Digital Speed Reading Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

René heeft een enorm aanstekelijke, positieve energie en weet zijn kennis op een hele fijne en begrijpelijke manier over te brengen. Tijdens het webinar kreeg ik niet alleen veel nieuwe inzichten... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

De presentatie was erg duidelijk en leerzaam. Ik heb me direct ingeschreven voor de hele cursus, die zeer vriendelijk geprijsd is

Classificada 4 em 5 estrelas

het geeft een duidelijke uitleg, en opbouw waar we beginnen en waar we aan werken om sneller en plezieriger te lezen en onthouden. Annemiek

Classificada 5 em 5 estrelas

De training en het enthousiasme waar deze mee is gegeven heeft mij over de streep getrokken. Ik heb denk ik nog wel 200 ongelezen super interessante boeken. Ik lees meestal 4 boeken tegelijk die allev... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Centro de treino

Verhoog direct je leessnelheid en onthoudt álles wat je leest dankzij speed reading. Speed reading is mijn unieke 3S-methode om razendsnel te lezen van papier & beeldscherm: Superconcentratie | Speed Reading | Speed learning. Tijdens mijn gratis webinar Speed Reading leer je meer over de 3S-methode.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 5 em 5

337 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

92 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Beste keuze van mijn leven

René, ik ben zo blij met jou.

Ik heb jarenlang concentratie problemen gehad en ik las altijd heel sloom. Ik heb recent jouw cursus gevolgd en kan zeggen dat ik 200% sneller lees en vrijwel geen problemen meer heb met mijn concentratie.

Ik heb jouw cursus gevolgd van speedreading en dit was de beste keuze van mijn leven. Door jou heb ik nu plezier in het lezen en lees ik elke dag. Je hebt mijn leven als het ware verandert en veel nieuwe deuren voor me opengetrokken.

Van harte bedankt!

5 de fevereiro de 2026
Opinião espontânea

Dank je wel Erick.

Zo mooi om te lezen dat je weer plezier hebt in lezen en dat je concentratie zo sterk is gegroeid. Dat je nu elke dag leest, dat is precies waar ik het voor doe.

Blijf dit vasthouden. Elke dag een beetje lezen zorgt voor blijvende groei. Trots op je resultaat en op je inzet.

Studeren versus toekomst

Met het idee in mijn achterhoofd 'onze dochters op een andere manier te laten 'leren' lezen, dit een hulpmiddel kan zijn voor het studeren, lijkt me fantastisch!' We hebben direct het gezinspakket voor 4 genomen.... in maart gaan we allen va start.... na een welverdiende vakantie

5 de fevereiro de 2026

Veel herkenning

Ik kon mij in veel valkuilen die hij deelde herkennen iets waar ik echt genoeg van heb gekregen. Iets waar ik graag wat aan wil doen.

21 de janeiro de 2026

aanrader

Het was een live webinar en er werd ook snel gereageerd op vragen. Of door Rene zelf of door het team. Na aanmelding kun je gelijk aan de slag en na de eerste oefening kon ik al sneller lezen dan na mijn nul-meting. Er werd ook nog contact met je op genomen of alles duidelijk was en of nog vragen had. Ik ben net een week bezig, tot nu toe een fijne coaching :)

27 de dezembro de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

Zeer goede indruk en prettige manier…

Zeer goede indruk en prettige manier van communiceren. Ben benieuwd naar het verloop van de cursus

30 de dezembro de 2025

Fijn dat je er bij was!

Van de cursus maken we een 5-sterrenervaring.

Tot heel snel. :)

Sterk onderbouwd

Sterk onderbouwd, recht op het doel af.
Geen onzin verkoop.
Ik kijk er naar uit om mezelf verder te ontwikkelen en verder te kunnen groeien.

18 de dezembro de 2025

Resposta da Digital Speed Reading

Dank je wel voor je review.

Top om te lezen dat het zo is overgekomen.

Mooi dat je verder wilt ontwikkelen en groeien.

Veel succes met de masterclass!

Classificada 5 em 5 estrelas

Het Webinar van Rene was Excellent !!

Het Webinar en Rene waren zakelijk, kort & krachtig, to-the-point met een zeer vriendelijk begrijpelijke woordkeuze en open houding .

16 de dezembro de 2025

Resposta da Digital Speed Reading

Dank je wel voor je review!

Super om te lezen dat dit zo goed bij je paste. Fijn dat je erbij was en bedankt voor het delen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede uitleg en alle voordelen op een rij

De aanbieder kwam sympathiek en rustig over en gaf goede uitleg over het product. Vragen werden snel door hem beantwoord, hij hield zich goed aan de tijd en gaf ook even pauze. De voordelen werden goed toegelicht, waardoor ik het product uiteindelijk heb aangeschaft.

15 de dezembro de 2025

Resposta da Digital Speed Reading

Dank je wel voor je review!

Fijn dat je het zo hebt ervaren. Mooi dat alles duidelijk was en dat je met een goed gevoel je keuze hebt gemaakt.

Bedankt voor het delen en veel succes met de masterclass!

Classificada 4 em 5 estrelas

Gewoon omdat het echt overkomt

Gewoon omdat het echt overkomt, Rene brengt het / zijn verhaal met volle overtuiging en brengt daar zijn passie over bij zijn mede mens

1 de dezembro de 2025

Leuk om te lezen!

Fijn dat dit zo binnenkomt en dat je de energie voelt. Dat is precies de bedoeling.

Bedankt voor het delen.