Elvia Opiniões

TrustScore: 1.5 em 5

1,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Skickade telefonen för reparation. De hämtade inte ut den. Svarade heller inte på mail eller telefon. Uppdaterad: Fick svar efter ca.6 veckor. Varit stängt en månad pga. Covid-19. Tycker att man på... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 2 em 5 estrelas

Vi fikk pålegg om et par utbedringer, og det var greit. Vi er bortreist og jeg ba om å få bekrefrelse på ail om at de hadde fått inn papirene fra elektriker og at alt var i orden. Fikk ikke svar, og... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Agrimensor imobiliário

Informação fornecida por diversas fontes externas

For years, millions of home shoppers have turned to find their dream home. offers a comprehensive list of for-sale properties, as well as the information and tools to make informed real estate decisions. Today, more than ever, Elvia is The Home of Home Search℠. We also offer homeowners a bevy of useful tools and resources through the My Home℠ dashboard. My Home℠ dashboard allows property owners to manage their home like the important investment it is by tracking their home’s value over time, researching and managing home improvements, and scouting other similar properties in the neighborhood.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

11 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Sehr schlecht

Sehr schlecht, man erreicht einfach niemanden! Einmal den "minutengenauen Rückruf" vereinbart, da wurde einfach viel zu früh angerufen, nicht um die vereinbarte Zeit und ich war nicht am Platz, ein anderes Mal kan einfach gar kein Rückruf zum vereinbarten Zeitpunkt und die Endlosschlaufe am Telefon ist wirklich endlos, weil da kommt niemals ein Mensch ans Telefon, obwohl das immer wieder wiederholt wird.

8 de setembro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Da sitter jeg her atter en gang uten…

Da sitter jeg her atter en gang uten strøm.
Solskinn og pent vær.
Ikke noe lyn.
Ikke noe vind.
Heller ingen strøm.
Hvorfor? En uendelig inkompetent grådighet som bare blir verre og verre - og dyrere.
Fine greier.

27 de julho de 2026

Korrupt som Google

Jeg var hjemme i 3 dager. Ladet mobilen min. Ingen varme i gulvet. Dusjet 5 min per dag med kjølig vann da jeg trives best med det. Ladet min el-sparkesykkel som allerede var fulladet før en 2 km tur. Disse svina puttet meg på 2-5 fastledd trinnet og jeg har fulgt med på statistikken på mine fakturaer og gjort beregninger. Måleinstrumenter sier at det lille jeg brukte kan umulig ha gjort at jeg havnet så vidt på 2 tallet i fastleddtrinnet. Min teori var korrekt, noe som skjedde for et par år siden, de tilfører dere mer strømbruk enn dere egentlig bruker. Slik tar dem ekstra penger fra dere. Man kan ikke leve uten strøm, derfor har dem sitt sugerør i lommeboken deres. Disse er korrupte svin i grådighetens tidsalder. Gjør deres egen research, så vil dere se at jeg snakker sant.

3 de julho de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Car insurance cancelled and new process hindered

I had my car insurance with them and had 3 parking damages by third party over the years (2/year included). They cancelled my insurance claiming they paid me too much for these. Then I had to fight for weeks until I managed to obtain my claim history from them so I could contract a new insurer.

17 de março de 2026

Svindel

Jeg ringte for å si opp avtalen min grunnet flytting. 8 dager senere sa de at jeg umulig kunne gjort det, fordi da ville det vært loggført, men de kunne se at jeg hadde ringt.
Hvorfor ringte jeg til Elvia da? For å snakke shit med kundeservice?

Aldri ring de, gjør alt skriftlig med de

18 de setembro de 2025

Kündigung Motorfahrzeugversicherung…

Ich war 10 Jahre Kunde bei Elvia, nach einem selbstverursachten Schaden über 2000.- erhielt ich gleich die Kündigung der Motorfahrzeugversicherung. Bonusschutz wird dadurch einfach übergangen, wahrscheinlich legal aber sicherlich sehr dreist.

5 de setembro de 2025

Autopanne gehabt Assistance angerufen

Autopanne gehabt Assistance angerufen. 2 x mal angerufen 2 mal nach Ersatzwagen gefragt 2 mal andere aussage. Am ende lehnten Sie die zahlung des Ersatzwagens ab da ich nicht bei einer Elvia Vertragsgarage war. Bei beiden Anrufen wurde mir das verschwiegen, obwohl ich explizit nach Ersatzwagen und kosten frage. So etwas nennt man Betrug. !

8 de julho de 2025

Abzockerbande

Kostenanstieg um 126,45 % in einem Jahr ohne einen Grund bei einer Haftpflichtversicherung. Hatte noch nie einen Unfall noch sonst etwas. Rechnungen schreiben kann die Firma auch nicht, kam nie etwas an. Auch keine SMS, kein Anruf oder eine Email obwohl die Handynummer und Emailadresse bekannt und hinterlegt sind. Stattdessen Brief vom Strassenvekehrsamt, Inkasso und Mahnkosten. Kann es nicht weiter empfehlen, am Ende ist man einfach der Idiot der blechen muss.

9 de julho de 2025

Helt forferdelig kundeservice

Helt forferdelig kundeservice, nedlatende og regelrett kvalm kundeservice fra A-Å. En skulle nesten ikke tro at det var mulig å behandle kunder sånn.

2 de abril de 2025

Elendig kundeservice

Elendig kundeservice

De leser ikke hele teksten, og svarer standardsvar, uten å forstå hva saken gjelder.

I tillegg var en av dem frekke på telefon, og kalte meg noe ufint.

4 de dezembro de 2024

Blodigler

Blodigler! Belaster kunden vanvittige summer, mens direktøren håver inn. Mens jeg har null kroner i utgift på strøm kommer det strømregning på 400, bare fordi de skal ha ytterligere inntjening. Forkastelig

1 de outubro de 2024

5 septembre 2024 à 11h18 au téléphone

5 septembre 2024 à 11h18 au téléphone. Le personnel au téléphone est désagréable et hautain. Je résilie mon assurance au plus vite et je ne m'assure plus jamais chez des malhonnête de la sorte.

5 de setembro de 2024
Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais