Jeg tror aldrig jeg har oplevet så god og professionel service. Fra første henvendelse og hele vejen igennem; venligt, hurtigt og dygtigt! Resultatet var overraskende godt. Vi sendte gamle, slidte t... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Kan kun give mine varmeste anbefalinger om Møbel- og Tæpperenseriet. Super kommunikation både ved bestilling og efter. Vores to ægte tæpper, der er 28 år havde aldrig været renset før og de trængte.... Ver mais
A empresa respondeu
Har fået både tæpper og sofaer vasken, renset og imprægneret til min fulde tilfredshed! Alt forløb upåklageligt, både fra vi indgik aftalen pr telefon til møblerne blev afhentet af en meget venlig... Ver mais
Henter og afleverer tæpper til aftalt tid. Ringede og spurgte om tæppe skulle repareres. Tæpper fået mere fylde og friskere farver. Kan kun anbefale M.O.T.
Informações sobre a empresa
Sobre Møbel- og Tæpperenseriet
Escrito pela empresa
Møbel- og Tæpperenseriet er Danmarks største og ældste specialrenseri. Vi er eksperter i rigtig vask af tæpper, møbelrens, vask af udendørstekstiler mv.
Vores historie går helt tilbage til 1958, hvor vi startede med at tilbyde tæpperens. Siden har vi udvidet vores ekspertise og tilbyder både rens af tæpper, møbler, sengemiljø, telte m.fl.
Nordeuropas største renseanlæg
På vores vaskeri i Farum finder du bl.a. Nordeuropas største specialbyggede vaske- og renseanlæg. Renseanlægget er det eneste af sin slags, det er dansk produceret og taget 3 år at udvikle og producere.
Landsdækkende service
Vi har i over 25 år tilbudt landsdækkende service. Vi afhenter tæpper og møbler i næsten hele landet, og vasker og renser dem på vores vaskeri i Farum. Denne service koster kun 200,00 kr.
Vil du se hvornår vi er i dit område? Så kan du se vores kørselsoversigt eller kontakte os her
Med kvaliteten i højsædet
Hos MOT vægter vi kvalitet over alt andet, og går ikke på kompromis med denne. Vi tilbyder ikke bare overfladerens, men rigtig vask og rens af tæpper og møbler. Dette er med til ikke bare at sikre dig et flot tæppe eller møbel, men også et tæppe/møbel som er 100% rent.
Læs mere om os
Vil du vide mere om os og vores services? Så besøg vores side renseriet.dk.
Informações de contacto
Ryttermarken 2B, 3520, Farum, Dinamarca
- renseriet@renseriet.dk
- renseriet.dk
Respondeu a 75% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
Virkelig god service at de henter og…
Virkelig god service at de henter og bringer tæpperne og flot arbejde de laver
Jeg er altid glad for resultatet -
Jeg er altid glad for resultatet -
Og jeg elsker den service jeg altid får.
Nemt og effektiv tæpperens
Nemt og effektiv tæpperens. De hentede og bragte retur efter en god uge.
Jeg tror aldrig jeg har oplevet så god…
Jeg tror aldrig jeg har oplevet så god og professionel service.
Fra første henvendelse og hele vejen igennem; venligt, hurtigt og dygtigt!
Resultatet var overraskende godt. Vi sendte gamle, slidte tæpper og fik "nye" tilbage. Farverne var tilbage i vores 40 år gamle kelimtæpper og de var repareret så det virkede naturligt. Vi er meget tilfredse!
Vask og reparation udført som aftalt og…
Vask og reparation udført som aftalt og forventet. Afhentning og levering fungerede også godt
Tæpperne blev hentet og bragt og…
Tæpperne blev hentet og bragt og tæpperne blev renset fint til en ok pris.
Tak for et godt og professionelt forløb
Møbel- og Tæpperenseriet har været yderst professionel fra først til sidst, derfor kan jeg give mine varmeste anbefalinger til firmaet og alle, der deltog i proessen.
Hurtige
Hurtige - effektive - omhyggelige.
Rettede fejl pr omgående.
Giver gerne en stjerne mere.
Bent fra Gilleleje
Professionel tæpperensning.
Der har været klar kommunikation, tydelige beskeder samt faste tidspunkter for afhentning og aflevering. Det har fungeret perfekt.
Kunne ikke være bedre!
Alt var godt:
-meget fin service
-rimelige priser
-godt arbejde
Kan kun anbefales
Henter og afleverer tæpper til aftalt…
Henter og afleverer tæpper til aftalt tid.
Ringede og spurgte om tæppe skulle repareres.
Tæpper fået mere fylde og friskere farver.
Kan kun anbefale M.O.T.
Super god service og flot resultat
Super god service og flot resultat
(Vask og reparation af persisk tæppe)
fin service
fin service - fine tæpper retur efter vask - alt fungerede og blev afleveret til den aftalte tis
Professionelt arbejde
God ide, hvis du skal flytte
Tæpperne blev rene og flotte. De blev hentet og bragt af en meget venlig og stærk mand 😀
Alt var perfekt
Alt var perfekt.
Afhentning, retur levering og ikke mindst
super flotte rensede sofa hynder.
Alt fungerede perfekt.Fik et rent smukt…
Alt fungerede perfekt.Fik et rent smukt tæppe retur.
Afhentning til tiden og returnering til…
Afhentning til tiden og returnering til tiden. Tæppe er som nyt igen. Er meget tilfreds. Kan varmt anbefales.
Altid fin service
Altid fin service. Søde og hjælpsomme medarbejdere. Har sendt flere kelimtæpper til vask hos Møbel- og tæpperenseriet. De kommer tilbage i lækker blød og renvasket stand.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.