Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi besøgte MOS den 28/1-23 - og WOW sikke dog en fantastisk positiv oplevelse, og det var alt lige fra betjening til en sublim madoplevelse. Vi fik MOS oplevelsen og deres tilhørende vinmenu, og v... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

En ganske almindelig torsdag i marts blev på Restaurant MOS ændret til en oplevelse vi sent glemmer. Vi blev forkælet med 12 spændende, smagfulde og lækre retter mad. Maden blev serveret af den... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

En sandhed en stor kulinarisk oplevelse. Velanrettet og virkeligt velkomponeret smagsunivers, hvor hver enkelt bid var værdsat. Noget af det bedste og mest spændende mad i hele Helsingør. Vi komm... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Restaurante de luxo
  2. Restaurante dinamarquês
  3. Restaurante especializado em porções pequenas

Escrito pela empresa

MOS er en forkortelse af “Mad Og Sjæl”. Vi tager det bedste fra fine dining og tilsætter en afslappet atmosfære i hyggelige rammer. Vi tilbereder kvalitetsrig mad af lokale råvarer, som med gode tilberedningsteknikker fremhæver smagen af hver eneste råvarer i vores retter. Aftenens tasting menu er vores store fokus - vi kalder det også Casual Gourmet.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

5 retters usandsynlig lækker mad.

5 retters usandsynlig lækker smagsoplevelse. Ledelsen beslutter menuen alt efter årstid og tilgængeligheden af danske råvarer i videst muligt omfang, dvs at du ikke på forhånd ved, hvad du får serveret. Men hold da op hvor bli'r man glad i låget af hele pakken... kompetent og utrolig venlig betjening, SMAGE af en anden verden, flotte anretninger, dejlige omgivelser😎
Tak, tak, vi kommer helt sikkert forbi igen hos den bedste mad/smagsoplevelse i Helsingør💪💪

2 de março de 2024

Bedste restaurant i Helsingør

Jeg har sjældent oplevet noget så godt! Vi nød en 12-retters tasting menu med dertilhørende vin. Værtskabet er af allerhøjeste kvalitet, præcis som maden og vinen, som smagte fuldstændig fortryllende.
Alle fortjener at give sig selv MOS oplevelsen.

1 de junho de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

En sandhed en stor kulinarisk…

Vi kommer helt sikkert snart igen !

Mvh Henrik og Dorthe

12 de abril de 2023

FANTASTISK OPLEVELSE!

Vi blev forkælet med 12 spændende, smagfulde og lækre retter mad. Maden blev serveret af den sødeste tjener, som hele vejen igennem fortalte om maden og vinen vi fik serveret til.

Vi fortæller om oplevelsen til alle som vil lytte - og GLÆDER os til at returnere til MOS og nye spændende madoplevelser….
Ekstra kredit gives for at tage hensyn til en besværlig intolerence.

Herfra gives de varmeste anbefalinger til at besøge MOS.

2 de março de 2023

Virkelig lækker mad

Virkelig lækker mad. Maden er en ren nydelse både for øjne og smag. Servicen er også helt i top. Vi har spist frokost og også deres 12 retters aften menu 2 gange, hver gang har det været en STOR fornøjelse. Vi kommer helt sikkert igen.

4 de março de 2023

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse, både hvad smag, betjening og atmosfære angår. Vi nød en skøn frokost med flere mundvandsfremkaldende småretter tilberedt til perfektion af de lækreste råvarer. Kan klart anbefales og vi kommer helt sikkert igen.

25 de fevereiro de 2023

Topklasse

Skøn kulinarisk oplevelse - lækre råvarer og retter tilberedt med kærlighed. Desuden en ualmindelig fin betjening.
MOS kan virkelig varmt anbefales. 1000 tak for fantastisk mad. Der er allerede booket bord igen 🤩.

3 de março de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

5 personer til tastingmenu med 12…

5 personer til tastingmenu med 12 retter og vinmenu, hvor var det en fantastisk oplevelse. Retterne kom ind med fint interval, hvor der var tid til at nyde de dejlige smage, fint med plads mellem borderene, selv om alt var booket. Ingen der står på nakken af en for at blive hurtig færdig. Kompetente tjenere som havde styr på råvare og vinene. Maden er et kapitel for sig, sjælden har vi talt så meget( og længe) om maden- anretningerne og fantastiske smage - en kok som har styr på smage og sammensætninger- virkelig en positiv oplevelse. MOS kan virkelig varmt anbefales.Mange tak for mad.

3 de fevereiro de 2023

FANTASTISK oplevelse

Vi fik MOS oplevelsen og deres tilhørende vinmenu, og vi fortrød ikke et sekundet.
Retterne var utrolig godt afstemt i forhold til mængde og smag, vinene passede rigtig godt til, og prisen kunne man bestemt ikke brokke sig over.
Vi kommer bestemt igen, og vi må hellere skynde os inden Michelin opdager dem :)

27 de janeiro de 2023
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais