Det værste renovationselskab med den dårligste og mest uprofessionelle service kombineret med den mest inkompetente ledelse, der er helt ude af trit med den virkelighed alle andre lever i. De meget... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Odder genbrugsplads ( renosyd odder ) er ganske enkelt ikke i orden måde at tale og behandle os der betaler deres løn på .! I den grad trænger flere af folden der arbejder på pladsen til et kursus... Ver mais
synes normalt det går meget godt og håber vinterens problemer herunder også dårlig info er et overstået kapitel. Håber ikke de nye spande madaffald med skarpe kanter i bunden giver problemer som i A... Ver mais
Det værste renovationselskab
De meget dårligt uddannede og arbejdsky chauffører er kun oplært til at komme med dårlige undskyldninger for ikke at tømme ens affaldscontainer når de anskuer at deres adgangsvej er spærret af 4 våde blade fra et tilfældigt egetræ ved de opstillede containere.
FØJ, FØJ, FØJ for et firma
Kommunikation kursus
I den grad trænger flere af folden der arbejder på pladsen til et kursus i kommunikation .
Fler af dem der arbejder der kan ikke tale pænt og fler af dem tror de er politibetjente .!
Hvilket gør dem totalt uegnet til opgaven på genbrugsplads .
Jeg ved fler har samme oplevelse og jeg har set en gå hen til en ældre mand og Beder ham om at gå ned i containeren og hente salt og peberkværn op på grund af de smidt forkert . Stop 🛑 nu jeg håber i får styr på jeres folks opførsel
Flere gange i odder bliver man mødt af…
Flere gange i odder bliver man mødt af samme mand eller / og Kvinde.
Hvis man spørger om noget så får man også et svar, hvor man tænker at de må have haft en dårlig dag, men det er bare ærgerligt at de har det, hver gang man møder dem. Men det er jo, hvad der kan ske. Men jeg er godt opdraget, så jeg svarer selvfølgelig tilbage på samme måde som de ønsker, at blive talt til.
Og smider man eksempelvis vådt pap i småt brændbart, så får man det godt nok også at vide, at det ikke er for vådt til at komme i Rent og tørt pap. Det får man at vide på den måde så man forstår det til næste gang og aldrig glemmer det.
Kunne man give 10 stjerner eller mere for personalet i odder, så havde jeg godt nok også gjort det.
Den samme mand og kvinde fortjener en meget meget lang og velfortjent ferie. Det ville være godt for dem..... Og for os andre....
Hjælpsomt, og kvalificeret personale!
Jeg kommer ofte på genbrugspladsen i Odder, og jeg møder altid genbrugsvejledere, som udover at altid kunne svare på alle mine spørgsmål, også er virkelig flinke og yder en god service. Og når jeg er blevet irettesat af en genbrugsvejleder, så har jeg altid fået en grundig forklaring på, hvorfor ting skal lægges, et andet sted end jeg troede, og ovenikøbet blevet fortalt om, hvor mit affald bliver genbrugt, hvis det bliver sorteret rigtigt! Klasse service!
Ikke en proffesionel virksomhed.
Ikke en proffesionel virksomhed.
Jeg er 2 x blevet udsat for en helt uacceptabel behandling af den samme medarbejder på genbrugsstationen i Skanderborg, han skubber, hiver ting ud af hænderne på mig, stiller sig foran min bil så jeg ikke kan køre ud. Den ene gang sågar i civilt antræk. Ledelsen mener det er en helt okay opførsel!!!!! Jeg er utryg ved at aflevere mit affald, og kører gerne til en anden genbrugsstation, på trods af, jeg bor lige ved siden af en.
Jeg har intet har at udsætte på de øvrige medarbejdere på genbrugs pladsen der alle er flinke og hjælpsomme.
En anden medarbejder har gennemgået mine skralde spande nede ved vejen så alle kunne se. Jeg føler min ret til privatliv er blevet krænket.
De har også undladt at afhente mit affald, uden at oplyste herom. Da jeg. Ringede derind gik jeg at vide, at skraldet var fejl sorteret.. synden var, at jeg af gammel vane havde lagt en pose batterier ovenpå Affalds spanden, hvilket i deres øjne var fejl sorteret plastik... Come on...og ikke engang en besked om hvorfor man har valgt at lade den stå..
Hvis Renosyd ikke havde monopol på skralde området var de længst gået konkurs.
Overskueligt og rigtigt.
Flinke medarbejdere, overskuelig plads og nemt at orientere sig (for en, som ikke kan regne reglerne ud i hovedet).
Og RenoSyds Værdicentral har fuldstændig revolutioneret genbrug.
På genbrugspladsen i odder bliver man…
På genbrugspladsen i odder bliver man overvåget straks man kommer. De kommer farende hen og står og holder øje med, at der bliver sorteret korrekt. Ligeledes kommer en kvinde hen og står og kigger i ens affald og spørg om det må komme til genbrug og når tingene er smidt ud går de og tager det op og sætter det ind i deres container til genbrugsbutikkerne. Det er SÅ usmageligt og flere af dem mangler situationsfornemmelse.
Ingen system og kundeservice med forskellige udmeldinger
Syntes det er under at kritik med Renosyds nye affaldshåndtering.
Fik søndag den 21. april kl. 16.07 sms om at jeg ville få tømt min beholder til restaffald, madaffald mandag den 22. april. Så kørte vores beholder ud på fortovet søndag aften, hvor den ikke står hensigtsmæssigt, men eneste mulighed for at køre den frem i skel, hvor der er kørefast underlag.
Men den blev ikke tømt, så jeg kontaktede skriftligt (messenger) og telefonisk Renosyd. De ville sørge for den blev tømt hurtigst muligt og viste ikke vhorfor den ikke var tømt. Vi var ikke de eneste med den sms, som ikke fik tømt den pågældende dag. Vi måtte ikke køre vores skraldespand på plads, men skulle lade den stå på fortovet.
Nu har vi så torsdag den 25. april og vores beholder står stadig på fortovet og er ikke tømt, så kontaktede endnu engang telefonisk Renosyd. Nu kunne de slet ikke se vi skulle have fået en sms, eller se jeg havde kontaktet dem tidligere, men kunne se den skulle blive tømt i morgen fredag den 26. april.
Nogle af de andre i byen som heller ikke fik tømt i mandags den 22. april, som havde fået samme sms søndag den 21. april fik i går tømt deres, men undrede sig over, at de ikke også tømte naboens. Så det ser ikke ud til der overhovet er system i, hvordan og hvor man tømmer, men kører rundt i blinde og tømmer.
Fik tirsdag den 23. april sms om at vores beholder til glas, metal, plast, mad- og drikkekartoner ville blive tømt den onsdag den 24. april og her var vi åbenbart heldige, for ja den blev da tømt. Så nu håber vi på at de kommer og tømmer den anden, som har stået knap en uge på fortovet og ventet på at blive tømt.
Men er godt nok lidt op ad bakke, når man ikke kan regne med de kommer ud fra de sms´er der sendes ud og at man ved at kontakte deres kundeservice får forskellige meldinger om samme spand/tømning.
synes normalt det går meget godt og…
synes normalt det går meget godt og håber vinterens problemer herunder også dårlig info er et overstået kapitel. Håber ikke de nye spande madaffald med skarpe kanter i bunden giver problemer som i Aarhus.
Ialt 4 stjerner
Renosyd overholder ikke de aftaler de…
Renosyd overholder ikke de aftaler de selv udstikker. Trads gentagne henvendelser kommer der ikke tømning af restaffald.
Dårlig information, har ledelsen forlads skuden
RenoSyd, som vi normalt er tilfreds med, har ikke klaret konsekvenserne af snestormen, men deler problemet med kommunens snerydning, som ikke har fungeret.
Hvor har RenoSyd så svigtet sine kunder. Er der ingen ansvarlige ledelse i selskabet, som kan sørge for nødvendig information til kunderne.
Det er sørgeligt, at jeg ikke kan få at vide, hvornår det bliver min tur for afhentning
Renosyd er simpelthen for dårlig til at…
Renosyd er simpelthen for dårlig til at hente skrald. Emballage affald blev ikke hentet, for 1½ uge siden og nu siger de at det først bliver hentet til den næste planlagte dato og det er så først i slutningen af februar. Hvad er det vi betaler for? Giv os i det mindste i afslag i prisen. Vejret er jo godt nu, så de kunne jo godt køre. Men det vil de bare ikke. Og så det forslag at man selv kan køre til genbrugspladsen med sit affald. Det ved jeg ikke hvor de har fra, vi har ingen bil. Det er uforskammet.
Rimmelig træt af Renosyd Skanderborg
Super god værdipark i Skanderborg og…
Super god værdipark i Skanderborg og flinke medarbejdere.
Eternit plader til genbrug plads giver rygskade i Odder.
Tænk man skal have rygskader for at komme af med eternit plader i Odder. I Århus kommer de med en gaffelstabler og læsser af (30 plader i plastik) god service. i Odder skal du pakke vær enkel plade ind i 2 lag plastik eller stå der hjemme og knække den så de er til at håndter og selv slæbe det ind i en container. (rygskade) det giver ingen mening. Renosyd kommer gerne og henter for 1749 Kr. super dårlig service.
Kunne man give 0 stjerne fik de det
Kunne man give 0 stjerne fik de det! Renosyd er det værste affald firma i Danmark, deres genbrugs pladser er noget så ringe indrettet i forhold til Favrskov og Århus kommune!
Deres personale er meget emsige!
Min skraldespand er blevet hentet det samme sted de sidste, sikkert 30 år,(har boet der i 5 år), lige pludselig får jeg et brev i postkassen omkring underlaget og noget med arbejdes miljø osv osv.
Emsig medarbejder på genbrugspladser…
Emsig medarbejder på genbrugspladser Odder.
Jeg blev anråbt af en medarbejder om jeg smed en papkasse i container for plastic. Det kunne jeg så fortælle ham at jeg ikke havde gjort. Jeg er en lovlydig borger, der godt ved hvordan jeg skal gebærde mig på genbrugspladser. Jeg spørger hvis jeg er i tvivl.
Efterfølgende stod han nøje og overvågede andre borgere om de nu gjorde det rigtige! En anden kvinde blev også fejlagtigt antastet og anklaget. Noget ubehageligt!
Bestilte storskrald afhentning
Bestilte storskrald afhentning, og lod min sengeramme og sofa stå tørt i vognly ca. 5m fra kantsten så det evt. kunne genbruges uden at være skadet af vind og vejr. Lastbilen med de 2 medarbejdere kom og parkerede ud for naboen i 4-5min, kørte derefter forbi og vendte rundt, kørte forbi igen, uden at medtage mit "Skrald". Der var lys tændt og jeg var hjemme, de kunne bare ringe på, så skulle jeg såmænd nok slæbe tingene ud til kantstenen. Genbrug min bare...
Ualmindelig stabil
Ualmindelig stabil
Kommer altid til tiden - Meget venlig betjening pr. telefon
Servicen helt i top....
Jeg havde bestilt afhentning af storskrald, i hvilken forbindelse nogen havde sat en masse skrammel ved vores ting. Disse tog Renosyd med uden problemer. Tak for en fine service.
ingen help
får regning fra 24-10-2012 +3 gebyr 923kr
her i 10-2014
ingen help vil bare have ):
prøv 2 gange kontakter Renosyd på tlf: 8652 5211
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.