RemButiken.se Opiniões

TrustScore: 4 em 5

4,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Köpte service kitt till min gräsklippare var smidigt med samtliga produkter i ett paket, så man slipper leta runt efter varje enskild artikel. Allt fanns med, vilket sparade både tid och gjorde bestäl... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ordern går snabbt igenom utan en massa "moderna" företeelser som bara komplicerar. Produkterna motsvarar förväntningarna jag hade, dvs utmärkta. Och till sist men inte oviktigt, önskemål om feedback... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

RemButiken.se skickade en vara med fel emballage. Posten meddelar oss att lontakta säljare. Det går inte. Varken mail eller över en timma i chatt. Telefon nedlagt. Så tyvärr så föll mitt omdöme som en... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Jag beställde vidaresändning av mitt paket till annat utlämningsställe. PostNord sjabblade och skickade istället paketet tillbaka till Rembutiken. Rembutiken svarade aldrig på mina mejl och återbeta... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Veículos e transporte

RemButiken.se säljer transmissionsprodukter som kilremmar & kuggremmar på nätet. Vi har även ett enormt utbud av gräsklipparknivar, robottillbehör, spännrullar och drivremmar till bland annat Stiga, Husqvarna och MTD.

Informações de contacto

Bom

TrustScore: 4 em 5

234 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 85% das suas opiniões negativas

Geralmente leva mais de um mês para responder

Todas as opiniões

40 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Åkgräsklippare

Snabb och smidig service och leverans handlat flera gånger i år…Så nu fungerar äntligen åkgräsklipparen prima
En mycket nöjd kund 😃 5 av 5 stjärnor

31 de maio de 2026

Resposta da RemButiken.se

Härligt att höra, välkommen åter!

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag handlar alltid mina reservdelar på…

Jag handlar alltid mina reservdelar på Rembutiken för att dom har ett stort sortiment, låga priser, bra kvallitet och snabba leveranser.

26 de maio de 2026

Kanon! Välkommen åter!

Classificada 5 em 5 estrelas

Hej Stiga.venner hvis i skal have ting…

Hej Stiga.venner hvis i skal have ting og sager til vores maskiner så er det rem butikken der foregår ikke set billige andre steder .så kan kun anbefaler rem butikken med venlig hilsen Ubbe

6 de maio de 2026

Tack för grym feedback!

Classificada 1 em 5 estrelas

Tok kontakt med kundeservice da reima…

Tok kontakt med kundeservice da reima jeg bestilte var 1 cm for lang, viste til korrekt målemetode var gjort. Etter dette gadd de ikke svare. Kan derfor ikke anbefale å kjøpe avx pix-force reimene deres.

16 de fevereiro de 2026

Mycket bra priser

Mycket bra priser, grymt bra grejer det jag köpt,,och super snabb leverans..rekommenderas starkt..

15 de janeiro de 2026

Tack för grym feedback!

Classificada 4 em 5 estrelas

A28 711 vart till 710

Hade beställt en 711 rem men fick 710 men efter lite skruvande så passade den om än att den var lite väl spänd men den töjer väl ut sig.
Snabb och bra leverans var det och jag har handlat här förr och kommer att handla igen.🙂👍

2 de janeiro de 2026

Resposta da RemButiken.se

Tack för bra feedback. Vill bara flika in att en A28 är alltid 28" (711,2 mm) invändigt, resterande siffror är översatt till millimeter och kan variera något beroende på hur man avrundar. Finns information på vår sida om man vill läsa mer.

Generellt bra produkter

Generellt bra produkter med ett svårslaget pris/prestanda-förhållande. Enstaka grejor har varit något tveksamma men i det stora hela får man vara mycket nöjd.

12 de dezembro de 2025

Resposta da RemButiken.se

Tack för bra feedback! Återkoppla gärna vilka produkter som har varit lite tveksamma så vi kan förbättra oss :)

Fungerande internethandel

Hos Rembutiken.se fungerar Internethandeln. Mina beställda grejor skickades som förväntat, därför har jag länkat butiken i min dator om fler beställningar behövs.

10 de outubro de 2025

Resposta da RemButiken.se

Härligt att höra! Välkommen åter :)