Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Virkelig gennemført. Jeg blev oplyst at der var leveringstid på min ordre inden jeg gennemførte den og afsendelsen skete alligevel 2 dage før forventet. Leveringstiden var derfra kort og produktet... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Nem bestilling og hurtig levering. Selvve damprenseren fungerer perfekt og er i virkelig god kvalitet. Overvejede en Kärcher men det der gjorde at vi valgte en Rennoa er billigt tilbehør og... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Rennoas SteamCleaner er virkelig genial! og har fuldstændig ændret måden, jeg gør rent på. Den gør virkelig rengøringen både meget nemmere og hurtigere. Jeg har brugt den på mine paneler, køleskab og... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Hurtig levering og en fin lille maskine :-). Men den er ikke helt så effektiv som vist i reklamerne. Den er virkelig god på mange overflader, men det lidt hårdere jobs som kalk og rensning af fuger, d... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Fornecedor de produtos de limpeza
  2. Serviço de limpeza completa de automóveis
  3. Empregados de limpeza
  4. Limpeza de cortinas e estofos
  5. Serviços de limpeza doméstica
  6. Serviços de limpeza

Escrito pela empresa

Rennoa er et dansk brand dedikeret til at gøre rengøring både nemmere, sundere og mere miljøvenlig. Vi tror på, at effektiv rengøring ikke behøver at kræve kemikalier – derfor er vores produkter designet til at udnytte naturens mest kraftfulde rengøringsmiddel: damp. Med vores populære SteamCleaner og tilbehør kan du nemt fjerne snavs, bakterier og fedt kun ved hjælp af vand. Resultatet er et rent og hygiejnisk hjem uden skadelige rester – perfekt til både familier, kæledyr og allergikere. Hos Rennoa går vi ikke på kompromis med kvalitet. Hvert produkt gennemgår grundig testning for at sikre høj ydeevne, sikkerhed og brugervenlighed. Samtidig lægger vi stor vægt på design og funktionalitet, så vores løsninger både ser flotte ud og gør rengøringen til en tilfredsstillende oplevelse. Vi er stolte af vores hurtige kundeservice, der altid står klar til at hjælpe med spørgsmål, vejledning og reservedele. Uanset om du vil dampe badeværelset, vinduerne eller køkkenet, giver Rennoa dig et professionelt resultat – helt uden kemi. Vores mission er enkel: at gøre rengøring smartere, grønnere og mere behagelig for alle.

Informações de contacto

1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 48 horas

Classificada 5 em 5 estrelas

Da der var lang leveringstid da vi…

Da der var lang leveringstid da vi bestilte var vi jo lidt skeptiske , men Rennoa var gode til at informer om det både før og under ventetiden , ud over det fik vi en refusion i pris som vi brugte til ekstra klude .
Ved lev var vare som forventet og vi har brugt den 2 gange og er meget tilfredse

Hej Klaus 😊

Tusind tak for din anmeldelse - det betyder virkelig meget for os 🙏

Vi er glade for, at du oplevede god information under ventetiden, og at I nu er tilfredse med jeres SteamCleaner. Det sætter vi stor pris på.

Rigtig god fornøjelse fremover 🤩

Classificada 5 em 5 estrelas

Var skeptisk men trækker tilbage

Var skeptisk men trækker tilbage, hold nu op den er fantastisk. Fuger rengjorte selv det kalk løsner den. Tak for den <3

Hej Maria 😊

Tusind tak for din anmeldelse - det gør os virkelig glade 🙏🤩

Det er fantastisk at høre, at du blev positivt overrasket, og at den klarede fuger og kalk så flot 🫶

Rigtig god fornøjelse fremover - og tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse ❤️

Hurtig levering og ingen problemer

Hurtig levering og ingen problemer

Hej Line,

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner 🙏🫶

Det glæder os rigtig meget at høre, at leveringen gik hurtigt og uden problemer 😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Tog lidt tid om at komme men synes…

Tog lidt tid om at komme men synes virksomheden var meget ærlig om det. Så god oplevelse 😊

6 de fevereiro de 2026

Hej Kathrine 😊

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner 🙏

Vi sætter stor pris på, at du oplevede os som ærlige - det betyder virkelig meget for os. Og hvor er det dejligt at høre, at du havde en god oplevelse 😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Den lever op til det de siger i…

Den lever op til det de siger i reklamen

2 de fevereiro de 2026

Hej Andreas 😊

Det er vi mega glade for at høre! 🫶 Det betyder meget for os, at vi lever op til det vi siger i vores reklamer

Classificada 5 em 5 estrelas

Er imponeret over hvad den maskine kan

Er imponeret over hvad den maskine kan. Har lige fjernet kalk af væggen i bruseren. Meget fornøjet. Spejle og vinduer blev også flotte.

Hej Randi,

Tusind tak for din anmeldelse 🙏🤩

Hvor er det dejligt at høre, at du har fået fjernet kalken i bruseren, og at både spejle og vinduer blev flotte 😊

Rigtig god fornøjelse fremover 🫶

Fint produkt

Fint produkt - men lidt lang leveringstid-

2 de fevereiro de 2026

Hej Michael,

Tak for din anmeldelse 🙏

Vi er glade for, at du er tilfreds med produktet 🤩

Vi beklager den længere leveringstid i starten af januar, hvor SteamCleaner var på forudbestilling. Der opstod desværre forsinkelser i havnen grundet jul og nytår 🫶

Tak fordi du delte din oplevelse 😊

Virkelig gennemført

Virkelig gennemført.
Jeg blev oplyst at der var leveringstid på min ordre inden jeg gennemførte den og afsendelsen skete alligevel 2 dage før forventet. Leveringstiden var derfra kort og produktet har været i brug en enkelt gang siden modtagelse. Uden bøvl indtil videre.
Første indtryk af produkt og service er helt i top. Tiden må vise om produkt og servicen kan holdes på niveau med førstehåndsindtrykket.

28 de janeiro de 2026

Hej Michal 😊

Tusind tak for din grundige anmeldelse og de 5 stjerner 🙏

Det glæder os at høre, at leveringen gik hurtigere end forventet, og at både produkt og service lever op til førstehåndsindtrykket. Det sætter vi stor pris på 🤩

Vi gør os umage for at holde niveauet, også på den lange bane. Du er selvfølgelig altid velkommen, hvis der skulle opstå spørgsmål undervejs 😉

Classificada 5 em 5 estrelas

Den gør bare mit liv meget nemmere

Gør mit liv meget nemmere

Hej Anette,

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner 🙏

Det gør os virkelig glade at høre, at SteamCleaner gør din hverdag nemmere - det er lige præcis det, vi ønsker at bidrage med 😊

Classificada 3 em 5 estrelas

De er gode til at svare tilbage på…

De er gode til at svare tilbage på E-mail's, men lang leveringstid

19 de janeiro de 2026

Hej Reeta,

Tak for din anmeldelse, vi er glade for at du synes vi gør det godt med kundeservice! 🫶✨

Vi beklager den lange leveringstid vi havde her i starten af januar, da vores SteamCleaner var på forudbestilling. Desværre skete der forsinkelser i havnen grundet jul og nytår, og derfor kom der forsinkelser. Vi beklager meget!

Håber du er glad for din SteamCleaner 😊

Fint produkt

5 de fevereiro de 2026

Hej Thomas,

Tusind tak for din anmeldelse - det er vi virkelig glade for at høre 🙌

Det betyder meget for os, at du er tilfreds med produktet 🤩

Effektiv og gennemtænkt løsning 💪

Damprenseren imponerer både på brugervenlighed og hvor godt den rent faktisk virker. Små sprækker, fuger og steder jeg normalt bare ignorerer, er nu nemme at få rene. Et virkelig godt produkt som holder hvad det lover.

12 de fevereiro de 2026

Hej Kasper 😊

Tusind tak for din flotte anmeldelse - det betyder virkelig meget for os 🙌

Hvor er det fedt at høre, at du oplever den som både brugervenlig og effektiv, især på fuger og de små sprækker, som ellers kan være svære at få rene 💨✨

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse - det sætter vi stor pris på 🫶

God til badeværelset

God til badeværelset og nem at rense

10 de fevereiro de 2026

Hej Munazza 😊

Tusind tak for din anmeldelse - det er vi rigtig glade for at høre 🙌

Hvor er det dejligt, at du synes, den er god til badeværelset og nem at rense 💨✨ Det er præcis det, vi ønsker at levere.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg er absolut ikke skuffet!

Jeg er absolut ikke skuffet!! Den er så nem at bruge og rengør virkelig godt

Hej Fanny 😊

Tusind tak for din skønne anmeldelse - det gør os virkelig glade at læse 🙌

Hvor er det fedt at høre, at du synes, den er nem at bruge og rengør virkelig godt 💨✨ Det er præcis den oplevelse vi ønsker at vores kunder har 🤩

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse 🫶

Produktet er ok

Produktet er ok, og meget let at betjene.
Leveringstiden var dog meget lang, pga forsyningsproblener

29 de dezembro de 2025

Hej Vibeke 😊

Tusind tak for din anmeldelse - vi er glade for at høre, at du synes produktet er let at betjene 🙌✨

Vi beklager den længere leveringstid i starten af januar, hvor vores SteamCleaner var på forudbestilling. Der opstod desværre forsinkelser i havnen grundet jul og nytår. Det beklager vi meget!

Vi håber, den lever op til dine forventninger og gør rengøringen lidt nemmere i hverdagen 💨✨

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering og fint produkt

Hurtig levering og fint produkt. Meget nem at arbejde med :-)

5 de fevereiro de 2026

Hej AT 😊

Tusind tak for din anmeldelse - det er vi virkelig glade for at høre 🙌

Hvor er det dejligt, at du både oplevede hurtig levering og et produkt, der er nemt at arbejde med 😊 Det betyder meget for os 🫶

Classificada 5 em 5 estrelas

Virker perfekt og kom hurtigt 💪🏻

6 de fevereiro de 2026

Hej Stine 😊

Mange tak for din anmeldelse, det er vi virkelige glade for at høre 🤩

Mega fedt at vores SteamCleaner lever op til dine forventninger og at du er tilfreds med vores hurtige levering💨✨

Super fantastisk god

12 de fevereiro de 2026

Hej Lisbeth 😊

Tusind tak for din anmeldelse - det gør os virkelig glade at læse 🙌✨

Hvor er det dejligt at høre, at du synes, den er super fantastisk god 💨 Det betyder rigtig meget for os 🤩

Skinnende badeværelse

Jeg er flytte i min lejlighed for omkring et år siden, og fugerne på badeværelset har været gule med sorte prikker siden vi flyttede ind. Jeg troede ikke det var muligt at få af, men nu ser de helt nye ud. Jeg havde set videoer af hvor god Rennoa damprenser var, men havde ikke regnede med så hurtige resultater. Tog mig omkring 10 minutter at klare en hel væg. Det eneste er dog at den larmer en del når den er i brug hvilket kom lidt bag på mig. Overordnet set en varm anbefaling

1 de fevereiro de 2026

Hej Anne 😊

Tusind tak for din fantastiske og grundige anmeldelse - det gør os virkelig glade at læse 🙌✨

Hvor er det fedt at høre, at fugerne blev så flotte igen, og at du fik så hurtige resultater 💨 Det er præcis den oplevelse, vi ønsker at give.

Vi forstår godt, at den kan larme lidt under brug - det er selve damptrykket, man kan høre, når den arbejder.

Tak for din varme anbefaling! Det betyder rigtig meget for os 🤩

Viktor, Team Rennoa

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais