Rinkel Opiniões 223

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Jag fick falsk information av Rinkels säljare om att jag, genom att teckna deras Professional-abonnemang, skulle få obegränsad samtalstid. Detta visade sig inte stämma, då jag kort efter att ha teckna... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Wij van dierenambulance Dieren4U zijn er vanaf het begin klant bij rinkel. Al lange tijd maken wij gebruik van dit fantastische systeem, dat ons helpt om op een gemakkelijke manier onze meldkame... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Empresa de telecomunicação
  2. Computação em nuvem
  3. Serviço de hospedagem web

Met Rinkel is zakelijke telefonie zo geregeld. Technologie ontwikkeld door ondernemers, voor ondernemers. Schakel jouw vaste nummer(s) door naar je mobiel. Bel via GSM en bedien je complete telefooncentrale met vele professionele functies vanuit onze app. Onze oplossing is beter dan VoIP. En dat vanaf € 9,- per maand! Houd zakelijk en privé gescheiden, bespaar kosten en werk efficiënter. Allemaal vanaf het gemak van je eigen smartphone en computer. Met Rinkel heb je namelijk 2 telefoonnummers op 1 mobiel. Zo is zakelijke telefonie wel heel makkelijk! Run jouw onderneming waar je ook bent. Met vast op mobiel van Rinkel.

Rinkel is zakelijke telefonie zo geregeld

Eenvoudig in gebruik, altijd aanpasbaar en bereikbaar volgens jouw idealen.
In minder dan een minuut weet jij hoe Rinkel bijdraagt aan jouw onderneming en welke voordelen er voor jou uit te halen zijn! Check www.rinkel.com en start direct je gratis proefperiode.

Direct bereikbaar na bestellen

Probeer nu 7 dagen gratis

Probeer nu 7 dagen gratis
Ontdek of Rinkel bij jouw onderneming past met onze gratis proefperiode. Ontvang gratis een vast nummer en test alle functionaliteiten uit!

Informações de contacto

4,4

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

223 opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 48 horas

Classificada 5 em 5 estrelas

Een 10 voor de klantenservice!

Heel blij met de service van Rinkel. Ik ben persoonlijk en stap voor stap geholpen bij het instellen van mijn nieuwe bedrijfsaccount. Martijn was geduldig, duidelijk en ontzettend vriendelijk. Echt een 10 voor de klantenservice!

14 de abril de 2026

Resposta da Rinkel

Een 10 voor de klantenservice? Die hangen we in! 😄 Dank je wel voor je mooie woorden. We vinden het belangrijk dat alles stap voor stap duidelijk is, dus fijn dat dit zo is ervaren. Martijn krijgt zeker een extra schouderklopje!

Classificada 5 em 5 estrelas

Erg fijn bedrijf voor zakelijke telefonie

Fijn bedrijf, snel handelen, vriendelijke medewerkers en bovenal goede telefoonverbinding, bij veel andere voip providers is dat helaas niet zo!

10 de abril de 2026

Resposta da Rinkel

Dank voor je mooie review. We zijn blij dat je het verschil merkt in verbinding en service. Ons support team doet elke werkdag hun best om dit niveau te leveren en we waarderen het enorm dat je dit deelt. 😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Het werkt zoals je verwacht

Het werkt zoals je verwacht, geen poespas, goede klantenservice die snel reageert en geen enkele problemen ondervonden de afgelopen 2 jaar.

1 de abril de 2026

Resposta da Rinkel

Bedankt voor je positieve feedback en vertrouwen, Marcel!

Top app!

Top app voor zakelijk vast telefoonnummer

31 de março de 2026

Resposta da Rinkel

Dat vinden wij ook helemaal top! Dank je wel Frank.

Classificada 4 em 5 estrelas

Bedrijf doet wat het zegt

Bedrijf doet wat het zegt, en luistert goed naar je opmerkingen/ vragen.

1 de março de 2026

Resposta da Rinkel

Dank je wel voor je fijne review!

Classificada 4 em 5 estrelas

Rinkel is een bedrijf waar je als klant echt gezien wordt.

Rinkel is een bedrijf waar je echt gezien wordt als klant. De lijntjes zijn kort en ze luisteren goed naar de wensen van de klant. Het instellen van het keuzemenu is eenvoudig en heb je zelf zo ingesteld.

30 de março de 2026

Resposta da Rinkel

Hi Angelien, dank je wel voor een review. We vinden het belangrijk dat klanten zich gehoord voelen en zelf de regie hebben, bijvoorbeeld bij het instellen van het keuzemenu via de Rinkel app. Fijn dat dit zo goed bevalt!

AI vast leggen telefoongesprekken

Nette opvolging bij vragen, goede website
de nieuwe AI tool die gesprekken samenvat en naar wens is in te richten vind ik goed. ik maak er veel gebruik van zodat telefonische afspraken ook vast komen te liggen en het bespaard met tijd

29 de março de 2026

Resposta da Rinkel

Dank je wel voor je review. Mooi dat je de AI Insights waardeert en dat ze bijdragen aan het vastleggen van gesprekken. Met AI Insights kun je dit helemaal naar je eigen wensen inrichten, zodat het perfect aansluit bij jouw manier van werken.

Waarom 5 sterren?

Erg tevreden over de diensten van Rinkel. Ook de klantenservice is zeer klantvriendelijk en altijd hulpvaardig. De nieuwste opties zijn ook top. Daarom 5 sterren waard. Dank allemaal!

Resposta da Rinkel

Bedankt voor je 5-sterren review 🚀. Super om te lezen dat zowel onze diensten als klantenservice goed aansluiten bij wat je zoekt. Wij zijn net zo enthousiast als jij over de nieuwe features, zoals het werkrooster binnen het Expert-abonnement en de gepersonaliseerde prompts in AI Insights. Jij ook bedankt!

Menselijkheid

Het is een van de weinige bedrijven die echt geïnteresseerd zijn in hun klanten, altijd een luisterend oor voor verbeteringen, en dan gewoon door menselijk contact. En er dan ook meteen wat aan doen.

Resposta da Rinkel

Wat een mooie review, dank je Yvonne! We vinden het belangrijk om goed te luisteren naar feedback en ons continu te blijven verbeteren. Fijn dat ons persoonlijke contact daarin het verschil maakt voor jou.

Classificada 5 em 5 estrelas

Alles wat we nodig hebben

Alles wat we nodig hebben, niet meer niet minder.

Resposta da Rinkel

Daar streven we naar: precies bieden wat nodig is. Fijn dat je dat zo ervaart Jordi!

Classificada 5 em 5 estrelas

Wij van dierenambulance Dieren4U zijn…

Wij van dierenambulance Dieren4U zijn er vanaf het begin klant bij rinkel.
Al lange tijd maken wij gebruik van dit fantastische systeem, dat ons helpt om op een gemakkelijke manier onze meldkamer door te verbinden. Naar welk nummer dan ook. Dit geeft ons veel rust en vrijheid. En daardoor kunnen wij ons meer concentreren op belangrijkere zaken.
Ook handig in geval van nood, zijn nummers terug te luisteren en door te sturen naar eventuele politie. Of andere organisaties.
Daarnaast gebruiken we de telefoongesprekken voor trainingsdoeleinden.
Als er een probleem is is dat meestal binnen een paar uur verholpen. Bij echt grote problemen, zoals niet kunnen bellen. Zijn ze direct bereikbaar.
Kortom wij zijn super tevreden

Resposta da Rinkel

Wat een prachtige feedback, dank jullie wel! 😊👌 Fantastisch dat Rinkel jullie al zo lang ondersteunt en dat functies zoals doorverbinden en gespreksopname echt waarde toevoegen aan jullie organisatie.

Onderscheidend eenvoudig.

Stabiele gesprekskwaliteit, innovatieve functies, gebruiksvriendelijke interface. Erg tevreden.

Resposta da Rinkel

Bedankt voor het delen van je ervaring, Patrick. Geweldig dat je erg tevreden bent over onze functies en de gesprekskwaliteit. De verbinding gaat via het mobiele netwerk. We blijven werken aan een zo gebruiksvriendelijk mogelijke ervaring!

Fijn bedrijf

Fijn bedrijf, goede service. Het contact loopt goed en als je vragen hebt, worden die snel beantwoord.

Resposta da Rinkel

Dank je wel voor je mooie review! We vinden het geweldig om te horen dat je tevreden bent met Rinkel.

Classificada 5 em 5 estrelas

Ideaal voor iedere type ondernemer

Ik ben al enkele jaren klant bij Rinkel en gebruik het als professioneel middel om oproepen door te sturen naar mijn zakelijk 06-nummer. Dit werkt voor mij heel prettig en betrouwbaar. De installatie was eenvoudig en sindsdien heb ik er eigenlijk weinig omkijken naar. Voor ondernemers die zakelijk en privé gescheiden willen houden, is Rinkel een handige oplossing.

Resposta da Rinkel

Bedankt voor je mooie woorden en vertrouwen, Stan. Dat is inderdaad precies waar Rinkel voor bedoeld is: het geeft je bedrijf een professionele uitstraling, houdt privé en zakelijk eenvoudig gescheiden en is ook gebruiksvriendelijk in te stellen via de Rinkel app of MyRinkel. 👍📱

Classificada 5 em 5 estrelas

Super fijne aanvulling als bedrijf…

Super fijne aanvulling als bedrijf zijnde. Aanrader!

Resposta da Rinkel

Hi Charief, dank je wel 😊. Met Rinkel kan je privé en zakelijk makkelijk gescheiden houden, maar ook je klantcontact persoonlijker en professioneler maken.

Rinkel is top

Fijn bedrijf, fijne software. luisteren ook naar wat de klant wilt en denken mee.

Resposta da Rinkel

Bedankt! Dat is enorm fijn om te horen dat je tevreden bent met het gebruik van Rinkel.

Classificada 5 em 5 estrelas

Rinkel is weer normaal weekend :-)

Ik zit al een jaar of 4 bij Rinkel en ben zeer tevreden. Alles is makkelijk in te stellen en kom je ergens niet uit dan is de klantenservice top.
Ontzettend fijn dat ik gewoon 1 telefoon heb en toch een apart zakelijk nummer. En wel die ik zo kan instellen dat ik gewoon vrije avonden en weekenden heb. Ik deel dit nummer met mijn collega en we kunnen ook instellen bij wie de telefoon overgaat.

24 de março de 2026

Resposta da Rinkel

We waarderen het vertrouwen dat je ons al die jaren hebt gegeven, dank daarvoor! Fijn dat onze klantenservice zo goed bevalt. We doen ons best om iedereen zo goed mogelijk te helpen.

Met de Openingstijden functie kun je met een gerust gevoel je werkdag afronden en je weekend in! Via de app kun je inderdaad snel doorschakelen naar een andere gebruiker, super handig. We hopen je nog lang als klant te hebben Yvonne 🤝.

Classificada 4 em 5 estrelas

Het is heel makkelijk om een abonnement…

Het is heel makkelijk om een abonnement bij Rinkel af te sluiten.

26 de janeiro de 2026

Resposta da Rinkel

Dat klopt! Bij Rinkel ben je binnen een paar minuten bereikbaar, simpel, snel en zonder gedoe. Bedankt voor je review Sandra.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.