Digital Speed Reading Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

René heeft een enorm aanstekelijke, positieve energie en weet zijn kennis op een hele fijne en begrijpelijke manier over te brengen. Tijdens het webinar kreeg ik niet alleen veel nieuwe inzichten... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

De training en het enthousiasme waar deze mee is gegeven heeft mij over de streep getrokken. Ik heb denk ik nog wel 200 ongelezen super interessante boeken. Ik lees meestal 4 boeken tegelijk die allev... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

De presentatie was erg duidelijk en leerzaam. Ik heb me direct ingeschreven voor de hele cursus, die zeer vriendelijk geprijsd is

Classificada 5 em 5 estrelas

Een goede cursus, je merkt meteen verschil in leestempo als je begint. Enorm betrokken en fijne begeleiding van Rene en zijn team. Je kan alles vragen en dan nemen ze daar de tijd voor. Ik zou deze cu... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Centro de treino

Verhoog direct je leessnelheid en onthoudt álles wat je leest dankzij speed reading. Speed reading is mijn unieke 3S-methode om razendsnel te lezen van papier & beeldscherm: Superconcentratie | Speed Reading | Speed learning. Tijdens mijn gratis webinar Speed Reading leer je meer over de 3S-methode.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

338 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

92 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Interessant Webinar!

2 uur lang met veel interesse geluisterd. Heel boeiend om te luisteren naar René. Ik ga de uitdaging met mijzelf aan om sneller te leren lezen en voor altijd efficiënt mee om te gaan.

22 de janeiro de 2023
Opinião espontânea

Enthousiasmerend :)

Aanstekelijk enthousiasme van René Hogenes.
Had me voor de webinar ingeschreven met de nodige scepsis, maar liet me overtuigen dat het wellicht ook voor mij zou kunnen werken.
Het had alleen wat beknopter gekund: bijvoorbeeld 1,5 i.p.v. 2,5 u.

15 de janeiro de 2023
Classificada 4 em 5 estrelas

De geboden leerstof was goed te volgen

De geboden leerstof was goed te volgen, de manier waarop het onderwijs werd gegeven plezierig. Wat ik persoonlijk jammer vond was dat een groot deel van de tijd op ging aan het promoten van de masterclass en ik vond de illustratie van de vakantie naar Brazilië niet passend. Als daar vragen over zijn wil ik graag uitleggen waarom ik die illustratie niet passend vind.

8 de janeiro de 2023

Duidelijke uitleg

Duidelijke uitleg, 3 goeie tips die direct bruikbaar zijn.
Ik snap het format van het webinar, maar het wat mij betreft iets korter mogen zijn.

Erg leuke ervaring

Erg leuke ervaring, veel geleerd. De antwoorden op gestelden vragen waren snel en duidelijk.
Voor een tiener is het wel een beetje aan de late kant, begrijpelijk maar jammer.

6 de dezembro de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Een prikkelend webinar die studeren weer leuk maakt.

Ik heb Het webinar als een inspiratie en motivatie ervaren! Hoe René alle kennis en informatie heeft gepresenteerd. Heel professioneel en prikkelend.
Was ook blij dat alles ook visueel is gemaakt.
dat er zoveel supervisors aanwezig waren om in enkele groepsberichten vragen te beantwoorden vond ik fijn.
Je werd gehoord! heel betrokken iedereen.
Ook na Het webinar ben ik erg blij geweest met de betrokkenheid van het team.
Ik heb Het webinar als aanrader meteen op mijn persoonlijke facebook site geplaatst.

Ik ben nog steeds gemotiveerd en geïnspireerd om
mee te doen aan de training.

En voor mij was het ook erg fijn om te ervaren dat ik weer zin heb om mijn 2 studies wil oppakken.
Ik had geen focus meer en de hoeveelheid stof waar ik tegen aan zat te hikken ga ik nu ook beter indelen.

Tip 1 van de focusblokken, die ik in in mijn mailbox kreeg, ga ik ook zeker toepassen.

Als je mij kan prikkelen om weer in actie te komen en als ik mij gezien weet en gehoord dan heb je het als bedrijf super goed gedaan. Toppers

Bedankt René en team.

Warme groet
Ramona

Classificada 3 em 5 estrelas

Goed en energiek gebracht verhaal, maar meeste tijd voor reclame

René is een enorm enthousiasmerende presentator. Hij neemt je echt mee in zijn verhaal, en dat is goed opgebouwd. De tips die hij geeft zijn duidelijk, concreet en uitvoerbaar. Ze zijn gebaseerd op (wetenschappelijk) onderzoek. Dit is geen feitenvrij gebabbel of oplichterij, waarvan je zoveel ziet op social media.
Waarom dan maar 3 sterren? Het grootste deel van dit gratis webinar is reclame voor zijn betaalde training. Uiteindelijk vermarkt het hele programma René's expertise via een goedkoop kanaal op zo groot mogelijke schaal, om er zoveel mogelijk mee te verdienen. Daar is niets mis mee, hij doet dat eerlijk, zijn aanbod is transparant, en dat is de deal van zo'n gratis webinar. Maar daardoor was het webinar voor mij maar 60% van waarde.
De betaalde training zou ik waarschijnlijk volgen als de kosten veel lager waren.

Classificada 4 em 5 estrelas

Enthousiaste coach en boeiend verhaal

Ik vind René een erg enthousiaste coach die voor de volle honderd procent achter zijn methoden staat. Hij weet je te boeien met inzichten die hij heeft opgedaan in de vele jaren dat hij al coacht. Enig minpuntje vond ik het direct na de webinar moeten beslissen inzake de mastertraining. Ik heb de tijd nodig om zaken te laten zinken. De volgende dag ontving ik een mail met het voorstel om alsnog die dag te kunnen inschrijven voor deelname. Nu ik er een nachtje over heb kunnen slapen heb ik volmondig ja gezegd tegen mijn zelfontwikkeling en heb ik er zin in om eraan te beginnen!

Interesse enorm gewekt

Interesse enorm gewekt! Gisteren webinar 'bijgewoond', was vooraf ietwat sceptisch maar sta nu op het punt om in te tekenen voor cursus van 6 weken. Zowel voor mijzelf (werk) als voor mijn studerende zoon

2 de janeiro de 2023