Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Kæden røg af og satte sig fast under kædeskærmen på en ladcykel, jeg havde lånt for at transportere et gangbesværet familiemedlem rundt i Ørestaden. Spurgte efter en skruetrækker i den nærliggende Re... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Winther el-cykel skulle til service. Havde knækket eger på baghjul og hjulet var derfor skævt. Snakkede med Gustav og vi fik hurtigt talt os frem til en god løsning hvor baghjul blev bygget op på ny m... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de reparação de bicicletas

Escrito pela empresa

Vi er autoriserede cykelsmede placeret i København med speciale i reparationer og service af næsten alle slags cykler - elcykler, ladcykler og klassiske cykler. Vi reparerer og klargør din cykel i en af vores butikker, på din arbejdsplads eller gennem vores Hent & Bring service! Sådan foregår det: Book nemt ønskede service online → Vi henter/inspicerer cyklen → Du godkender pris og løsning → Vi reparerer og leverer tilbage - klar til at køre. Har du spørgsmål eller en sag, vi skal kigge på, så kontakt os eller book tid via vores hjemmeside. Vi står klar og glæder os til at hjælpe dig videre med din cykel.

Informações de contacto

1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 5 em 5 estrelas

Det er den mest tjekkede cykelsmed

Det er den mest tjekkede cykelsmed, jeg nogensinde har benyttet. Resultatet blev som forventet, prisen OK, og der var god og præcis kommunikation.

13 de abril de 2026

Hej Troels,

Tusind tak for din anmeldelse! ⭐
Det betyder virkelig meget at høre, at du oplevede både et godt resultat, fair pris og præcis kommunikation.
Skulle cyklen drille en anden gang, er du altid velkommen forbi 🚲💙

Virkelig god service

Virkelig god service, og de er så dygtige til deres arbejde. Jeg har tidligere fået repareret en cykel, som er blev helt perfekt! Har også haft flere cykler til gratis check, hvor man hurtigt får svar, om hvad der skal laves. Reparationerne bliver også udført hurtigt. Kan kun anbefale!!

13 de abril de 2026

Hej Daniella,

Tusind tak for din fine anmeldelse, det betyder meget for os!
Skulle cyklen trænge til en kærlig hånd en anden gang, er du altid velkommen forbi 🚲💙

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk service af en kompetent…

Fantastisk service af en kompetent medarbejder ( Emil) Tusind tak 🙏👏

11 de abril de 2026

Resposta da RenCykel

Tusind tak for din anmeldelse! 🙌
Det glæder os virkelig at høre, at du fik fantastisk service - vi giver selvfølgelig rosen videre til Emil.
Skulle cyklen drille en anden gang, er du altid velkommen forbi ⭐

Classificada 5 em 5 estrelas

Kæden var røget af min cykel

Kæden var røget af min cykel, og selvom de ikke havde tid i dag så var de så super søde og hjælpe med og sætte min kæde på igen så jeg kunne skynde mig og komme på arbejde.
Top service 😊

10 de abril de 2026

Hej Mario,

Tusind tak for din anmeldelse, det betyder meget for os!
Hvor er det dejligt at høre, at vi kunne hjælpe dig hurtigt videre, så du nåede på arbejde. Skulle cyklen drille en anden gang, er du altid velkommen til at komme forbi 🚲💙

Beste service

Beste service. De henter dag til dag. Hurtig reparation. Skarpe priser. Kæmpe anbefaling!

31 de março de 2026

Resposta da RenCykel

Tusind tak for din anmeldelse!

Det glæder os virkelig at høre, at du er tilfreds med både dag-til-dag afhentning, hurtig reparation og priserne.
Tak for den store anbefaling – vi står klar til at hjælpe en anden gang 🚲💙

Classificada 3 em 5 estrelas

Desværre kun 3 stjerner herfra.

Desværre kun 3 stjerner herfra.
I er super søde, men nøj hvor er det trist først at få sin cykel hjem uden nøgler, som så var helt forsvundet. Den tog i dog på jer og betalte for alle udskiftninger, men den nye lås er en klar forværring end den jeg havde og af en eller anden grund havde i sat mit sæde helt op, hvilket jeg så selv måtte sætte ned, men det kan nu ikke komme helt ned hvor det var før, så nu må jeg til den lokale cykelhandler i morgen og spørger om han kan hjælpe mig....

Øv.

31 de março de 2026

Hej Katja,

Tak for din anmeldelse - vi beklager forløbet. Situationen med nøglerne sker meget sjældent, men når det gør, tager vi selvfølgelig fuldt ansvar, og det gjorde vi også her ved at dække udskiftningerne.

Hvis der er det mindste med cyklen efterfølgende, vil vi rigtig gerne vide det med det samme, så vi kan rette op på de fejl, der kan opstå. Det gælder både oplevelsen med den nye lås og at sadlen ikke kan komme helt ned igen, det skal selvfølgelig være i orden.

Du er derfor altid meget velkommen til at svinge forbi en af vores butikker, så kigger vi på det og forsøger at fikse det med det samme.

Classificada 5 em 5 estrelas

We always get great service

We always get great service, and they help us with whatever we need, concerning our bikes. They are now our go-to bikerepair-place. 🤩

18 de março de 2026

Hi Mia,

Thank you so much for your review, it really means a lot to us!
We’re happy to hear you always get great service and that we’ve become your go-to bike repair place.

We’ll be here whenever you need us 🚲💙

Classificada 3 em 5 estrelas

Min el ladcykel blev sendt afsted til…

Min el ladcykel blev sendt afsted til det vanlige service og der skulle laves en del mere end forventet. Blandt andet skulle kæde og kasette skiftes - som blev skiftet af jer for blot 4,5 måned siden, begrundelsen var blandt andet, at der var sat en kæde på, som ikke var kraftig nok til el. I havde min cykel i 14 dage, da der var besvær med at få en løsdel fra producenten, som viste sig slet ikke kunne fåes. Jeg har løbende fået opdateringer fra Gustav og tusinde tak til ham, for en så fin og gennemsigtig kommunikation! Jeg fik min cykel hjem i går aftes og må bare sige, super godt arbejde af jer, den kører igen som en drøm. Jeg ville ønske at jeg kunne give jer 5 ud af 5 stjerner, men grundet kæde situationen og at få en cykel hjem med en bagskærm som ligner den er blevet brugt til at løfte baghjulet op (den var både skæv og bøjet ved ankomst) så må det blive en 3 ud af 5 i denne omgang. Jeg er dog yderst tilfreds med dét arbejde i har lagt i min elskede cykel og tusinde tak for at passe godt på den.

23 de março de 2026

Hej Manja,

Tusind tak for din anmeldelse og for de pæne ord om både arbejdet og kommunikationen - rosen er givet videre til Gustav.

Vi beklager virkelig forløbet med den lange ventetid på producentdelen.
Vi tager din feedback med videre internt, så vi bliver endnu skarpere på både valg af dele og forventningsafstemning.

Og så skal cyklen selvfølgelig ikke komme retur med en bagskærm, der er skæv eller bøjet. Det er ikke godt nok. Hvis du har lyst, er du altid velkommen til at komme forbi en af vores butikker, så vi kan få den udbedret.

Tak igen for tilliden - vi er glade for, at cyklen kører som en drøm igen 🚲💙

16 de março de 2026

Hej Mette,

Tusind tak for din anmeldelse!
Vi står klar til at hjælpe en anden gang, hvis cyklen trænger til en kærlig hånd 🚲💙

Classificada 2 em 5 estrelas

Elendig service!! Find et andet sted.

Jeg har før været glad for Ren Cykels service, men nu er det da gået helt galt!!
Efter to gange reparation, tre missede afhentninger, 1700 kr. mindre på kontoen og en cykel med et gear, der stadig ikke virker, vil jeg anbefale, at man finder et andet sted.

Opdatering:
Hej Christian
Tak for snakken og for omsider at følge tingene til dørs. Forhåbentlig kører det hele nu. Både cykel og service.
Karin

13 de março de 2026

Hej Karin

Tak for den behagelige samtale tidligere. Jeg er selvfølgelig ked af at høre, at forløbet ikke har været, som det skal være.

Som vi talte om, kommer jeg personligt forbi i morgen og får kigget på gearene igen, så vi kan få det løst ordentligt. Kvaliteten skal selvfølgelig være i top, og hvis noget ikke fungerer, som det skal, tager vi naturligvis ansvar for at få det bragt i orden.

Jeg ser frem til at få det fikset i morgen.

Mvh
Christian
REN CYKEL

God service, kvalitet.

Virkelig god service,pris og rigtig god kvalitet og søde mennesker. Jeg ville anbefale det!

14 de março de 2026

Hej Sylvester

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os at høre, at du har oplevet god service, fair priser og høj kvalitet – og at vores team gjorde et godt indtryk.

Tak for anbefalingen, det betyder meget for os. Du er altid velkommen igen!

Classificada 5 em 5 estrelas

Impressed. Much better than your typical bike mechanic.

I had high expectations, but when my bike was delivered today it was even better than I had imagined. It looks like it just came out of the factory: every single little crack has been cleaned. And the repairs are top notch as well: this bike is now running smooth as butter and is such a joy to ride. I am so happy with the result!

The very friendly, professional, and skilled people at RenCykel clearly care about your bike and about doing a good job. The mechanic called me and calmly explained everything wrong he noticed with the bike and asked me one-by-one which repairs I wanted done and which not; I thought that was very transparent.

Other bike mechanics in the past have: dropped my bike, installed tires of the wrong dimension, left tons of oil smudges, oiled my chain and sprocket until they were black and disgusting. But with RenCykel I had the feeling that they really cared about treating my bike well.

I haven't done much comparing but my gut feeling is that they are not even that more expensive than other shops, and the results probably last longer.

I will definitely be going back.

9 de março de 2026

Hi Elia,

Thank you so much for this incredible review! 🙌
We’re happy to hear your bike came back feeling factory-fresh and riding smooth as butter - that’s exactly the standard we aim for.

We always want you to feel fully informed and in control of what gets done. Thanks for trusting us with your bike, and we're here to help whenever its needed 🚲💙

Kæmpe anbefaling!

Vi kan kun give de allerstørste anbefalinger til Ren Cykel. Vi bestilte en ladcykel gennem dem, og hele forløbet har været en virkelig god oplevelse fra start til slut. Allerede fra første kontakt blev vi mødt med en utrolig venlighed, professionalisme og en oprigtig lyst til at hjælpe.

Hos Ren Cykel har de været ekstremt servicemindede, imødekommende og tålmodige gennem hele processen. De tog sig tid til at svare på alle vores spørgsmål og sørgede for, at vi følte os trygge ved vores valg. Man mærker tydeligt, at de går op i deres kunder og ønsker at give den bedst mulige oplevelse.

Den måde, de har behandlet os på, gør, at vi med stor glæde vil vise vores loyalitet over for dem fremover. Det er den slags service, man husker – og som gør, at man uden tøven anbefaler dem videre til andre.

Tusind tak til Ren Cykel for en fantastisk oplevelse. Det bliver bestemt ikke glemt!

6 de março de 2026

Hej Marco,

Tusind tak for den helt fantastiske anmeldelse! ⭐

Det betyder virkelig meget for os at høre, at hele forløbet med jeres ladcykel har været en god oplevelse fra start til slut, og at I har følt jer trygge og godt guidet undervejs. Det er virkelig dejligt at høre, at det har været jeres oplevelse.

Tak fordi I anbefaler os videre, og tak for jeres tillid. I er altid velkomne hos os, når cyklen trænger til en kærlig hånd eller I har spørgsmål 🚲💙

Kæmpe anbefaling herfra ! 5 stjerner

Ren cykel står klar hvergang.
Jeg har haft min cykel hos dem flere gange og jeg er meget glad for deres arbejde.

Elsker konceptet med hent og bring. Det gør det så nemt at nå i en travl hverdag
5 stjerner herfra 😊

4 de março de 2026

Kære Malene

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at bruge os flere gange – det betyder virkelig meget for os!

Det glæder os at høre, at du er glad for vores arbejde, og at hente-/bringe-konceptet gør hverdagen lidt nemmere for dig. Det er netop den bekvemmelighed, vi gerne vil give vores kunder.

Tak for de 5 stjerner – vi står selvfølgelig klar igen, når du får brug for os 🚲😊

Mvh Christina // Ren Cykel

Classificada 5 em 5 estrelas

Very responsive snd higjly…

Very responsive snd higjly professionals!

4 de março de 2026

Hi Denis

Thank you very much for your review! We’re really happy to hear that you experienced our team as responsive and professional.

We appreciate the feedback and look forward to helping you again in the future.

Classificada 1 em 5 estrelas

2700 for et nyt bagdæk det er ikke en…

2700 for et nyt bagdæk det er ikke en el cykel syntes jeg er lidt for meget

2 de fevereiro de 2026

Hej!

Vi må ærligt sige, at vi har svært ved at forstå denne 1-stjernede anmeldelse. Hos os udfører vi ALDRIG arbejde på en cykel uden først at have talt med kunden og fået en klar godkendelse af både arbejde og pris. Hvis et tilbud ikke accepteres, udfører vi ganske enkelt ikke arbejdet.

Derfor undrer det os også, at du nævner en pris på 2.700 kr. for et bagdæk, uden at vi kan finde noget i vores system, der matcher dit navn eller denne sag, vores dæk koster 549,- inkl, slange og montering. Af den grund vil vi meget gerne høre lidt mere konkret om, hvad der ligger bag din anmeldelse.

Hvis der er sket en misforståelse, vil vi naturligvis gerne have mulighed for at få den afklaret. Du er derfor meget velkommen til at kontakte mig direkte, så vi kan finde ud af, hvad der er sket.

Du kan skrive til mig på ck@rencykel.dk, så vi kan gennemgå sagen ordentligt.

Mvh Christian / Ejer Ren Cykel

Fantastisk service

Fantastisk service. Sidste cykel afleveret efter de andre 3. Også god service i telefonen

2 de março de 2026

Hej Anne

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse – både i butikken og over telefonen.

Vi sætter stor pris på din feedback og står selvfølgelig klar til at hjælpe igen.

Classificada 5 em 5 estrelas

The service was excellent and very…

The service was excellent and very professional. The staff was friendly, helpful, and ensured everything was handled smoothly.

2 de março de 2026

Hi Mohit,

Thank you so much for the review! 🙌
We’re really glad to hear you had an excellent, professional experience and that our team made everything smooth and easy. We're here whenever its needed 💙

Super Friendly people

Super Friendly people! Post Malone stuff I was able to just sneak in without an appointment!

28 de fevereiro de 2026

Hi Ferdinand,

Thank you so much for the review, it means a lot to us! 🙌
We’re really happy you could sneak in without an appointment and get help right away. And hey - if the bike is better now after the visit, we’ll take that as a win 💙

Ren Cykel / Christina

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais