Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Jag försökte köpa en produkt och frågade efter dimensioner, fick dålig hjälp så jag länkade artikel nummer och länk för att hjälpa den lata medarbetaren, följande kom till svar: Hej Andreas... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Beställde ett batteri till min robotgräsklippare. De hade det billigaste, iaf jämfört med andra shoppar som hade produkten i lager (ej beställningsvara). Fick det efter 2 dagar. Kontakten på batteri... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

PostNord lyckas med bedriften att tappa bort paketet, men efter kontakt med support(Jocke) så var en ny order lagd och de löste problemet smärtfritt för mig som kund! Man är aldrig gött vid strul... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Veículos e transporte

Originalreservdelar från kända varumärken såsom Stiga, Klippo, Partner, McCulloch, Jonsered, Hitachi, Tanaka, Toro m.fl. Snabb frakt fr. 39kr!

Informações de contacto

3,3

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

47 opiniões

Respondeu a 83% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 1 em 5 estrelas

Jag försökte köpa en produkt och…

Hej Andreas,

Vi har ingen möjlighet att springa och mäta det i dagsläget, nej. Jag sitter tex inte ens på lagret.

Om du har fler frågor, tveka inte att höra av dig till oss igen.

5 de janeiro de 2026

Hej Andreas
Jag har förklarat för dig att det är svårt att mäta en produkt om produkten och jag själv inte befinner oss på samma ställe, vilket du också bekräftar.

Vi mäter gärna produkter i mån av tid. Just idag har det varit snökaos i hela Sverige och vi jobbar febrilt med att packa ordrar och svara på ärenden från kunder.

Rekommenderar ej

Jocke på Reservdelaronline.se är ingen som ska arbeta med service. Han framstår som en översittare och använder härskarteknik i sitt språk.

Jag beställde ett remskydd till min gräsklippare, söker på deras sida "Remskydd Collector 48". Får då träff på den del jag söker, den ser exakt ut som den som jag montera loss. Jag tänker, perfekt den beställer jag. Efter några få dagar kommer den hem men ser direkt att den är något större än den jag har. Vänder mig då till kundservice och dom skriver då

"Om du söker på remskydd collector 48 så kommer det remskydd du beställt upp"
"Vi skickar inget som ersättare då vi inte kan se att vi brustit, haft felaktig information"

Grejen är den att deras sida gudiar mig till en del som ser likadan ut men är till annan modell än Collector 48 och dom anser att det är MITT fel att jag inte beställt rätt del. Jag tror det är det sjukaste svar jag fått från någon onlinebutik någonsin.

UNDVIK att beställa härifrån i största möjliga mån, jag har en lång mejlväxling med detta företag och givit dom chansen att reparera sitt misstag men fortsätter skylla på mig.

10 de outubro de 2025

Hej Patrik

Jag har förklarat för dig åtskiljiga gånger att det inte framgår någonstans på produkten att den ska passa din maskin, däremot framgår det att den ska passa en "Collector 53" en maskin du inte har.

Att du söker i vår sökmotor på "Remskydd collector 48" och får fram det remskydd du beställt har jag även förklarat med att det du får träff på "Remskydd collector". Kanske inte jätte konstigt, de flesta sökmotorer fungerar på det viset.
Faktum kvarstår att det inte står någonstans att remskyddet ska passa din maskin, du har beställt det ändå.

Vi har erbjudit dig gratis returfrakt för den felaktiga produkten ändå för att lösa situationen, något du verkar vifta bort.

Snabb leverans, tydliga produktbeskrivningar

Bra och tydliga produktbeskrivningar, bilder som stämmer överrens med vad jag beställde. Snabbt leverans, billigt och smärtfritt!
Beställde servicedelar till min gräsklippare. Kommer att beställa igen när det snart är dags för röjsågen!

1 de outubro de 2025

Varning

Varning! Reservdelaronline utelämnade det viktigaste i min order, sågkedjefilarna. Istället skickade de med "Ryobi Secateurs Replacement Blade" som jag absolut inte har beställt. De har därmed förstört våra planer. Vi behöver filarna och nu kan vi inte åka till sommarstugan pga. detta. Reservdelaronline kommer förmodligen aldrig att få chansen att sälja till oss igen. Sedan går det inte ens att ringa dem... Vad ska vi göra nu? De erbjuder bara en mejladress och utlovar respons inom två dygn. Det går alltså inte att få tag i dem där man behöver det. Bra priser blir för min del meningslöst när man inte får det man har betalat för.

23 de setembro de 2025

Hej Erik
Tråkigt att det har blivit fel, beklagar det. Förmodligen någon på lagret som haft en dålig dag och råkat plocka fel produkt. Kontaktar man oss direkt löser vi problemet så snabbt vi bara kan, men jag kan tyvärr inte hitta att du gjort så. Det är även svårt för mig att hitta vilken order det gäller.
Vi svarar snabbt på mail och ett sådant här ärende hade såklart prioriterats. Skriv till oss på support@reservdelaronline.se så löser vi detta.

Classificada 5 em 5 estrelas

Hade uppskattat Klarna. Övrigt nöjd.

Hade uppskattat Klarna. Svea Bank helt värdelös skickar ut påminnelse på 60kr för utebliven betalning men ingen faktura har skickas ut.
Drivrem kom i brevlådan 3 dagar efter beställningen.
Bra pris och snabb leverans. Kommer garanterat handla fler gånger.

3 de julho de 2025

Bra service

Det blev fel i beställning men Reservdelar online rättade direkt till felet.

26 de julho de 2025

Hej Eva
Jag skulle vara intresserad av att se vilken produkt det är du har köpt så vi kan undersöka om det är något som kanske är fel på produkten eller om vi råkat packa fel på din order.
Vänligen kontakta vår kundtjänst på support@reservdelaronline.se med ett ordernummer så ska vi undersöka.

Tack på förhand

Fel vara, dålig kundservice

Vi beställde 580 mm kniv till Al-Ko gräsklippare.
Vi fick 480 mm kniv till Husqvarna.
Enligt följesedel till varan har de skickat rätt produkt, men produkten är inte vad följesedel säger.
Nu behöver vi brådskande kundservice så vi kan klippa gräset för midsommarfirande, och då upptäcker vi att kundservice på reservdelaronline.se inte har något telefonnummer. Ända sättet att kommunicera är email. Svaret blir att dom svarar inom 48 timmar. Totalt uruselt.
Jag uppdaterar när jag ser hur dom hjälper oss med ärendet.

16 de junho de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Vi fick inte exakt vad vi beställde

Vi fick inte exakt vad vi beställde. Skickade fyra mejl men fick inget svar. Mycket dålig service

Tack för svara.
So, storlek 3.50/4.00 är samma som storlek 4.00/4.80??

Och varför komer alla automatiska mail från ni in oss inbox utan en enkel problem?

10 de junho de 2025

Hej
Vi har svarat er samtliga gånger. Vi misstänker att det är er domän, gmx.ch, som inte släpper igenom våra mail.

Förövrigt har ni fått korrekt produkt. Det har jag svarat er i samtliga mail.

Updatering 2025-06-12
Ja, den ska passa. Egentligen ett icke problem då det ska vara korrekt produkt.

Den domänen ni använder kastar ibland iväg vissa av våra mail. Hade vi kunnat svara på varför hade vi löst det.

Classificada 3 em 5 estrelas

Nöjd med det jag beställt

Nöjd med det jag beställt, bra grejer, leveranstid och pris! Men totalt virriga beskrivningar av det man säljer, mycket gissa, ibland anges remmars längd ibland inre och yttre längd, så vilket var den föregående, remmars bredd är oxå viktig uppgift att ha vid beställning? Vad menas med diametern på en rem eller delningslängd? Ingen genomgående stil visning av tillgängliga data som dessutom kallas lite hur som helst och går alldeles utmärkt att förstå säger Jocke som jobbar med bristerna var dag, inte svårt då att lära sig vad som är vad. Att göra lika uppställning för alla produkter, mäta saknade mått och ta rättvisande bild är sååå besvärligt just hos Reservdelaronline. Felbeställningar och returer skulle ju minska med fullödig info! Totalt ointresse för att bättra på "katalogen"

1 de junho de 2025

Hej Jerker,

Tack för ditt omdöme, tråkigt att du upplever brister i beskrivningarna. Vi lägger ned väldigt mycket tid på att göra dessa bra men vi kan alltid bli bättre.

Värt att veta är att till trädgårdsmaskiner finns inga offentiga databaser du kan köpa data av och bara importera till sin egen - en gräsklippare har inget registreringsnummer likt en bil. Det är alltså manuellt arbete att mata in denna information och förlita sig på leverantörer som gäller.

Vi tillhandahåller dock sprängskisser till de flesta större fabrikaten direkt tillgängliga på vår hemsida. Det är således bara söka fram sin maskin och få reda på vilket artikelnummer som passar din maskin - längd och mått behövs då ej.

Vad gäller hur man mäter remmar så är det just precis så man mäter olika remmar, vissa anges i innermått (Li), vissa mäts med yttermått (La) och vissa mäts med delningslängd (Ld, Lp, Lw). Det krävs en hel del kunskap för att förstå sig på hur remtillverkning fungerar. Om du önskar lära dig mer kan du gärna börja på den webbsida som finns om hur man mäter remmar:

Med vänlig hälsning
Reservdelaronline

Classificada 5 em 5 estrelas

Brett utbud och konkurrenskraftiga priser

Har inte handlat av reservdelaronline tidigare. Behövde reservdelar till trädgårdstraktor. Beställde en söndag, hämtade ut på efterföljande torsdag, så varorna skickades inom ramen för de 1-3 (arbets)dagar som de angav på hemsidan. Varorna uppfyllde mina förväntningar, priserna var konkurrenskraftiga och deras utbud är brett. Notera att samtliga de varor jag beställde stod som ”i lager”.

8 de maio de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Har fått inkomplett leverans.

Har fått inkomplett leverans.

Efter 4 mejl utan svar och inget svar via social media är det dags att betygsätta min upplevelsen :)

Undvik, ingen kunservice.

Jag gillar att ni berätter på varje kund som lämnar dåligt omdöme att så många är nöjda. Det hjälper inte mig, så gör gärna inte det. Bbara skick eller återbetala artikeln som saknas istället.

Min email är hos google och funkar utan problem. Sluta skyla på dina kunder. Kanske dubbelkolla dina egna inställningar och dina rutiner.

Igen är ni väldigt fokuserad på att skylla ifrån istället av att lösa problemet.

4 de maio de 2025

Resposta da Reservdelaronline

Hej Jan Pieter van Eeerde.

Såhär snabbt svarar vi, efter ca 30 minuter på kvällstid.

Samtliga ärenden hos oss registreras i ärendehanteringssystem. Från den mail du angivit vid ordertillfället finns inget mail registrerat.

Vi har nästan 30 000 omdömen med ett snittbetyg på 97,7% procent. Det tror jag är svårt att uppnå genom att ignorera kunder.

Ibland kanske man ska fundera på varför man inte får något svar? Ibland kan det ju t.ex. vara så att man har ett eget registrerat domännamn som du har och man inte har konfigurerat sin mailserver korrekt.

Din mailserver har varken DMARC eller SPF uppsatt korrekt och därför sorteras med största sannolikhet dina mail som spam. Samtliga större aktörer på marknaden använder detta och så även vi.

Skicka från en korrekt uppsatt mailserver eller t.ex. gmail eller outlook mail istället till support@reservdelaronline.se så ska du se att vi svarar inom angivna svarstider.

Se nedan för info om din mailserver:

Läs gärna med om att vad SPF, DKIM och DMARC är:

Helt OK

Helt OK egentligen. Hade beställt brytpinnar till snöslungan men en ut av pinnarna var beställningsvara men dom hörde inte av sig därför fick jag vänta veckor. Efter jag hörde av mig då sa dom att det fanns bara 1 kvar så fick jag ändra beställningen till bara 1.

Därefter fick jag då pinnarna och pengarna fick jag tillbaks också.

Helt OK men tyckte att dom kunde höra av om det är problem men annars gick det smärtfritt att kontakta dom oxå.

11 de março de 2024

Kungar

Mycket bra hemsida och riktigt bra kundtjänst. Svarar snabbt och är mån om att hitta en lösning. Förstår inte alla negativa betyg, kanske är det längre leveranstid på mindre vanliga reservdelar men det vet jag inget om. Hittade sprängskiss och rätt artikelnummer och hade delarna två dagar senare.

2 de outubro de 2024

Hej Oskar,

Tack för ditt omdöme!

På Trustpilot måste man betala för att få tillgång till funktioner som t.ex. att skicka ut mail och be kunderna ge omdömen. Därav är det oftast bara de fåtal som är missnöjda (vilket självklart är tråkigt att vi har missnöjda kunder men svårt att få 100% nöjda kunder) och sådana som dig som tar sig tid att ge omdömen här .

Vi skickar ut våra mail via en annan tjänst som inte kostar något istället. Där har vi snart 30000 omdömen och i dagsläget har 97,6% av dessa gett oss 5 stjärnor :-)

Med vänlig hälsning
Reservdelaronline

För mig bra upplevelse

Folk brukar lägga dåliga omdömen här för att det kan ta lång tid för sakerna att komma fram, men detta är ett missförstånd, de säljer över 150000 olika delar och kan inte ha exakt alla på deras egna lager, så då måste de frakta de andra delarna från olika lager på t.ex motortillverkarens fabrik, som i sin tur kan vara hundratals kilometer, om inte flera länder bort. Då tar det lite tid, för mig runt 1-2 vecka extra. Dess varor står markerade som "beställningsvara" när man lägger de i kundvagnen. Då tar det först i alla fall 1 vecka tills de kommer till reservdelaronlines lager, för att sedan skickas hem till dig på ett par dagar. Det kan ta lång tid, så är det när man köper reservdelar till vad som helst. Utöver detta har mina köp på reservdelaronline funkat bra, det är lätt att hitta delarna man behöver med t.ex sprängskisserna och artikelnr, och de passar som de ska.

2 de agosto de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Very satisfied, smooth ordering but complicated return

I was really satisfied with the service, but I still like to address some issues. They have a large inventory and it should be easy to find correct parts for you. Shipping was extremely quick but pricy for only ordering a small part. Payment was easy, but I had some issues with returns since I had to contact them to get a return label. It was quite complicated to have to write an email lol, I also got two different replies from two different support staff to the same support query for some reason, and the return refund took a really long time to arrive, but luckily shipping was also refunded even though the policy didn’t say so which I’m very happy about! I can strongly recommend shopping at reservdelaronline

28 de maio de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Beställt flera grejer till en gammal…

Beställt flera grejer till en gammal stiga åkgräsklippare och det gick snabb, det var billigt, trevlig kundtjänst och åkgräsklipparen går typ som den gick 1998 när jag köpte den så allt som allt = supernöjd. Ett extra plus är att det blev korrekta delar efter beställnig gjord efter sprängskissernas artikelnummer.
Frid

19 de julho de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.