Mooie tas met portemonnee voor een goede prijs. De levering duurde iets langer dan aangegeven. Bedankt!
Leia as opiniões dos outros
Na lang wikken en wegen tussen alle prachtige tassen, die RoseLee Amsterdam aanbiedt, uiteindelijk voor de grijze Mila handtas gekozen. En zo geen spijt! Wat een prachtige tas, van geweldige kwaliteit... Ver mais
Goede service, snelle verzending Kwailteitsvolle handtassen Ik had gevraagd of er een kaartje kon bijgedaan worden voor mijn zus als meter te vragen voor onze dochter, en dit was helemaal geen pro... Ver mais
Vaak Roselee Amsterdam op Insta voorbij zien komen. Nu zag ik de Lea tas, zo mooi! En nu ook nog met een gratis portemonnee. Echt blij verrast! Wat een supermooie tas en de bijpassende portemonnee.... Ver mais
Informações sobre a empresa
Uniek, Tijdloos met luxe touch. Wij vinden dat iedereen voor een betaalbare prijs luxe moet kunnen ervaren. Daarom verkopen wij vegan luxe handtassen, om jou outfit helemaal af te maken.
Informações de contacto
Baas en domburgstraat 15, 2411MW, Bodegraven, Holanda
- 06 28375456
- Info@roseleeamsterdam.com
- roseleeamsterdam.com
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
A wonderful handbag
A wonderful handbag! The color is pleasant to the touch, I liked the size and straps!
The packaging is a delight!

Wat een verwennerij
Wat een verwennerij, het alleen al uitpakken van de prachtige tas! Echt een luxe ervaring en i love it 😍 zo’n aanrader aan iedereen

Super tevreden
Snelle levering van mijn kwaliteitsvolle handtas die perfect verzorgd ingepakt was. Heel blij met mijn aankoop.

Kelly tas
Mijn bestelling was snel verwerkt en verzonden. Ook is de tas van goede kwaliteit en is er zelfs in de verpakking veel werk in gestopt. Zeker aanrader!

Een aanrader
Mooi tasje, snelle service en heel mooi verpakt..echt een aanrader!

Megan handtas zwart.
Megan handtas zwart.
Ik heb mijn nieuwe lievelings tassen merk gevonden! Gister eind van de middag besteld, vandaag al in huis. Je kan duidelijk zien dat er veel aandacht en liefde wordt besteed aan de tassen en het inpakken, waardoor het uitpakken ervan een groot feest is. De tas straalt luxe en kwaliteit uit. Heb hier voor het eerst besteld, maar het gaat zeker niet de laatste keer zijn!

Wat een mooie tas
Wat een mooie tas, ben heel blij mee, mooie kleur, alleen als de handvatten iets langer waren. Was het topper

Resposta da RoseLee Amsterdam
Wat een prachtige tas de Mila-Deep…
Wat een prachtige tas de Mila-Deep taupe nog mooier dan op de foto’s.
Het uitpakken alleen is al een feestje. Je kunt zien dat dit met veel liefde is gedaan.
Besteld en de volgende dag al bezorgd.
TOP service. 🥰
Een aanrader.

Mega mooie tassen
Mega mooie tassen. Snelle levering en prachtig verpakt. 😍 Het straalt echt luxe!

Resposta da RoseLee Amsterdam
Lovely addition to my warerobe :)
Fast shipping (to Belgium) and the products are very well packed.
The products are super cute, very qualitative for the price and very stylish.

Resposta da RoseLee Amsterdam
Ik ben heel blij met me tas
Ik ben heel blij met me tas , wat een mooie kwaliteit. De tas was mooi ingepakt en kreeg het ook snel binnen. Dit was de eerste keer dat ik een tas bij roselee heb besteld maar zeker niet de laatste .

Resposta da RoseLee Amsterdam
Echt heel erg verrast door de kwaliteit…
Echt heel erg verrast door de kwaliteit van de tas.
De tas heeft een chique uitstraling en mooie kwaliteit. Snelle levering en prachtig verpakt. Kortom top!

Zeker de moeite waard!
De tassen zijn erg mooi en van goede kwaliteit! De site is duidelijk en je hebt inderdaad als je voor 15.00 uur besteld de tas de volgende dag in huis. Het is met alle liefde ingepakt, dat zie je duidelijk. Ik ben heel blij met mijn tas!

Resposta da RoseLee Amsterdam
Hele, snelle levering. De tas is prachtig en van goede kwaliteit en heeft een luxe uitstraling. De tas was ook met zorg ingepakt.
Ik ben super blij met mijn aankoop!

Resposta da RoseLee Amsterdam
Snelle levering en super mooie…
Snelle levering en super mooie verpakking! Je ziet echt dat er tijd in is gestoken en met liefde is ingepakt. Eerste keer besteld en ben super blij!

Beautiful bag
Beautiful bag, quick delivery and nice unwrapping experience. Certainly recommended!

Resposta da RoseLee Amsterdam
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.