Leia as opiniões dos outros
Ik ben echt obsessed gewoon echt hele leuke sieraden voor een goede prijs en snelle levering, met een restock ga ik sws meer bestellen!
Super mooie ringen, betaalbaar en goede kwaliteit. Ziet er precies uit zoals het plaatje, snel verstuurd en goede verpakking.
Het pakketje was er super snel , als je een berichtje stuurd met een probleem of een vraag reageert ze super snel en vriendelijk echt een top service
Não respondeu a opiniões negativas
Ik ben echt obsessed gewoon echt hele…
oorbellen verkleurd
ronde ringen besteld rond augustus/september ongeveer. Helaas zijn ze nu al verkleurd en beschadigd, en ik draag ze niet eens elke dag. Ik was er heel blij mee maar ik vind het helaas niet het geld waard als ze snel verkleuren en lelijk worden. :(
Super goede en mooie ringen
Prachtig
Echt hele mooie sieraden, heel leuk in gepakt en verzorgd ik zou er zeker nog een keer op bestellen💕
Geweldig!!
Hele goeie kwaliteit en super schattig verpakt. Top!! 😁
Toppp
Helemaal toppp
Snelle verzending, leuke verpakking en topsieraadjes!!!
Heel erg mooi en de kwaliteit is ook…
Heel erg mooi en de kwaliteit is ook super goed!
Hele goeie kwaliteit
super blij!!
Super sneller bezorging en de ringen zijn echt super!!
Hele leuke sieraden!!👍👍
Geweldige sieraden
Hele leuke en goede kwaliteit sieraden!! Ook nog eens snelle levering
Echt de allermooiste sieraden
Echt de allermooiste sieraden, super trendy en het gaat ook helemaal niet af! Echt verliefd dankjewel <3 ( draag ze bijna elke dag)
de sieraden zijn top en van goede…
de sieraden zijn top en van goede kwaliteit , snelle verzending
TOPP!!
Mega leuke items en super sneller levering, ben verliefd!!
Heel erg tevreden!
Super leuke sieraden! En snelle verzending en super betaalbaar. Heel erg tevreden!❤️
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.