Elendig biks!
Elendig biks!
For det første, er de en del af Autodoc. Dette fremgår ikke umiddelbart.
Det næste er, jeg bestilte en oliepind til min Fiat Grande Punto. Normalt vil dette være en smal sag, for en virksomhed der handler reservedele, men ikke her!
På siden er en søgemaskine, hvor jeg tastede nummerpladen ind, og så kom delene frem. Helt fint, og jeg bestiller så varen, hvor der udtrykkeligt står den passer til min bil.
Delen kom, jeg ville sætte den i, og så at der intet olie var på...overhovedet..hvilket ikke kunne passe. En sammenligning med den gamle viste, oliepinden var VÆSENTLIG for kort. Da jeg ringer til dem får jeg en eller anden asiat i røret, som talte dårligt dansk. Men nå, jeg skulle indsende billeder m.m., samt en beskrivelse af hvad det var galt for at reklamationen overhovedet kunne godtages.
Det fik jeg gjort, og nogle dage efter var der svar. Jamen nu var pinden jo forsøgt monteret, så de kunne ikke tage den retur. Ja selvfølgelig er den da det, for jeg gik fan.. ud fra de sendte den rigtige del!
Hvilket jeg også havde forklaret asiaten der betjente mig på gebrokken dansk.
Sammen med afslaget kom følgende besked: "
Vi foreslår, at du prøver at sælge delen lokalt.
Som en gestus af velvilje tilbyder vi dig til næste bestilling en rabatkupon på 5 % og gratis forsendelse.
Fortæl os, hvis du er enig, og vi sender dig en kupon."
Endvidere: "Vær venligst opmærksom på, at oplysningerne på vores hjemmeside har en generel informativ karakter, mens søgning efter bilens registreringsnummer ikke giver 100 % garanti for kompatibilitet."
Selvom deres søgemaskine skrev både bil, model, og motorvariant korrekt! Så der er tale om udenomssnak, for de kan slippe for at tage den retur.
Gestus af velvilje !?
Hvordan f... tror de jeg nogensinde igen vil handle med sådan et skodfirma?
NEJ! Jeg er færdig med at handle der, uanset hvad.
En skam man ikke kan give negative stjerner.