Mooie tas met portemonnee voor een goede prijs. De levering duurde iets langer dan aangegeven. Bedankt!
Leia as opiniões dos outros
Na lang wikken en wegen tussen alle prachtige tassen, die RoseLee Amsterdam aanbiedt, uiteindelijk voor de grijze Mila handtas gekozen. En zo geen spijt! Wat een prachtige tas, van geweldige kwaliteit... Ver mais
Goede service, snelle verzending Kwailteitsvolle handtassen Ik had gevraagd of er een kaartje kon bijgedaan worden voor mijn zus als meter te vragen voor onze dochter, en dit was helemaal geen pro... Ver mais
Vaak Roselee Amsterdam op Insta voorbij zien komen. Nu zag ik de Lea tas, zo mooi! En nu ook nog met een gratis portemonnee. Echt blij verrast! Wat een supermooie tas en de bijpassende portemonnee.... Ver mais
Informações sobre a empresa
Uniek, Tijdloos met luxe touch. Wij vinden dat iedereen voor een betaalbare prijs luxe moet kunnen ervaren. Daarom verkopen wij vegan luxe handtassen, om jou outfit helemaal af te maken.
Informações de contacto
Baas en domburgstraat 15, 2411MW, Bodegraven, Holanda
- 06 28375456
- Info@roseleeamsterdam.com
- roseleeamsterdam.com
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
Ik draag vaak duur tassen en als ik het…
Ik draag vaak duur tassen en als ik het zo vergelijk de kwaliteit is het zelfde. Ik vind het maatwerk perfect en de details ook.
Is echt een aanrader. Bedankt voor je mooie design

Resposta da RoseLee Amsterdam
Wat een mooie handtas heb ik van…
Wat een mooie handtas heb ik van RoseLee Amsterdam ontvangen. Met een schouderriem keurig verpakt zodat deze niet beschadigd kan worden. De tas zelf is trouwens heel netjes verpakt. Elk beugeltje zit in het papier. Een mooi tasje erbij, een stofzak allemaal heel compleet.

Resposta da RoseLee Amsterdam
Snelle levering. Keurig verpakt. Precies wat ik er van verwacht had.

Good quality
Fast delivery. Beautiful noble grey color. Pleasant in touch. Very well assembled. Good quality-price balance. Looking forward to taking it with me on trips.

Prachtige tas
Prachtige tas. Snel geleverd en duidelijk met liefde en aandacht ingepakt en verstuurd.

Prachtig verpakt
Prachtig verpakt. Mooi product. En de volgende dag bezorgd. Heel tevreden .

Resposta da RoseLee Amsterdam
Leuke producten en snelle levering
Leuke tas welke mooi was verpakt in een dustbag. Tas is van een mooie stevige kwaliteit. Levering was ook snel.

Leuke collectie
Leuke collectie, betaalbaar, snelle levering, en met zorg en chique verpakt. Aanrader!

Resposta da RoseLee Amsterdam
De handtassen werden super snel…
De handtassen werden super snel geleverd. Kei mooi ingepakt en stralen echt kwaliteit uit.

Resposta da RoseLee Amsterdam
Echt leuk gedaan met veel liefde…
Echt leuk gedaan met veel liefde ingepakt.
Mooi tasje en ben er blij mee.

Geweldig!
Snel verzonden! Prachtig ingepakt. Hele beleving om te ontvangen. En dan de kwaliteit van de tas. Echt wow!

Aanrader!
Mooie producten die met liefde en aandacht ingepakt en verzonden worden. Ondertussen een tas en ring rijker van RoseLee Amsterdam en erg tevreden. Zeker een aanrader voor unieke, mooie items!

Resposta da RoseLee Amsterdam
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.