Ribe Mæglerne Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

Informações sobre a empresa

1. Agentes imobiliários

Escrito pela empresa

Lokalt kendskab, hårdt arbejde samt godt købmandsskab, sælger din bolig! Derfor er det vigtigt, at du vælger den rette ejendomsmægler – én som sætter dig i fokus, giver dig et grundigt overblik over dit boligsalg og sidst men ikke mindst, én som du har tillid til. Vi vil i Ribe Mæglerne gøre alt, hvad vi kan for at opfylde overstående! Vi lytter til dine ønsker og behov, og som 100% uafhængig ejendomsmægler kan vi skræddersy den helt optimale løsning for netop dit boligsalg. Ribe Mæglerne er det gode valg, der sikrer dig et trygt, troværdigt og professionelt boligsalg. Er du klar til at sælge eller blot nysgerrig på prisen på din bolig? Vi tilbyder altid gratis og uforpligtende salgsvurderinger alle ugens dage! Kontakt os på tlf. 92926760.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

7 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Altid god kommunikation

Altid god kommunikation, godt samarbejde, Ribe Mæglerne har gjort det igen 👍🏼💪🏼
3. hus de sælger for mig på 5 år, herunder et sommerhus i Arrild.
Kan varmt anbefales ☺️

8 de outubro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Fagligt stærke og går op i detaljerne

Fagligt stærke og går op i detaljerne. Lige fra første aftale til den sidste er Ribe Mæglerne punktlige og overholder deres aftaler. En mægler med lokalkendskab og kendskab til markedet. Klart en anbefaling herfra.

5 de março de 2026

De varmeste anbefalinger 👌

Nu er det 2. Gang vi sælger et hus gennem Ribe mægleren. Begge gange med den rigtige pris, så flere blev interesseret og begge gange med hurtige salg. Dejligt når man har besluttet sig for at sælge. Hellere den rigtige pris 1. Gang 🏠🏠👌👍

25 de janeiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har fået en yderst professionel…

Vi har fået en yderst professionel behandling afJeppe og RibeMæglerne, de har fødderne plantet på jorden og har gjort en helt ekstraordinær indsats i forbindelse med salg af vores sommer hus på Rømø.
Vi kan kun anbefale RibeMæglerne på det kraftigste. De har gjort en flot indsats.

31 de outubro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Igen igen har I hjulpet os i en handel…

Igen igen har I hjulpet os i en handel med at købe hus, det hele køre på skinner og alt er der bare styr på!

Kæmpe ros herfra og de varmeste anbefalinger herfra til andre, der enten vil købe eller sælge!

Så er Ribe Mægleren stedet hvor salg og køb virker👍👍👍

4 de novembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har fået hjælp af Jeppe fra Ribe…

Jeg har fået hjælp af Jeppe fra Ribe Mæglerne til at sælge mit hus. En yderst behagelig og hjælpsom mægler, altid klar til råd, vejledning og spørgsmål. Utroligt hurtigt forløb. Havde jeg flere huse, ville jeg klart bruge Ribe Mæglerne og deres kompetente personale. De fortjener max stjerner og jeg anbefaler dem til alle, der går i salgs eller købe tanker.

19 de junho de 2025
Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais