Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Virkelig gennemført. Jeg blev oplyst at der var leveringstid på min ordre inden jeg gennemførte den og afsendelsen skete alligevel 2 dage før forventet. Leveringstiden var derfra kort og produktet... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Nem bestilling og hurtig levering. Selvve damprenseren fungerer perfekt og er i virkelig god kvalitet. Overvejede en Kärcher men det der gjorde at vi valgte en Rennoa er billigt tilbehør og... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Hurtig levering og en fin lille maskine :-). Men den er ikke helt så effektiv som vist i reklamerne. Den er virkelig god på mange overflader, men det lidt hårdere jobs som kalk og rensning af fuger, d... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Fornecedor de produtos de limpeza
  2. Serviço de limpeza completa de automóveis
  3. Empregados de limpeza
  4. Limpeza de cortinas e estofos
  5. Serviços de limpeza doméstica
  6. Serviços de limpeza

Escrito pela empresa

Rennoa er et dansk brand dedikeret til at gøre rengøring både nemmere, sundere og mere miljøvenlig. Vi tror på, at effektiv rengøring ikke behøver at kræve kemikalier – derfor er vores produkter designet til at udnytte naturens mest kraftfulde rengøringsmiddel: damp. Med vores populære SteamCleaner og tilbehør kan du nemt fjerne snavs, bakterier og fedt kun ved hjælp af vand. Resultatet er et rent og hygiejnisk hjem uden skadelige rester – perfekt til både familier, kæledyr og allergikere. Hos Rennoa går vi ikke på kompromis med kvalitet. Hvert produkt gennemgår grundig testning for at sikre høj ydeevne, sikkerhed og brugervenlighed. Samtidig lægger vi stor vægt på design og funktionalitet, så vores løsninger både ser flotte ud og gør rengøringen til en tilfredsstillende oplevelse. Vi er stolte af vores hurtige kundeservice, der altid står klar til at hjælpe med spørgsmål, vejledning og reservedele. Uanset om du vil dampe badeværelset, vinduerne eller køkkenet, giver Rennoa dig et professionelt resultat – helt uden kemi. Vores mission er enkel: at gøre rengøring smartere, grønnere og mere behagelig for alle.

Informações de contacto

1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 48 horas

Mindre arbejde, bedre resultat

Det bedste ved damprenseren er hvor lidt arbejde der skal til for et virkelig godt resultat. Fugerne, vinduerne og selv de irriterende hjørner bliver rene på ingen tid. Føles næsten for nemt

Hej Ruben 😊

Tusind tak for din flotte anmeldelse - det er virkelig fedt at læse 🙌

Hvor er det dejligt at høre, at du oplever mindre arbejde og bedre resultat 🤩 Især når både fuger, vinduer og de besværlige hjørner bliver rene på ingen tid 😉

Classificada 5 em 5 estrelas

Fremragende. Er rigtig glad for mit køb!

1 de fevereiro de 2026

Hej Katrine 😊

Tak for din dejlige anmeldelse - det er mega fedt at høre, at du er glad for dit køb 🫶

Ovenud tilfreds!

Super tilfreds med produktet. Er virkelig effektivt og kunne opløse genstridig kalk i vandhane på badeværelse, som ikke et eneste kalk fjerner produkt har kunne klare 😍

31 de janeiro de 2026

Hej Tilde 😊

Tusind tak for din skønne anmeldelse - det gør os virkelig glade at læse 🙌✨

Hvor er det dejligt at høre, at den kunne klare den genstridige kalk i vandhanerne 💨 Det er præcis her, damp virkelig gør en forskel - helt uden kemi 🤩🫧

Varen var i restordre

Varen var i restordre, men pga den lange leveringstid, fik jeg et gavekort, rigtig god service

22 de dezembro de 2025

Hej Annette 😊

Tusind tak for din anmeldelse - det sætter vi stor pris på 🙌

Vi er glade for at høre, at varen var i orden, og at du oplevede god service. Samtidig beklager vi igen den lange leveringstid - vi er taknemmelige for din tålmodighed 🫶

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse 😊

Dejligt

Dejligt ! Endelig fået et produkt der virker. Jeg er meget glad for at jeg opdagede det. Jeg kan kun sige tak ! Hilsen fra Tom Rud

Hej Tom 😊

Tusind tak for din skønne anmeldelse - det betyder virkelig meget for os 🙌

Hvor er det dejligt at høre, at du er så glad for det 💨✨ Det er præcis den oplevelse, vi ønsker at give.

Tak for de pæne ord 😊

Varen blev forsinket

Varen blev forsinket. Men fik løbende mails om forventet leveringstid

5 de fevereiro de 2026

Hej Morten 😊

Tusind tak for din anmeldelse - og tak for din tålmodighed 🙏

Vi beklager igen forsinkelsen, men vi er glade for at høre, at du løbende blev holdt opdateret omkring den forventede leveringstid. Det er vigtigt for os at være transparente 🫶

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse 😊

Super

Steameren fungere super

Hej Trine 😊

Tusind tak for din anmeldelse - det er vi virkelig glade for at høre 🙌

Hvor er det dejligt, at steameren fungerer super og lever op til dine forventninger 🤩🫶

Ideel til grundig rengøring🧼

Jeg brugte damprenseren til rengøring af min nye lejlighed, og den var seriøst en lifesaver. Den tog gammelt snavs, kalk og fedt uden problemer. Med de forskellige mundstykker kunne jeg komme ind alle steder. Riigtig god kvalitet til prisen

Hej Sara 😊

Tusind tak for din skønne og detaljerede anmeldelse - det betyder virkelig meget for os 🙌✨

Hvor er det fedt at høre, at den var en lifesaver i din nye lejlighed og klarede både gammelt snavs, kalk og fedt 💨 Det er præcis det, SteamCleaner er designet til 🤩

Over forventning 😍

Jeg købte den uden de store forventninger, men blev hurtigt overbevist. Den er super nem at bruge og fjerner både snavs og kalk bedre end noget andet jeg har prøvet før. Især badeværelse og køkken blev vildt flotte igen!!

Hej Victor 😊

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse - det gør os virkelig glade at læse 🙌✨

Hvor er det fedt, at den overgik dine forventninger og gjorde både badeværelse og køkken flot igen 💨 Det er præcis den oplevelse, vi ønsker at give 🫶

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse - det betyder meget for os 🤩

Rengøring uden besvær ✨

Jeg er virkelig positivt overrasket over, hvor effektiv damprenseren er. Den klarer rengøringen hurtigt og grundigt, og jeg elsker at jeg helt kan undgå kemi. Overfladerne føles ikke bare rene, de er rene. Har ærligt gjort hverdagsrengøringen meget nemmere.

Hej Victor 😊

Tusind tak for din flotte og detaljerede anmeldelse - det sætter vi virkelig stor pris på 🙌✨

Hvor er det dejligt at høre, at du oplever den som både effektiv og nem i hverdagen 🤩🫶

Perfekt til rengøring

Dejlig hurtig levering!
Et godt rengørings “værktøj” lige til hånden. En lifesaver til de beskidte fuger på badeværelset 🙏🏼 kan kun anbefale det videre ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

6 de fevereiro de 2026

Hej Chloe,

Tusind tak for din skønne anmeldelse 🤩

Mega fedt at høre, at din SteamCleaner er blevet et effektivt rengøringsværktøj lige ved hånden 🫧😊

Tak for den varme anbefaling, det betyder virkelig meget for os 💙

Classificada 5 em 5 estrelas

Super hurtig levering og jeg er…

Super hurtig levering og jeg er ekstremt tilfreds med resultatet. Fugerne blev virkelig flotte, og brusekabinen ser næsten ud som ny igen

10 de fevereiro de 2026

Hej Mahsun,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse ⭐😊

Det gør os virkelig glade at høre, at leveringen var hurtig, og at du er så tilfreds med resultatet 🙌

Genialt!!

Rennoas SteamCleaner er virkelig genial! og har fuldstændig ændret måden, jeg gør rent på. Den gør virkelig rengøringen både meget nemmere og hurtigere. Jeg har brugt den på mine paneler, køleskab og komfur, og resultaterne er imponerende. Den er utrolig praktisk, nem at bruge og ærligt talt en ægte gamechanger. Fantastisk produkt og god værdi for pengene!!

9 de fevereiro de 2026

Hej Alexander,

Det er vi super glade for at høre! 🤩

At gøre rengøring nemmere og hurtigere er lige præcis den oplevelse vi ønsker at give 😊 Fedt at du synes at det er god værdi for pengene :)

Classificada 1 em 5 estrelas

Larmer alt for meget så slet ikke bruge…

Larmer alt for meget så slet ikke bruge den hvis man bor i lejlighed

8 de fevereiro de 2026

Hej Jakob,
Det er vi kede af at høre, at produktet ikke lever op til dine forventninger.

Vil du ikke skrive til os på kontakt@rennoa.dk, så finder vi sammen en løsning, der giver mening for dig.

Viktor fra Rennoa

Classificada 5 em 5 estrelas

Effektiv SteamCleaner og god kundeservice.

Tak for en god og effektiv SteamCleaner, som jeg er fuld tilfreds med. Der manglede dog et par o-ringe, som jeg hurtig fik kompensation for. Rigtig god service fra Viktor. Kan kun anbefale produktet.

1 de fevereiro de 2026

Hej Hans,

Mange tak for den fine anmeldelse og for de pæne ord 🙏

Det glæder os virkelig at høre, at du er tilfreds med både din SteamCleaner og vores service 😊

Mvh

Rigtig god service👍

Rigtig god service👍
Jeg skulle bruge støvsugeren til en fødselsdagsgave.
Skrev for at høre om de kunne levere tidligere end aftalt.
Jeg modtog støvsugeren 2 dage før fødselsdagen.☺️

2 de fevereiro de 2026

Hej Anne-Mette,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse - vi er glade for, at du har modtaget god og hurtig service 🫧🤩

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har brugt produktet til at gøre sofa og badeværelset rent.

Jeg har brugt den til badeværelset og sofaen. Jeg var yderst tilfreds med den. Især på badeværelset hvor fliserne var kalket til, var det nemt at komme til og fjerne efter at have dampet området. Jeg har tydligere brugt noget hjemmelavet væske med citron syre og vand for at fjerne kalk på badeværelset, men det går bare hurtigere og er meget nemmere. Den var nem at bruge på sofaen og man kan tydeligt se forskel.

11 de dezembro de 2025

Hej GS,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores SteamCleaner 🫧

Vi er også rigtig glade for at høre, at du oplever produktet som både alsidigt og effektivt, og at det gør mange rengøringsopgaver langt lettere. Tusind tak for dine anbefalinger på alle parametre 🙌

Classificada 4 em 5 estrelas

God kundeservice

Jeg har i dag fået min maskine. Fint med levering men jeg har intet tilbehør fået med i min pakke.
Jeg fik dog hurtig respons på min mail og det bliver eftersendt snarest.
Og med lidt rabat oveni.
Så jeg er tilfreds og glæder mig til at afprøve produktet nu.
Så selvom det selvfølgelig er irriterende med en halv pakke, så takker jeg for hurtig og god kundeservice. 🎄

15 de dezembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

God kundeservice og hurtig håndtering af en retur

Jeg er desværre bange for at jeg er blevet snydt!

Jeg har i november købt en damprenser der slet ikke var som jeg havde forventet og skriver da til Rennes hvor en venlig medarbejder (Hannibal) kommer med en vejledning og fortæller at jeg kan give den et skud mere eller bruge min 30 dages tilfredshedgaranti og returnere den. Det ville kun koste mig 50kr i retur-udgift.

Jeg returnerer maskinen og iflg fragtfirma er denne blevet leveret her i slutningen af november måned. Her opstår problemet.

Jeg har sendt to mails første gang d.2 december og en besked via deres kontakt-formular for at få bekræftet at jeg får pengene retur. Der er HELT stille fra Rennoa af. Ingen bekræftelse, intet svar og ingen service. Intet nummer man kan ringe til heller.

Det synes jeg er dårlig stil, utrygsskabende og man sidder med en følelse af at man måske er blevet scammet og snydt. Jeg håber de snart giver lyd fra sig da jeg ellers vil gå videre med det.

OPDATERING!!!!!

Jeg havde tidligere skrevet ovenstående review af Rennoa som jeg nu trækker tilbage da Hannibal fra Rennoa, rakte ud med det samme og det vistensig at der desværre var forsvundet en mail de havde sendt ud til mig som jeg desværre ikke havde modtaget.

Der har efterfølgende været den fineste dialog og jeg blev kontaktet på sms samme aften, hvor jeg blev forsikret om at pengene er kommet retur SAMT fået tilsendt to pakker lækre mikrofiberklude på deres regning.

Jeg var måske for hurtig på tasterne, men Hannibal reagerede professionelt, ærligt og derfor er 1 stjerne ikke passende overhovedet og jeg giver dem derfor 5 stjerner for deres håndtering og professionelle kundeservice.

8 de dezembro de 2025

Hej Maria

Mange tak for din (opdaterede) anmeldelse. Vi er så glade for vi fik løst problemet. 🙏

Vi håber inderligt du bliver glad for dine Rennoa produkter, og vi håber at se dig igen i "butikken" en gang i fremtiden. :)

Rene hilsner,
Christian og Hannibal

Classificada 5 em 5 estrelas

The best service and product

5 de dezembro de 2025

Hi Kathy

Thank you so much for your kind review. We are really happy to hear that you are pleased with both the service and the product 🫧

Best regards
Christian, Team Rennoa

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais