. Hotellet var betre en forventa og plas... Ver mais
A empresa respondeu
Super service, raske tilbakemeldinger og svar på det vi lurte på på forhånd. Familievennlige billetter, supert hotell med sentral beliggenhet, god og billig frokost. Vi fikk gode tips til hvordan gjør... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Reiseshop.no har over 20 års erfaring med fotballreiser. Tilbyr pakker med fotballbilletter og hotell i sentrum og byen. Langsiden plasser på stadion med og uten VIP lounge Ingen skjulte avgifter· Autorisert distributør. Trygt valg.
Informações de contacto
Titanveien 12, 4072, Randaberg, Noruega
- +47 40223790
- post@reiseshop.no
- reiseshop.no
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Hyggelig korrespondanse med Erling på…
Hyggelig korrespondanse med Erling på reiseshop.
Fikk billetter og informasjon i god tid før avreise.
Elendig fotballkamp, men det er ikke reiseshop sin skyld.

Resposta da Reiseshop AS
God service ved bestilling og underveis
God service ved bestilling og informasjon dersom vi lurte på noe. Hotell og billetter som forventet

Resposta da Reiseshop AS
En flott opplevelse på London Stadium.
Både Voucher til hotell og billettene til fotballkampen kom som avtalt. Bra hotell og alt rundt kampen var en flott opplevelse. Kjøpte VIP billetter som levde opp til forventningene. Femte gang jeg bruker Reiseshop AS, hver gang har alt vært utmerket uten noe som helst av problemer.

Resposta da Reiseshop AS
Reiseshop leverte. Rask og god service!
Jeg og mine to gutter på 14 og 12 år bestilte Kits billetter på Ethiad Stadium for å se Man. City mot Nott. Forest inkl. 3 dager på meget sentralt Premier Inn hotell i Manchester, hvor Reiseshop fikk ordnet familierom til oss. Rask, sikker og god service av Reiseshop. Perfekt beliggende og hyggelig hotell. Kanonbra kampbilletter med det lille ekstra som gjorde at dette ble en uforglemmelig opplevelse for meg og gutta. Prikken over i’en at vi fikk se Haaland score og vinne 2-0 for Man. City 👍

Resposta da Reiseshop AS
Reiseshop leverer turer på høyt nivå ⚽️
Reiseshop leverte ett godt opplegg denna gangen også 👍 med Liverpool sin 3-1 seier over Hammers ble det ei uforglemmelig helg 👍 Til tross for at den nye tribunedelen ikke ble ferdig til kampen (vi hadde i utgangspunktet billetter der) Reiseshop kom opp med ett godt alternativ. Tilgjengeligheten til Reiseshop er meget bra, raske svar på tlf. og mail 👍👍⚽️🔴

Resposta da Reiseshop AS
Erling og Reiseshop leverte en super…
Erling og Reiseshop leverte en super opplevelse igjen.

Veldig fornøyd
Veldig fornøyd. Gode priser og god service. Enkelt å komme i kontakt med Reiseshop. Fotballbilletter og hotellbekreftelse ble levert i god tid før avreise. God valuta for pengene!

Kampbilletter og punktlighet
Har brukt Reiseshop mange ganger og de har alltid levert.Denne gangen var vi 5 som hadde bestillt kun kampbilletter på Sir Kenny Daglish Stand og billettene kom som avtalt til avtalt tid. Kommer til å bruke dem igjen👍

Resposta da Reiseshop AS
Fantastisk service og gode billetter…
Fantastisk service og gode billetter til kamp. Anbefales.

Anbefales
Som førstegangsreisende var det ganske skummelt å skulle ordne billetter. Men reiseshop ga oss (etter min mening) et meget godt tilbud, vi fikk raskt svar på våre henvendelser og ble godt ivaretatt.
Akkurat kommet hjem fra tur og er strålende fornøyd.
Absolutt sannsynlig at vi bruker reiseshop neste gang også! ⭐️

Leverer som alltid! :D
Bestilt gjennom reiseshop ett par ganger nå, de leverer som alltid! Var en tur til Liverpool og Anfield nå nylig, de ordner alt med hotell og kampbilletter! Hotellet var sentralt beggliggende og billettene på stadion var kanon plasser! Anbefaler reiseshop videre! Kommer til å bestille gjennom de neste gang jeg skal på tur! :D

Resposta da Reiseshop AS
Reiseshop AS leverte en pakke med hotell og fotballbilletter.
Reiseshop AS leverte en pakke med hotell og kampbilletter til en ok pris hvor alt klaffet fra innsjekking på hotellet som var meget bra og når vi ankom fotballstadion. Vi var til sammen ti voksne(rustne)herrer som var spente på hvordan det hele ville gå. Alt fungerte ifh til det Reiseshop meddelte.

Resposta da Reiseshop AS
Har brukt Reiseshop til endel Wembley…
Har brukt Reiseshop til endel Wembley Finaler, og har alltid vært fornøyd. Anbefales.
Positiv erfaring
Har vært på mange fotballturer i England, men dette var første gangen med Reiseshop. Veldig fornøyd, kommer til å bruke de igjen ved en senere anledning. God informasjon, kjappe tilbakemeldinger og de holdt alt de lovet på forhånd.

Resposta da Reiseshop AS
Vi hadde en veldig fin tur og…
Vi hadde en veldig fin tur og kamp-opplevelse.
Det eneste var at det var litt kjedelig å måtte vente 45 minutter i resepsjonen før hotellet klarte å finne fram reservasjonen. (Ble litt stressa da…)
Vi så heller ikke noe til den SPURS-legenden vi skulle få se/møte på arenaen.
Mvh Siv-Anita Moan
Fotball turer
Vi har nå vært på 2 turer til England og nå sist Tyskland hvor vi har brukt Reiseshop som leverandør for våre fotball opplevelser og begge gangene har vært upåklagelig. Er jo selvfølgelig også er stort pluss at prisene er de beste jeg har funnet 😊😊
Kommer til å bruke de på mine fotball turer
Hilsen veldig fornøyd kunde
Bruker Reiseshop AS ved neste anledning
Rask tilbakemelding på forespørsel - og ved endringer i bestilling/antall - ble ordnet uten problem.
Billetter/voucher kom i mail i god tid før utreise.
Hotellet vi lå på var nytt, rent, sentralt.
Reisen i sin heilhet var overkommelig i pris.
Bruker Reiseshop garantert igjen.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.