Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

eigennummer.nl Schijnbaar is/was het vrij gemakkelijk met alleen naam en IBAN van iemand anders hier diensten af te sluiten. Hierdoor heeft dit bedrijf onterecht geld afgeboekt van onze rekening. O... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

De overgang ging enigszins moeizaam. Het heeft een paar dagen geduurd voordat al onze telefoons naar buiten konden bellen. Waar dit aan lag, is niet helemaal duidelijk. Ook was het niet goed doorgek... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Empresa de telecomunicação

Optimale bereikbaarheid met VoIP-telefonie in de cloud van Voys. Hét nieuwe zakelijke bellen! Voys levert je vaste telefonie via het internet. Je hebt dus alles zelf in de hand. We zorgen dat jouw bedrijf kan bellen en bereikbaar is voor jouw klanten! ...

Informações de contacto

3,9

Bom

TrustScore: 4 em 5

58 opiniões

Respondeu a 50% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede keus voor telefonie etc

Wij zijn als bedrijf meer dan 10 jaar klant geweest, altijd uitstekende dienstverlening. Fijn systeem om mee te werken, logisch, duidelijk en fijn om een goed overzicht te hebben. Als we intern niet zouden zijn overgestapt op een geheel nieuw systeem voor contacten met klanten zouden we hier niet weg zijn gegaan. Kan Voys zeker aanraden.

22 de janeiro de 2026

Resposta da Voys

Hi Babette, bedankt voor deze mooie review!
Fijn om te horen dat ons systeem en onze dienstverlening jullie jarenlang goed hebben geholpen. We begrijpen dat interne veranderingen soms een overstap noodzakelijk maken, maar het doet ons goed om te horen dat jullie onze dienstverlening als uitstekend hebben ervaren. Dank voor jullie aanbeveling!
^ Voys

Een aantal weken bij Voys

Een aantal weken bij Voys. Weinig aan te merken. Enkel dat als een van onze toestellen met een andere Bluetooth speaker is verbonden, we geen gehoor hebben. Dit hebben we nog niet gemeld, dus over die afwikkeling kunnen we nog niets zeggen. Wel een leuke persoonlijke aanpak.

11 de dezembro de 2025

Resposta da Voys

Bedankt voor jullie positieve review! Fijn om te horen dat jullie tevreden zijn en onze persoonlijke aanpak waarderen. Het issue met de Bluetooth-speaker lossen we natuurlijk graag voor jullie op. Als jullie dit bij ons supportteam melden, kijken we meteen met jullie mee.
^Linda

Snelle onboarding

Snelle onboarding, goede hulp bij opzetten.

13 de agosto de 2025

Hi,

Bedankt voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat de onboarding vlot en prettig verliep.

^Linda

Classificada 1 em 5 estrelas

Ons Voys account is gedeactiveerd…

Ons Voys account is gedeactiveerd zonder enig bericht. Maandelijks bedrag wel gewoon afgeschreven. Klantenservice is niet bereikbaar. Dit is gewoon balen want onze klanten kunnen ons nu niet bereiken.

12 de agosto de 2025

Hi Sammie,

Wat balen dat je account ineens is gedeactiveerd en dat je ons niet te pakken kreeg. Dat mag natuurlijk niet gebeuren. Stuur ons alsjeblieft even je gegevens (info@sales.nl) dan pakken we het direct voor je op.

Sorry voor het ongemak, we zorgen dat je zo snel mogelijk weer bereikbaar bent.

^ Linda

Classificada 5 em 5 estrelas

Wat een toppers zijn het bij Voys

Het gebruik van Voys is eenvoudig. Alles duidelijk vermeld en uitvoerbaar. Toen ik een vakantie boodschap wilde inspreken en activeren ging het niet zoals ik het bedacht had. Gelukkig de hulp van Voys. Een ICT man heeft buiten zijn taak om alles voor mij geregeld. En wel direct, terwijl ik volgens de info 2 dagen vooraf had moeten aankloppen. Mee gedacht dat het voor de winkelier een groot probleem zou worden als het niet direct zou worden opgepakt is de boodschap direct online gezet.
Ik ben blij met Voys en de medewerkers en hoop nog heel lang klant bij Voys te blijven

29 de julho de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Eerste instellingen wat lastig voor een leek, maar daarna ....

Ik had het abonnement al een week maar het lukte me maar niet om voor elkaar te krijgen wat ik graag wilde. Terwijl dat in het eerste telefoongesprek toegezegd was, dat dat wel kon.
Na wat aarzelen de helpdesk gebeld en alles werd keurig beantwoord. Het was best wel ingewikkeld, maar ik ben gewoon een half uur aan de lijn geweest en alles is nu duidelijk. Betrokkene had alle geduld.
Het programma is behoorlijk uitgebreid, en daardoor is het voor een leek in het begin wat lastig, maar na de uitleg wordt het allemaal steeds duidelijker.
Grote pluim

5 de junho de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

Interne communicatie moet verbeteren

Ik werk nu vijf maanden met Voys en heb een aantal belangrijke opmerkingen.

Zoals ik hier al vaker heb gelezen, is de verbinding inderdaad niet optimaal wanneer ik via wifi bel. Ik moet mijn wifi uitschakelen of overschakelen naar 5G om een stabiele verbinding te hebben. Dat is niet ideaal.

Daarnaast merk ik dat de interne communicatie beter kan. Voor het aanpassen van een belplan heb ik meerdere keren moeten bellen om goed geholpen te worden. Daan en René hebben me uitstekend geholpen – waarvoor dank – maar bij andere collega’s merkte ik dat de kennis soms ontbrak. Dat kan uiteraard gebeuren, niet iedereen heeft dezelfde expertise, maar als klant verwacht je wel een consistente ervaring.

Het is frustrerend om tien minuten aan de lijn te hangen, steeds opnieuw mijn verhaal te moeten doen (wat wijst op gebrekkige interne notities), en dan te horen: "Dit is geavanceerd, ik plan een terugbelmoment in." Dat voelt niet echt klantgericht.

Hopelijk wordt hier iets mee gedaan, want het product op zich heeft zeker potentieel.

23 de maio de 2025

slechte comunicatie

Ik heb een automatische incasso bij jullie lopen, maar uiteindelijk is het bedrag niet afgeschreven, terwijl er wel voldoende saldo op mijn rekening stond. Vervolgens hebben jullie binnen een week zowel de eerste als de laatste herinnering gestuurd, wat niet logisch is. Bovendien is mijn nummer geblokkeerd, terwijl de betaling op 31 maart 2025 wel degelijk is afgeschreven. Pas wanneer ik op 8 april 2025 bel, krijg ik te horen dat ik bankafschriften moet sturen als betalingsbewijs, terwijl jullie in jullie systeem kunnen zien dat de betaling op 31 maart 2025 heeft plaatsgevonden. Tot op heden is mijn nummer nog steeds geblokkeerd, wat invloed heeft op mijn bedrijf, waardoor ik klanten misloop.

8 de abril de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Van begin tot eind perfect.

De gehele ervaring met Voys is vanaf begin tot eind perfect geweest. Het enige waar ik nog een opmerking over heb is dat ze niet meteen de telefoon beantwoorden. Maar ze bellen altijd terug en helpen direct en duidelijk met de vragen die gesteld waren.

8 de fevereiro de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

Beperkte weergave/zoeken belgeschiedenis

Het is zeer beperkt qua belgeschiedenis inzien of zoeken. Als je gesprekken (de geschiedenis) wilt terugzoeken krijg je beperking na beperking opgelegd. Ik snap niet waar dit goed voor is?

Wij waren gewend om alle gesprekken van de afgelopen maanden onder elkaar te zien (zodat je gemakkelijk kunt zoeken via Ctrl + f). Ondanks dat het "Freedom" heet, bestaat deze vrijheid niet. Je kunt de geschiedenis zien van de laatste 30 dagen (Waarom niet meer?) én dan ook nog eens in pagina's van 100 gesprekken verdeeld. Even gemakkelijk zoeken (Ctrl + f) zit er dus niet bij.

Wat wel kan (eigenlijk geen doen) is dat je dat je op één telefoonnummer zoekt op een beperkt aantal dagen (wederom maximaal 30 dagen) en je deze gegevens dan kunt downloaden als Excel... Dit werkt omslachtig, traag en functioneert alleen voor één specifiek nummer. Even gemakkelijk alle gepleegde telefoontjes op een factuur zetten is er dus niet bij.

Gebeld met de helpdesk geeft als antwoord dat men de beperkingen kent, niet weer waarom deze beperkingen er zijn én je maar "feedback" moet geven (in de hoop dat het dan een keer wordt opgepakt). Men gaf ook als "oplossing" om alle belangrijke gesprekken zelf te downloaden in een excel en dit excel bestand dan elke 30 dagen uit te breiden met de laatste gegevens. Kom op zeg... 2024...

19 de setembro de 2024

Onbetrouwbare partij

eigennummer.nl
Hierdoor heeft dit bedrijf onterecht geld afgeboekt van onze rekening. Overkoepeld bedrijf Voys geeft niet echt thuis en doet telefonisch toezeggingen die daarna via een email weer ingetrokken worden. Bedrijf neemt geen verantwoordelijkheid in een door hun gecreëerd probleem. Nu in afwachting van politie, advocaat en consumentenbond

10 de junho de 2024

Beste meneer Visser,

Dank voor uw feedback. We begrijpen uw zorgen en raden nogmaals aan aangifte te doen bij de politie, waarbij wij volledig zullen meewerken aan hun onderzoek.

Als u verdere vragen heeft of ondersteuning nodig heeft, dan horen wij dit graag.

Voys

Classificada 1 em 5 estrelas

Er zijn vaak problemen met de kwaliteit…

Er zijn vaak problemen met de kwaliteit van de verbinding.
Als er geen verbetering komt, zullen we de samenwerking moeten beëindigen.

18 de abril de 2024

Resposta da Voys

Hi, wat vervelend om te horen dat je problemen ervaart. We kunnen je contactgegevens niet meteen vinden in ons systeem, zou je contact met ons op kunnen nemen op 03 303 4000 zodat we naar een passende oplossing kunnen kijken? Groeten Voys

Alles zeer vlot verlopen

Alles zeer vlot verlopen! De instellingen van het platform zijn zeer eenvoudig en de prijs aantrekkelijk. Continu opzegbaar en een zeer kleine instap/ opstartkost.

10 de abril de 2024

Erg tevreden over Voys

Maken nu sinds een paar jaar ,naar volle tevredenheid, met ons bedrijf gebruik van Voys. Werkt ontzettend goed en als je vragen hebt, dan word je goed en snel geholpen.

27 de fevereiro de 2024

Wat een service!!

Ik heb contact opgenomen met meerdere partijen, maar deze steekt er echt met kop en schouders bovenuit. Ze bieden een uitstekende, op maat gemaakte service waarbij je alleen betaalt voor wat je nodig hebt.

21 de dezembro de 2023
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.