Renespoelstra Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Al jarenlang wilde ik mijn leven gezonder inrichten, maar nu lukt het écht! Sinds ik me heb aangemeld en een paar weken bezig ben, ben ik nog nooit zo bewust geweest van mijn voeding en hoe je gezond... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Na mijn zwangerschap lukte het niet om van die laatste 10kg af te komen. In het transformatieprogramma leer je zoveel over afvallen, voeding, gewoontes, beweging, verleidingen. Een hele andere levens... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Voor het eerst in mijn leven mogen leren hoe ik echt mijn voeding / training onder controle kan krijgen dmv het bij houden van kcal het heeft voor mij echt perfect gewerkt en zeker 25kg afgevallen op... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Conselheiro

Online fitness coaching voor een next level lichaamstransformatie. Wil jij jezelf op fysiek en mentaal vlak doorontwikkelen? Laat mij je begeleiden bij het behalen van je doelen. Samen naar jouw droomfysiek!

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 5 em 5

567 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 25% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Todas as opiniões

112 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

In maart 2026 begonnen bij René

In maart 2026 begonnen bij René. Ik kreeg Megan als coach toegewezen. Sporten deed ik al mijn hele leven maar de combinatie met voeding vond ik lastig. Megan heeft mij laten zien dat je niet alleen wortels hoeft te eten maar ook gewoon lekker kan eten en toch afvallen. En dat ik na een etentje niet moet schrikken als de weegschaal ineens 1 kg zwaarder aangeeft. Gewoon weer verder gaan en dan zag ik inderdaad na een dag of 2 a 4 dat het er weer af was. Een hele fijne en goede begeleiding en hierdoor in een half jaar tijd, dus rustig aan, 10 kg afgevallen en ook heel veel cm kwijt geraakt. Heel blij met het resultaat en de fantastische begeleiding van Megan 🥰

25 de setembro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

29 mei 2026 ontmoete ik René Spoelstra…

29 mei 2026 ontmoete ik René Spoelstra met zijn collega/coach Bertjan op het terras. Wat was dat een spontaan en fijn gesprek met deze twee toppers.

René en Bertjan gaven mij beide zoveel vertrouwen en positieve energie om mij an te sluiten bij het transformatie programma.
Dit kwam voor mij als een geschenk uit de hemel. Van alles geprobeerd en alleen op deze manier kunnen afvallen en weer mijzelf worden.

Ik heb mij diezelfde avond nadat ik René en Bertjan ontmoet heb ingeschreven. Bertjan heeft mij gekoppeld aan mijn topper coach Sem!!

Dus het super fijne stukje van de ontmoeting op het terras ging door met mijn liefste en beste coach Sem!! Op het moment dat ik met haar in contact kwam was ik van een klein beetje huiverig voor wat er allemaal zou komen, gelijk mega blij met de klik die ik direct had met haar.

Ik ben moeder van 3 kids, kilo’s na de laatste zwangerschap kreeg ik er niet af. Maar met de steun van mijn lieve coach Sem is het gelukkig al meer dan gelukt. 5 kilo had ik mijn hoofd in een half jaar en nu binnen 4 maanden op de 4,8.

Voor mijzelf is dat een hele prestatie. Centimeter duidelijk minder en voelbaar minder.

Dankzij mijn aller liefste Sem ben ik er sterker uit gekomen voor mijzelf, maar ook heeft zij mij door een mega moeilijke tijd heen gesleept waarbij ik met mijn man in de ellende zat. Ik mocht mijn verhaal bij haar kwijt en dat voelde direct al zo vertrouwd. Ook Sem was dus weer een engeltje op mijn schouder.

Sinds tijden de meest dierbare persoon die ik heb ontmoet. Dankzij Sem ben ik weer gaan geloven in mijzelf, ze heeft met letterlijk uit de sh*t getrokken.

Het liefst wil ik haar nooit meer kwijt, maar zij geeft mij ook het vertrouwen dat ik het straks ook zonder haar kan. Ik ben lang onzeker geweest over mijzelf en alles eigenlijk zo’n beetje. Bij elke stap die ik in het programma maakte, werd ik weer steeds blijer. Ik raad iedereen aan mee te doen aan dit fantastische programma.

Ik zo blij dat dit op mijn pad is gekomen.
Sem noemt mij vaak een topper net zoals vele andere, maar ik vind ook dat zij in het zonnetje gezet mag worden als een topper coach!!

Sem is echt een schatje!! Eerlijk, lief en geeft mij en vast vele andere het gevoel van zelfvertrouwen. Als het nodig is om mij op mijn “donder” te geven, waar ik vooral zelf om vraag dan doet zij dit ook. Maar wel altijd vriendelijk, maar duidelijk.

Sem krijgt van mij echt een dikke vette 10.
Zij is mijn grote voorbeeld en door haar ben ik weer het grote voorbeeld van mijn kinderen. Die doen nu graag met alles mee wat mama geleerd heeft.

Ik ben weer een blij persoon een heel ander persoonlijk, maar tegelijkertijd ook weer de blije Kelly wie ik ooit was!! Dus dank je lieve Sem!! Je bent het beste sinds tijden wat mij overkomen is!!
Wie zich ook bij Sem aansluit, krijgt er zeker geen spijt van.

21 de setembro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Van twijfels naar een leefstijl die bij mij past

In mei 2025 ben ik gestart met het programma van René. Ik had eerlijk gezegd best wat twijfels. Ik schreef me in voor een half jaar coaching en dacht eigenlijk meteen: waar ben ik aan begonnen? Een half jaar bezig zijn met afvallen?! Dat houdt toch niemand vol?

Maar niets bleek minder waar. Inmiddels zijn we bijna 1,5 jaar verder en vanaf vandaag ga ik zelfstandig verder.

Mijn lieve, behulpzame en geduldige coach Sem heeft me in die tijd ontzettend veel geleerd. Met haar wijze woorden, fijne begeleiding en eindeloze geduld is de tijd echt voorbijgevlogen.

Inmiddels ben ik 13 kilo kwijt. Maar wat voor mij nog veel belangrijker is: ik voel me zóveel beter. Ik heb meer energie, voel me veel zekerder en ik weet eindelijk wat ik moet doen om dit vol te houden.

Ik hoef niet meer iedere maandag opnieuw te beginnen. Ik ga gewoon lekker door. Zonder het gevoel dat ik aan het afvallen ben, zonder extreem streng te moeten zijn en zonder dat het moeilijk voelt. Ik doe nog steeds iedere dag wat ik moet doen, maar inmiddels voelt dat helemaal niet meer als ‘moeten’. Het is gewoon mijn leefstijl geworden, eentje die bij mij past en die ik kan volhouden.

Dus René, en vooral Sem: heel, heel erg bedankt voor alle wijze lessen, je geduld, de fijne begeleiding en alles wat ik heb geleerd. ❤️

Ik ben niet alleen 13 kilo lichter, ik voel me oprecht een ander mens!

18 de setembro de 2026
Classificada 2 em 5 estrelas

Geen aanrader

De beloftes die werden gedaan zoals kijken naar je inkomen en gebaseerd daarop het doen klopt niet. Ze deden al moeilijk omdat ik het anders niet kon betalen. De coaching die ik kreeg vond ik ook niet goed, je werd eigenlijk aan alles overgelaten en je moest maar alles zelf zoeken. Voor de prijs en de coaching die je krijgt vind ik het erg slecht en totaal niet waard. Ga dan naar sportscholen die ook deze opties aanbieden voor goedkoop.

2 de agosto de 2026
Classificada 2 em 5 estrelas

Minder enthousiast dan veel mensen…

Minder enthousiast dan veel mensen hier. Ik vind de kosten VS wat je er voor krijgt echt buiten proportie. De trainingen zijn zelf ook op internet te vinden. De app voor het bijhouden van voeding is standaard en vergt veel manueel toevoegen van producten. De coaching is ook niet bijzonder. Verder nul flexibiliteit in contractvorm. Bij aangaan contract werd mij in ieder geval voorgespiegeld dat het enkel 6 maanden kon. Toen het later anders bleek op de socials was er nul flexibiliteit om daarover te spreken.

1 de setembro de 2026

Ik ben een moeder van 3 kinderen

Ik ben een moeder van 3 kinderen. Na mijn baarmoederhalskanker kwam ik in een burn out. Alles geprobeerd maar kwam steeds in een terug val na paar weken.geen energie alleen moe en uitgeput. Mijn ervaring is. Weet dat ik kan genieten van eten en drinken zonder ik een kilo aan kwam. Maakte me blij en en gelukkig. Weekenden kon ik ook genieten van eten en drinken. Zelfs feestjes . Ben ook blij met mij voeding en training schema's. Ik heb 4 maanden deze programma's gevolgd en ben nu 12.2 afgevallen . Ben echt super trots met deze hulp. Ik raad het iedereen aan die moeite heeft met training en voeding. Ik voel me zo goed. Me energie die ik helemaal niet had. Was alleen maar moe. kilo's en centimeters ben ik ook trots op. Ben een ander mens geworden. Gelukkig en trots!
Bedankt rene en coach ❤️❤️

27 de agosto de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Een aanrader en een investering voor altyd

Mijn ervaring met de 8 weekse challenge is top en ik raad het zeer zeker aan om dit te doen als je nog twijfelt
Mijn doel is spieropbouw en vetverlies en de resultaten zijn goed zichtbaar.
Alles wat je eet moet je loggen in de app en dan zie je wat je nog kan eten
Zo ben je ook bewuster bezig met voeding.
Het is een goeie investering voor altyd en ik ben superblij dat ik deze challenge aangegaan ben

Mijn complimenten voor de goeie coaching Veerle 💞

22 de agosto de 2026
Classificada 4 em 5 estrelas

Erg goede ervaring gehad

Erg goede ervaring gehad, in een half jaar tijd 13.6 kilo afgevallen en er weinig tot niks voor hoeven laten. Contact met de coach was goed en de recepten zijn lekker, makkelijk te bereiden en niet te duur!

21 de agosto de 2026

Hele fijne coaching gehad

Hele fijne coaching gehad. 23 kilo afgevallen, en geen dieet gedaan.
Genieten van het leven en afvallen kan met dit programma van Rene.
Veel geleerd zodat ik ook alleen verder kan.

7 de agosto de 2026

Super Coach Megan

Super Coach Megan! Ik ben door haar motivatie 80% meer gaan bewegen. En haar adviezen over voeding en de app hebben mij nieuwe inzichten gegeven.
Ben heel tevreden met mijn behaalde resultaten en ik ga hier nu zelf mee verder. Bedankt Team René Spoelstra

7 de agosto de 2026

Bedankt Megan!

De ondersteuning die mijn coach megan mij gaf was ik enorm blij en tevreden mee. Ondanks dat ik mijn doelen door prive zaken en blessures niet heb kunnen halen bleef ze mij ondersteunen. Alle kennis die ik heb opgedaan met dankzij Megan zal ik bij me houden en blijven gebruiken! Nogmaals bedankt!

5 de agosto de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

De beste investering in mezelf!

Na 1,5 jaar heb ik mijn traject bij René Spoelstra Coaching afgerond, met Megan als mijn coach. Ik heb het programma zelfs twee keer verlengd en met een geweldig resultaat: 17,5 kilo en 100 cm kwijt!

Megan is een hele fijne coach! Ze is een luisterend oor als het even wat minder gaat en weet je altijd weer de juiste motivatie te geven om door te gaan.

Ik ben ontzettend trots op wat ik heb bereikt. Zonder de begeleiding van Megan en René was dit me nooit gelukt. Twijfel je nog? Dan kan ik dit traject zeker aanraden. De persoonlijke begeleiding maakt echt het verschil.

Dankjewel Megan en René voor alle steun en motivatie! ❤️

31 de julho de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Wat dit progamma anders maakt dan…

Wat dit progamma anders maakt dan andere? Dit is geen crash dieet, er is niet iets wat je NIET mag zolang het maar in je cal. behoefte past daarom is het ook goed vol te houden. Een programma waar je de rest van je leven profijt van hebt. Hele prettige manier van coaching!

27 de julho de 2026

Top!

De afgelopen 8 maanden heb ik meegedaan aan Rene zijn coachingsprogramma. Mijn persoonlijke coach Veerle stond 24/7 voor mij klaar en kwam altijd met goeie tips en adviezen. Had begrip voor mijn drukke leven. (zzp'er&moeder van 3) En hielp mij om ruimte te vinden om op de juiste manier te trainen en om op mijn voeding te letten. Ik ben enorm dankbaar dat ik toch de keus heb gemaakt om mee te doen. Het is erg prijzig, dat klopt. Maar het is een investering in je eigen leven. Ik heb zó veel inzichten gekregen, lessen geleerd. (Die je de eerste 16 weken online van Rene krijgt) Ik was op eigen kracht al 40 kg afgevallen, maar de laatste 10 lukte mij maar niet, steeds jojo'en. Rene zijn programma, coaches, lessen en hulp, hebben ervoor gezorgd dat ik inmiddels de -50 heb aangetikt én zo'n -65 cm omvang sinds eind 2025 heb bereikt.

Ik kan het iedereen aanraden! Bedankt toppers!!❤️🫶🏻

23 de julho de 2026

Transformatieprogramma: life changing!

Vandaag heb ik na 10 maanden het transformatieprogramma afgerond met Sem als topcoach! Ik ga haar steun, motivatie en eerlijke adviezen echt missen. Maar ik weet ook dat alle handvatten heb gekregen om dit zelfstandig voort te zetten. Daar ben ik ontzettend dankbaar voor.

Ik ben trots op de resultaten die ik heb behaald, dat was me alleen nooit gelukt. Dit traject heeft mijn leven echt veranderd. Niet alleen fysiek, maar vooral mentaal.

Als je twijfelt om hieraan te beginnen, zou ik zeggen neem die stap! Het zijn geen hele ingewikkelde veranderingen die je toe moet passen, maar je leert juist de basis goed te krijgen waardoor je het langdurig vol kunt houden.

Jullie mogen ontzettend trots zijn op wat jullie met elkaar neerzetten. Dankjewel voor alles, Sem en René. ❤️

13 de julho de 2026
Classificada 4 em 5 estrelas

Van tevreden lichaam naar super trots op mijn lichaam

Ben dit transformatie programma gestart om mijn lichaam waar ik al redelijk tevreden mee was om nog een schepje of twee erbovenop te doen. Dit heb ik nu 4 maanden gevolgd en ik ben droger dan ooit en zoveel meer kennis rijker. Ik heb nu het vertrouwen om zelf een cut (calorietekort) in te gaan om richting 10% vetpercentage te gaan om vanaf daar een bulk fase te doen. Ik heb overigens voor het eerst ABS!! Ik raad dit programma iedereen aan die resultaten wil onder goede begeleiding. Thanks Coach Ray!

3 de julho de 2026