R O S E N F E L D T Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 3 em 5 estrelas

Selve Rosenfeld skolefotos er fine nok. Men meget underlig opbygning af hjemmeside, hvor man skal vælge foto - farve og s/h i skøn blanding. Min største anke er den aggressive prisstruktur. Med fuldst... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Bedste skolefoto til dato! Bestemt meget bedre kvalitet end de mange andre år børnene har fået taget skolefotos. Enten havde jeg el Rosenfeldt lavet en fejl. Ihvertfald modtog jeg ikke det bille... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi havde trykket forkert da vi bestilte vores billeder. Rosenfeldt var super søde og hjalp os hurtigt med at få de rigtige billeder og uden ekstra beregning. Fornem service!

Classificada 5 em 5 estrelas

Min søn havde en virkelig god og sjov oplevelse hos skolefotografen og vi var også tilfredse med billederne der blev taget. Desværre var de meget mørke da vi modtog dem printede og jeg kontaktede Ro... Ver mais

Informações sobre a empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

134 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 2 em 5 estrelas

Billederne er fine nok, men prisen er vanvittig

Billederne er fine nok, men platformen, hvor man skal vælge billede, pakkestørrelse osv er forfærdelig. Ingen logik eller brugervenlighed.

Og så er det jo vanvittigt, at den digitale fil ikke følger med, når man køber printbilleder. Det er første gang, børnenes skole bruger Rosenfeldt, og jeg er faktisk imponeret over, at man har fundet en udbyder, der er endnu mere grisk end den foregående.

13 de setembro de 2026

Super god service

Super god service, da de første billeder jeg modtog var bøjet blev der reageret med det samme
Hurtig respons på mail.
Flotte billeder taget

5 de setembro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk kundeservice og største…

Fantastisk kundeservice og største anbefaling herfra. Min søn havde mistet sit gruppebillede fra børnehaven, som var taget for halvandet år siden, og jeg skrev og spurgte om det kunne findes frem igen. Jeg fik svar med det samme, om at billedet ville blive sendt afsted, og endda uden beregning. Så god kundeservice oplever jeg sjældent :-)

1 de setembro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Under al kritik - ingen kvalitetskontrol

Det er simpelthen for dårligt, at man kun får én enkelt mulighed for et klassefoto, og at det billede, de vælger, er ét, hvor man står midt i en bevægelse og tydeligvis ikke er klar. Man forventer, at et professionelt firma tager flere skud og vælger det bedste, hvor alle ser ordentlige ud.
At spise kunderne af med et mislykket sekundabillede og lukke af for andre muligheder er helt uacceptabelt. Find et andet fotofirma, hvis I vil have billeder, I rent faktisk kan holde ud at kigge på.

13 de agosto de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Bliver spammet med tilbud fordi min søn…

Bliver spammet med tilbud fordi min søn har været på fodboldskole..Uforskammet dyre fotos ovenikøbet

Og så sket dette:

Trustpilot
Hej Jakob

Du har skrevet en anmeldelse af R O S E N F E L D T, og de har spurgt efter flere oplysninger for at forstå din oplevelse bedre.

Vi vil bare lige minde dig om, at du har 2 dage til at sende flere oplysninger om din oplevelse, ellers er der sandsynlighed for, at din anmeldelse bliver fjernet.

20 de agosto de 2026
Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais