Informações sobre a empresa

4. Empresa de Auditoria
  5. Serviço de contabilidade
  6. Consultor fiscal

Escrito pela empresa

Vi tilbyder udarbejdelse af årsrapporter, revision, selvangivelse, bogføring og økonomisk sparring mv. Hos ReviTotal møder du nærhed og oprigtig interesse for din virksomhed. Vi rådgiver med en dyb respekt for din virksomhed og dens historik, og samtidig kigger vi fremad, så vi bedst muligt understøtter væksten i din virksomhed. Vi tilfører din virksomhed værdi og italesætter tiltag, der kan lette den daglige drift. Nogle gange opdager vi muligheder for besparelser eller procedurer, der kan gøres mere effektive. Her holder vi os ikke tilbage med at udfordre dig som leder. Vores ønske er, at du hver dag skal føle, at du har overblik over virksomhedens økonomi og har det bedst mulige grundlag at træffe beslutninger på. Med kontor i Hørsholm er vi placeret centralt i Nordsjælland mellem København, Hillerød og Helsingør. Men vi dækker hele landet og servicerer kunder på både Sjælland, Fyn og i Jylland. Vi servicerer kunder inden for stort set alle brancher, herunder handel og produktion, håndværk, service, liberale erhverv og detail. Vi rådgiver bredt og hjælper til, at din virksomhed opererer lovmæssigt korrekt og lever op til alle krav.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Genoptagelse - Jeg kan varmt anbefale Frantz

Jeg kan varmt anbefale Frantz og ReviTotal som en dygtig og effektiv revisor med en pragmatisk tilgang til at nå i mål med deadlines og få tingene gennemført til tiden.
Jeg var i den ulykkelige situation at jeg på grund af en hjernerystelse mistede overblikket og Frantz hjalp mig og min virksomhed tilbage på sporet.

12 de março de 2025

Godt samarbejde

Jeg har i mange år arbejdet sammen med Frantz Slisz og Mikkel Bak og det har i alle henseender været et fremragende samarbejde. Friske veloplagte og altid parat til at hjælpe og komme med gode forslag. ReviTotal har mine varmeste anbefalinger.

11 de novembro de 2022

Varm anbefaling

Jeg bruger ReviTotal til årsrapport og indberetning for tre selskaber og er meget tilfreds. Medarbejderne er dygtige og nærværende i deres rådgivning; både i forbindelse med aflæggelse af årsrapport og i den løbende rådgivning og sparring. Jeg giver en varm anbefaling.

11 de novembro de 2022

Revisor i særklasse

ReviTotal og Frantz Slisz fortjener de absolut bedste anbefalinger, man kan give! Kunne jeg give flere end 5 stjerner, ville jeg gøre det!
Frantz er ualmindelig pligtopfyldende, og han leverer opgaverne i høj kvalitet til tiden!
Herudover er Frantz meget behagelig, og man føler, at han altid har tid til en.
Jeg kan kun anbefale ReviTotal :)

1 de setembro de 2022

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais