Fik renset og imprægneret en 3 personers sofa og lænestol i lyst Alfatex stof. De er blevet rigtigt flotte trods deres høje alder! Blev grundigt forklaret proces og hvad jeg kunne forvente, speciel... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Thomas er manden... Jeg havde fornøjelsen af Thomas idag d. 10-10-2025. Det bliver ikke sidste gang. 5 stjerner herfra
5 stjerner over hele linjen! Kommunikation, overholdelse af aftale og pris, service, tips og tricks tll fremtidig vedligeholdelse samt udført arbejde. Fik renset en sofa, et tæppe og en børne foldem... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Jeg tilbyder miljøvenlig møbel og tæpperens på din private adresse. Jeg benytter mig af markedets bedste produkter, samt de stærkeste maskiner, til fordel for mine kunder og for miljøet Jeg vejleder dig i hvordan du på bedste vis fremadrettet kan vedligeholde din sofa eller andre møbler Min miljøvenlige dybdegående rens, fjerner nemt og effektivt skidt og snavs fra dine møbler og tæpper og jeg garanterer dig at dine møbler bliver som næsten nye igen. Jeg renser for både private, virksomheder og offentlige institutioner. Bemærk service fradrag kan benyttes når du bestiller din sofarens hos www.norece.dk Om din sofa er lavet af uld eller velour eller noget helt tredje ? så kan jeg hjælpe dig med en professionel dybdegående rens. Jeg dækker følgende områder. København Vestegnen Gentofte Kommune Dele af Nordsjælland Slagelse Kommune Sorø Ringsted Borup Køge Se mine priser og bestil et uforpligtende tilbud på min hjemmeside www.norece.dk Du modtager dit tilbud inden for kun 3 timer
Informações de contacto
Danneskiold-Samsøes Allé 41 1434 København K, 1434, København K, Dinamarca
- mail@norece.dk
- norece.dk
Thomas er manden..
Thomas er manden...
Jeg føler nærmest at jeg har fået en ny…
Jeg føler nærmest at jeg har fået en ny sofa😄 efter den gode rens.
Thomas er professionel og hyggelig.
Jeg er meget tilfreds👍🏻👍🏻👍🏻
Meget tilfreds
Meget tilfreds med Thomas.Sofan står meget ren og fin efter at han har renset og har imprægneret den. Fantastisk at en, ellers 17 års gammel sofa, kan blive så pæn og ren igen 😊God dialog og service op til aftalen! Hurtige svar. Tvivl ikke!
Thomas har været forbi og har renset…
Thomas har været forbi og har renset min Eilaerne sofa. Den står som ny. Og tak for tips til efterbehandling med mere.
Meget professionel og hurtig…
Meget professionel og hurtig kommunikation og sofarens. Kan kun anbefale!
Virkelig god og effektiv sofarens
Virkelig god og effektiv sofarens! 5 stjerner herfra kan klart anbefales!!
Super god oplevelse hele vejen igennem.
Super god oplevelse hele vejen igennem.
Super grundig service
Super grundig service. Hurtig og effektiv kommunikation. Vi er meget tilfredse!
Fuldt ud tilfredsstillende oplevelse
Fuldt ud tilfredsstillende oplevelse. God og hurtig kommunikation, løbende information om ankomsttidspunkt på dagen - og masser af gode tips til rengøring. Vi kommer tilbage 😊
Super service og flot resultat
Ikke nok med at jeg fik super kundeservice så fik jeg samtidig en ny sofa. Fik renset og imprægneret min 6 år gamle fløjlssofa, som viste tydelige tegn på at hunden får lov at ligge i den. Sofaen står nu velduftende og nærmest som ny.
Mit langhårede uldtæppe fik også en omgang og har rejst sig i lurven, så jeg er bare glad og gentager helt sikkert succesen næste år.
Fik endvidere en masse brugbare tips med på vejen.
Kæmpe anbefaling herfra.
Rengjort EILERSEN sofa til 5 stjerner
Det var en helt igennem behagelig oplevelse.
Professionelt og super service
Fik rengjort Eilersen sofaer
De varmeste anbefalinger herfra
Fantastisk service og ikke mindst et konge resultat. De varmeste anbefalinger herfra.
Sofa og sovesofa har fået nyt liv. Utrolig så flotte de er blevet igen.
Perfekt
Vi har haft besøg af Thomas til rens af vores sofa og rya gulvtæppe. Thomas ydede en fantastisk service og information om hvad vi kunne forvente ift pletter mm. Thomas kom til tiden og korrespondancen har været god hele vejen igennem. Sofaen blev som ny og vores lyse ryatæppe blev så fint og rent at se på. Det er ikke sidste gang vi bruger Thomas til at rense sofa og tæpper. 5 stjerner
Rigtig flot og effektiv rengøring af…
Rigtig flot og effektiv rengøring af vores sofa. Den står som ny efter, selv med hundehår og beskidte hundepoter.
Det er anden gang vi benytter os af Norece, så det kan klart anbefales.
Vi har været enorm tilfredse med…
Vi har været enorm tilfredse med tæpperensningen og sofarens.
God service, oplevelse og vejledning
Thomas var hurtig til at besvare min forespørgsel omkring sofarens. Kom til aftalte tidspunkt og vi havde en positiv oplevelse med sofarens.
Thomas virker til at have opbygget en bred viden omkring de forskellige sofaer og behandling af disse.
Vi fik også en god vejledning, hvordan vi passer på sofaen fremadrettet.
Det eneste jeg ikke lige fik tænkt over ved bestilling af dato og tid, at der må forventes en længere tørretid af sofaen efter end behandling. Det er det eneste jeg ville have ønsket at være oplyst omkring inden bestilling af tid. Det tænkte jeg vitterligt ikke over når det var 1. gang vi skulle ha' rens af sofa.
Mange anbefalinger herfra.:)
Sofaen står som ny
Sofaen står som ny og Thomas var parat med tips og tricks til at vedligeholde den. Hel perfekt service. Tak!
Min sofa står som ny…
Har i dag haft besøg af Thomas der har renset min 5 år gamle sofa. Han var hurtig og grundig. Samt huskede at meddele hvad der kunne ske og hvad man fremadrettet skal have fokus på for at vedligeholde sin sofa.
Da min søn kom hjem fra skole var hans kommentar
“ jeg troede du havde købt ny sofa”
Kan kun anbefale at bruge Thomas.
Har fået renset min hynder og tæpper i…
Har fået renset min hynder og tæpper i båden de er blevet som nye selv om de er 23 år gamle super glad
Jeg er yderst tilfreds med både service…
Jeg er yderst tilfreds med både service og det arbejde der er udført på mine 2 sofaer og lænestol.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.