Renespoelstra Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

In maart 2026 begonnen bij René. Ik kreeg Megan als coach toegewezen. Sporten deed ik al mijn hele leven maar de combinatie met voeding vond ik lastig. Megan heeft mij laten zien dat je niet alleen wo... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Al jarenlang wilde ik mijn leven gezonder inrichten, maar nu lukt het écht! Sinds ik me heb aangemeld en een paar weken bezig ben, ben ik nog nooit zo bewust geweest van mijn voeding en hoe je gezond... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Na mijn zwangerschap lukte het niet om van die laatste 10kg af te komen. In het transformatieprogramma leer je zoveel over afvallen, voeding, gewoontes, beweging, verleidingen. Een hele andere levens... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Voor het eerst in mijn leven mogen leren hoe ik echt mijn voeding / training onder controle kan krijgen dmv het bij houden van kcal het heeft voor mij echt perfect gewerkt en zeker 25kg afgevallen op... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Conselheiro

Online fitness coaching voor een next level lichaamstransformatie. Wil jij jezelf op fysiek en mentaal vlak doorontwikkelen? Laat mij je begeleiden bij het behalen van je doelen. Samen naar jouw droomfysiek!

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 5 em 5

567 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 25% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Todas as opiniões

113 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben normaal slecht te motiveren en…

Ik ben normaal slecht te motiveren en haal al snel af als het gaat om "lijnen", maar met het transformatie programma van Rene heb ik zulke eye openers gekregen dat ik nu aanpassingen heb gedaan in mijn voeding en dit al tot mooie resultaten lijdt. De begeleiding van mij coach Megan is erg fijn. Kan altijd alles vragen of zeggen. Ze reageert vaak de zelfde dag nog en wil altijd meekijken als ik het idee heb ergens in de knel te komen. Nu in mijn 5de week al 6kg kwijt. Gelukkig heb ik nog genoeg weken in dit transformatie programma om aan mijn doelen te werken. Voor iedereen die twijfeld zeg ik..... Doen!

Classificada 5 em 5 estrelas

Het is echt een transformatie

Via mijn vriendin bij dit programma gekomen, en samen met haar ingestapt om onze doelen te bereiken. Na een gezellige intake waar we de doelen besproken hadden werden we aan onze coach gekoppeld, die ons in 6 maanden zou transformeren.

En dit is meer dan gelukt. Alleen de cijfertjes al liegen er niet om. Ik ben ruim 18 kilo afgevallen en ruim 40cm aan lichaamsomvang kwijtgeraakt. Maar dat is niet het enige wat je zo transformeert.

Je krijgt met dit programma ook echt handvatten mee om een betere en gezondere relatie met eten aan te gaan, en dat het als je wil afvallen niet altijd maar neerkomt op alleen kip met rijst en groente.

En je leert gewoon ook jezelf kennen en in de spiegel durven kijken en zien wat jouw valkuilen zijn en daar mee omgaan of veranderen.

Voor mij was het zeker de moeite waard!

Dat is ook waarom heb ik gekozen om nog een half jaar door te gaan om mijn lichaam nog beter in vorm te gaan krijgen.

Na lang getwijfeld hebben

Na lang getwijfeld hebben, toch gekozen voor deze online coaching. Enorm blij dat ik deze keuze heb gemaakt, ik wordt begeleidt door coach Megan. Eindelijk mijn doel kunnen behalen en dat is 56 kilo, ik heb enorm veel geleerd tijdens deze online coaching! Super bedankt voor het eindresultaat die we samen behaald hebben

Classificada 5 em 5 estrelas

De 8 weekse kerstchallenge begonnen…

De 8 weekse kerstchallenge begonnen omdat ik even wat handvatten nodig had om weer goed met voedsel om te gaan.
Door extreem drukke periodes op het werk wat resulteerde in slechte nachten en daardoor ook meer behoefte aan snaaien maakte ik regelmatig verkeerde keuzes.

Toen zag ik op instagram de oproep en dacht dat heb ik momenteel nodig.
Heel fijn gesprek gehad met Minn en besloten om het te gaan doen.
Afgelopen weken heel fijn contact gehad met mijn coach Ray die me altijd snel te woord stond en ook goede tips had en met me meedacht.
Dit zorgde ervoor dat ik nu al 5 kilo ben afgevallen en totaal 13 cm.

Heel blij met dit programma, de coaches en niet te vergeten de community.
Echt een aanrader voor wie meer wil weten over voeding, de juiste manier van trainen wil leren en gewoon even een stok achter de deur nodig heeft.

11 de novembro de 2025

Ik ben zo blij

Ik ben zo blij dat ik hiermee ben gestart. Ik ben 58 jaar en de laatste jaren door overgang en lichamelijke problemen aangekomen. Gestart met mijn lieve coach Raquel die mij goed begeleid en met mijn lichamelijke problemen rekening houdt. Ondertussen 46 cm omvang slanker en weer een taille. Echt een aanrader. Dank je wel René en Raquel

Fantastisch programma

Fantastisch programma, gewoon bewust bezig zijn met voeding en beweging maar zonder het “moeten” element. Natuurlijk moet je keuzes maken maar als ik een keertje een big Mac wil dan is het niet zo “dat het niet mag” van je dieet. Dit is een levensstijl die voor iedereen haalbaar is. Met alle tips en nu de 8 weken challenge ben ik in een jaar tijd ruim 23 kilo afgevallen. Stond al een paar maand stil en wist even niet hoe verder maar door de 8 weken challenge weer op het goede been en de kilo’s gaan weer naar beneden en ook de cm’s.
Bedankt René en team ik kan het iedereen aanbevelen

Toppers

Prima begeleiding met duidelijk plan om af te vallen zonder dat je niks meer mag eten alleen rekening houden met je calorieën. Duidelijke trainingen met uitleg . Groepsapp met ervaringen en elkaar motiveren en daarbij verschillende gerechten die je kunt gebruiken. Het heeft mij genoeg handvatten gekregen om dit in de rest van mijn leven goed vol te houden zonder zware dieeten. Ik kan het iedereen aanbevelen die problemen hebben met hun gewicht en willen afvallen .

Classificada 5 em 5 estrelas

Elke maandag weer opnieuw beginnen

Elke maandag weer opnieuw beginnen. Minder eten, meer sporten. Geen idee waar ik mee bezig was. En mijn kleding paste ik bijna niet meer. Toen kwam het test programma van Rene voorbij. Dit moest ik gaan doen! Het ging niet vanzelf, mijn mindset moest veranderen en oude gewoontes moesten plaats maken voor nieuwe. Met de hulp van mijn fantastische, eerlijke coach Floris heb ik mijn doelen behaald. 16 cm eraf en 4 kilo lichter. Het lijkt misschien niet veel, maar ik zie er compleet anders uit! En dit in slechts 5 maanden tijd. Ik at gewoon nog chips, een oliebol en pepernoten. Met de focus op gezond en voedzaam eten. En op de juiste manier trainen.
Het traject is op zijn eind, maar ik ga door! Toppers!

15 de dezembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Een waardevolle investering in mezelf

In mei heb ik de 8-weekse Summer Challenge van René Spoelstra Coaching gevolgd, met Sem als mijn coach. Dat is voor mij echt een keerpunt geweest. Sem gaf me precies de begeleiding, motivatie en duidelijkheid die ik op dat moment nodig had. Warm, betrokken en altijd eerlijk, dankzij haar voelde ik me gesteund én in staat om het zelf te doen.
Nu, maanden later, ga ik nog steeds zelfstandig verder met alles wat ik toen heb geleerd. Ik ben inmiddels ruim 11 kilo kwijt, heb centimeters verloren en duidelijk spiermassa opgebouwd. Het mooiste vind ik dat ik me fitter, sterker en echt thuis voel in mijn nieuwe leefstijl.
Wat voor mij ook heel belangrijk is: ik kan gewoon regelmatig uit eten, er is geen voeding die “verboden” is en het draait vooral om de juiste keuzes maken. Geen streng dieet dus, maar een manier van leven die goed vol te houden is.
Ik kijk met heel veel waardering terug op deze 8 weken. Het heeft me inzichten en resultaten gegeven waar ik nog elke dag plezier van heb.
Dankjewel René Spoelstra en in het bijzonder Sem voor deze enorme boost.

11 de dezembro de 2025

Levensveranderende ervaring

Ik heb anderhalf jaar het coachingprogramma mogen volgen en ben in totaal maar liefst 27,3 kilo afgevallen! Ik ben enorm dankbaar dat ik hieraan heb mogen deelnemen. Tijdens het traject heb ik ontzettend veel geleerd over voeding en beweging, en ik voel me nu veel zelfverzekerder en zit stukken lekkerder in mijn vel.

In het bijzonder wil ik mijn coach Sem bedanken. Zij bleef me motiveren, beantwoorde al mijn vragen, gaf waardevolle tips en heeft me ongelofelijk goed geholpen om in de shape te komen waarin ik nu zit. Dankzij haar begeleiding heb ik resultaten behaald waar ik eerder alleen maar van kon dromen.

Kortom: een levensveranderende ervaring die ik iedereen kan aanraden!

11 de dezembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben heel blij dat ik de stap heb…

Ik ben heel blij dat ik de stap heb gezet om mij aan te melden voor het programma van René! Na een periode van alles geprobeerd te hebben, had ik een reset nodig. De tijd die ik in het programma heb gezeten heeft mij inzicht gegeven in mijn voeding en sportprestaties. Het programma is in die zin niet streng, het is geen dieet, maar een verandering van je leefstijl. Er is zeker ruimte voor gezelligheid, hapje, drankje. Het plan geeft je handvaten, waarbij je ook zelf invulling kunt geven. Ik at bv niet volgens de recepten, maar heb door de tips en tricks voor mezelf mijn recepten gemaakt. Dit maakte het voor mij eigen en daar kan ik nu ook mee verder.
Ellis mijn coach heeft mij goed geholpen! Goede tips en adviezen, waar je echt iets aan hebt.
Mijn leven is 180 graden gedraaid en ik heb er alle vertrouwen in, dat ik met de handvaten die het programma mij heeft gegeven verder te gaan.

Raad ik het programma aan! Jazeker, wil je doelen behalen, lekker in je vel of om welke reden je je ook wilt aan melden? DOE HET! René en zijn team zorgen er voor dat je de beste versie van jezelf kunt worden!

5 de dezembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Het was een investering, maar 1000% waard!

Het was een investering, maar dubbel en dwars waard! In de eerst week merkte ik al zo’n verschil, en binnen de eerste maand paste ik alweer de broek waarover ik een mental breakdown had gehad. Ik heb een gewicht en fysiek bereikt waarvan ik nooit meer had gedacht die ooit te bereiken! Sem was daar bij elke stap in mijn proces en haar support werkte, naast de resultaten, als extra motivatie! Ik zou het zo nog een keer doen om de boost aan zelfvertrouwen en discipline weer te ervaren. En het mooie is.. het was een project, maar het is nu mijn leefstijl geworden. Ik voel me top!

26 de novembro de 2025

René Spoelstra

Na lang twijfelen mezelf opgegeven voor dit traject. Ik kreeg coach Megan toegewezen en zij is heel prettig in de omgang. Ik was wat terughoudend omdat ik al best lang sport en weinig (tot geen) resultaat boekte. Met de juiste coaching, sport en voedings-tips heb ik toch progressie weten te behalen! Ik ben meer dan tevreden!!
Ik zou iedereen dit traject aanraden!

28 de novembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Samen met coach Bert-Jan het traject 6…

Samen met coach Bert-Jan het traject 6 maanden doorlopen. Tot nu toe ruim 14 kilo kwijt en zelf ga ik zeker de laatste 6 gewenste kilo’s nog halen!
Dankzij de reflectie van Bert-Jan, die steeds vroeg hoe het kwam dat ik hoog of laag in de calorieën zat, ben ik me veel bewuster van mijn eten geworden. Ik houd nu overdag echt rekening met mijn eten als ik ‘‘s avonds een feestje heb. Ook de sportschool is weer onderdeel van mijn leven geworden. Ik voel me weer een stuk fitter en lekkerder in mijn vel, maar ik ben er nog niet. Mijn doel was 20 kilo eraf en dat gaat me zeker lukken nu!
Bert-Jan, dankjewel voor alles!🙏🏻

13 de novembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

In 6 maanden. Een nieuwe ik 2.0!

Deze ervaring gun ik iedereen! Nee ik was niet dik, ik had wat vetjes hier en daar. Ik probeerde van alles met intermittend fasting, (te veel) ik at gezond (te grote porties) ik ging naar de sportschool (geen schema ik deed maar wat) Ik ben begin mei begonnen met het summer challenge programma en binnen no time vlogen de cm en kilo’s eraf. Ik zag mijn figuur veranderen naar een mooie shape. Elke week feedback momenten van coach Sem. Die me week in week uit wist te motiveren. Ik werd zelfverzekerder en kwam in een flow waar ik niet meer uit wil! Gezonde voeding, en heerlijke sportschema’s. Maar…. Ook ruimte voor vakantie, lekker eten, een avondje stappen, drinken. En dat allemaal zonder dat het mijn resultaat in de weg zat. Balans en consistentie zijn the key! Op zijn tijd heerlijk genieten zonder schuld gevoel en daarna weer verder met je doel.
Na de summer challenge ben ik verder gegaan met het transformatie programma. Langzaam wat aankomen en spiermassa opbouwen. Ook hierin ben ik ontzettend goed begeleid. Op elke vraag kreeg ik een uitgebreid antwoord met onderbouwingen. Coach Sem heeft ontzettend veel kennis. Na een half jaar coaching is het nu tijd om zelf verder te gaan. Ik weet waar ik sta, ik weet waar ik heen wil en ik weet hoe ik het moet doen!
Voor iedereen die nog twijfelt… zet deze stap en ik garandeer je dat je geen spijt krijgt. Dit is de eerste stap naar de allerbeste versie van jezelf.
Ik ben in totaal 31 cm aan vet kwijt, en bijna 6 kg. Inmiddels weer wat erbij maar dat zijn spieren! Sem super bedankt voor alles! Ik hoop dat je nog veel mensen net zo blij mag mag als dat jij mij hebt gemaakt!

31 de outubro de 2025