RobotMaaierMessen Opiniões

TrustScore: 4 em 5

3,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Ze leveren snel robotmaaier-messen voor een goede prijs. Messen zelf lijken me even goed als de originele. Tip: mijn ervaring is dat de messen voor een Husqvarna ook perfect werken op een Mammotion.... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Bosch indego mesjes precies een week na bestelling geleverd in belgie. Bestelbevestiging was in spam terechtgekomen, maar nooit een postnl track&trace ontvangen. Emails worden wel beantwoord, maar Wha... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Prima prijs (waarom zijn die mesjes uberhaupt zo duur?), op het eerst gezicht prima 'gebrand-labeled' product. 'Practice what you preach'! Doe geen beloftes over snelle levering als je dat niet kunt... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

Bom

TrustScore: 4 em 5

527 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 13% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

41 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 2 em 5 estrelas

Zeer late levering

Besteld op zondag. Pas na 10d hopelijk geleverd. Geen track en trace ontvangen, enkel na navragen. Postnl had vertraging

4 de maio de 2025
logótipo da RobotMaaierMessen

Resposta da RobotMaaierMessen

Goedemiddag,

Dankuwel voor uw recensie! We hadden al even contact met u gehad hierover en vinden het erg vervelend dat dit is voorgevallen. Uiteraard zijn wij ook afhankelijk van de vervoerder, maar we gaan dit zeker even aankaarten bij PostNL om ervoor te zorgen dat dit in de toekomst hopelijk niet meer zal gebeuren.

We hebben u nog even een mail gestuurd betreffende uw opmerking over de Track & Trace (deze automatische mail van PostNL wil namelijk nog weleens in de spam-folder terecht komen) en hopen dat u, ondanks de vertraging, tevreden zult zijn over uw aankoop!

RobotMaaierMessen.nl | Klantenservice

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering van prima mesjes

Snelle levering!

En ik heb de mesjes van RobotMaaierMessen al eerder gekocht: het zijn prima mesjes.

Mijn ervaring is dat als je mesjes regelmatig vervangt (elke 10-12 weken) dat het maairesultaat prima is.

5 de abril de 2025

Gelconnectoren ingedrukt / onbruikbaar geleverd

Heb 10 gelconnectoren gekocht waarvan 4 al ingedrukt aankwamen. Ik wil graag nieuwe krijgen. Graag dan ook in een doosje versturen ipv in plastic zakjes in een envelop, zodat ze niet ingedrukt worden tijdens het verzenden.

Ondertussen een set van 5 nieuwe gelconnectoren gekregen. Ditmaal verpakt in een doosje. Daardoor zijn ze allemaal heel aangekomen. Probleem netjes afgehandeld.

10 de setembro de 2024
logótipo da RobotMaaierMessen

Resposta da RobotMaaierMessen

Goedenavond,

Dankuwel voor uw recensie. Wat vervelend om te lezen! Dat is uiteraard niet de bedoeling.
We hebben u even gecontacteerd en dit vandaag uiteraard gelijk even opgepakt door een nieuwe set connectoren naar u te versturen.

Klantenservice | RobotMaaierMessen