Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Dzień dobry, moje zamówienie #6658 dla Moniki w Warszawie zostało jej dostarczone w nienaruszonym opakowaniu. Niestety po otwarciu przesyłki spotkało ją rozczarowanie, gdyż pudełko w którym miał zn... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Świetny krem! Aż by się chciało nim całą twarz wysmarować:)) nawilżenia na 6+, lepiej na noc bo się ładnie wchłonie, na dzień też stosuje pod makijaż bo wchłanianie jest dosyć długie i błyszczy bez ni... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Zawsze byłam sceptyczna co do takich zabiegów, masaży twarzy itp… aż nie zobaczyłam efektów u innych ludzi i nie poczytałam recenzji innych osób. Ponieważ sama od niedawna zaczęłam używać rollera, ka... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

O firmie Rosental dowiedziałam się dość niedawno i całkowicie przez przypadek. Testowałam i nadal używam Hyaluron Supreme Serum i jestem pod wrażeniem działania, super konsystencji i mega wydajności t... Ver mais

Informações sobre a empresa

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Wspaniale

Szybka dostawa, produkt bardzo dobrej jakosci.
Moj pierwszy zakup ale na pewno nie ostatni.

16 de fevereiro de 2022

Katarzyno,

bardzo się cieszymy i dziękujemy za recenzję.

Classificada 1 em 5 estrelas

Nie polecam tych produktow

Nie polecam tych produktow, ani olejkow! Kupilam Kukui Nut Roll On | Zestaw × 1, niestety produkt nie spelnia swoich kryteriow i nie da sie go uzywac w okolicach oczu. Pomysl jest super, ale produkt jest niedopracowany, kolka nie kreci sie w sposob latwy, tak zeby olejek wyplynal. Trzeba tak mocno wciskac i niestety to jest nawet bolesne w okolicach oczu. Maksymalne rezultaty dzięki połączeniu składników pielęgnujących skórę i regenerującej akupresury: niestety to tylko haslo marketingowe. Nie polecam tych produktow, ani olejkow!

14 de fevereiro de 2022

Angelika,

bardzo nam przykro, że produkty ​​nie spełniają Twoich oczekiwań. Jeśli masz jakiekolwiek pytania lub skargi, skontaktuj się bezpośrednio z naszym Support Team, abyśmy mogli wspólnie znaleźć rozwiązanie 💜

Lekceważące podejście do klienta

Zamówiłam towar w styczniu, niedługo minie miesiąc a przesyłka jeszcze nie dotarła. Nie otrzymałam, żadnych powiadomień, a odpowiedzi są udzielane w sposób lakoniczny i zbywający (na dodatek przy pomocy translatora google, co widać po treści). Obsługa wpiera mi, że kurier był u mnie, ale mnie nie zastał (akurat wtedy miałam kwarantannę i byłam w domu). Widać też, że firma średnio zna się na pracy kurierów w Polsce! Czuję się oszukana, zapłaciłam za towar, którego nie otrzymałam i nikt nie chce pomóc w rozwiązaniu problemu, a wystarczyłoby po prostu nadać paczkę.... Nie polecam!

14 de fevereiro de 2022

Alicja,

przykro nam, że Twój towar nie dotarł do Ciebie na czas. Nieustannie optymalizujemy nasze procesy i bierzemy to sobie do serca. Serdecznie zapraszamy do bezpośredniego kontaktu z nami pod adresem contact@rosentl.de, jeśli coś jest nie tak z Twoją przesyłką lub produktem.

Produkt super

Produkt super. Miły w dotyku i w użyciu

12 de fevereiro de 2022

Marzena,

bardzo dziękujemy za ocenę i opinię 😊

Wszystko super

Wszystko super. Trochę utrudniony kontakt. Ale same produkty - rewelacja...

27 de janeiro de 2022

Witaj Beauty,

bardzo dziękujemy za twoją recenzję 💜

Classificada 4 em 5 estrelas

Towar ok ale paczka dostarczona przez…

Towar ok ale paczka dostarczona przez kuriera byla otwarta.Kurier zwiał bez komentarza:(

26 de janeiro de 2022

Beauty,

bardzo nam przykro, przepraszamy w imieniu przewoźnika. Jeśli produkty są uszkodzone lub zamówienie jest niekompletne, to prosimy o przesłanie nam wiadomości e-mail na adres contact@rosental.de.

Doskonałe!

Wspaniałe produkty!

4 de janeiro de 2022

Beauty,

dziękujemy za Twoją opinie, bardzo nam miło!

Classificada 2 em 5 estrelas

Oczekiwanie na dostawę to prawie 2…

Oczekiwanie na dostawę to prawie 2 miesiące

29 de dezembro de 2021

Alicja,

bardzo przepraszamy za opóźnienia dostawy i dziękujemy za cierpliwość. Twoje zamówienie zostało złożone dn. 26.11, a dotarło do Ciebie dn. 20.12, także jest to mniej niż miesiąc. Cały czas pracujemy nad udoskonaleniem naszych dostaw i znalezieniu nowych rozwiązań. Niestety pandemia COVID utrudnia pewne procesy. Jeszcze raz bardzo przepraszamy.

Classificada 2 em 5 estrelas

Towar długo nie wysyłany bez żadnego…

Towar długo nie wysyłany bez żadnego maila i komentarza odnośnie opóźnienia.
Po interwencji dostałam wiadomość czym spowodowane jest opóźnienie. Kolejno wyslali zamówienie bez maila o wysyłce.

Basia,

bardzo przepraszamy za opóźnienia i dziękujęmy za cierpliwość. Aktualizację dotyczące zamówienia są wysyłane automatycznie. Prosimy o sprawdzenie skrzynki spam lub o sprawdzenie ustawień skrzynki.

Classificada 4 em 5 estrelas

Bardzo długi czas oczekiwania na…

Bardzo długi czas oczekiwania na przesyłkę i brak jakichkolwiek informacji na meila o potwierdzeniu zrealizowania zamówienia i statusie przesyłki. Zawartość ok.

Dominika,

Dziękujemy za opinię. Aktualizację dotyczące zamówienia są wysyłane automatycznie. Prosimy o sprawdzenie skrzynki spam lub o sprawdzenie ustawień skrzynki. Przepraszamy za opóźnienia, cały czas pracujemy nad udoskonaleniem naszych dostaw.

Classificada 1 em 5 estrelas

Bardzo bardzo długi czas na realizacje…

Bardzo bardzo długi czas na realizacje zamówienie. Trudny kontakt

Sylwia,

Dziękujęmy za opinię i przepraszamy za długi czas oczekiwania na zamówienie. Cały czas pracujemy nad udoskonaleniem naszych dostaw, jak i kontaktu z naszym zespołem Customer Support.

Super produkty

Super produkty, dziękuje 😘

20 de dezembro de 2021

Wiktoria,

to my dziękujemy za zamówienie. Bardzo cieszymy się, że jesteś zadowolona <3

Nigdy więcej

System ocen sam się dopomina o ocenę, więc pozwolę sobie ponownie wystawić jedną gwiazdkę i odradzać komukolwiek z Polski zamawianie ze strony Rosentala czegokolwiek. W połowie listopada złożyłam zamówienie, dwa tygodnie paczka tkwiła w DHL jako „zarejestrowana”. Pisałam do supportu, ale dostawałam odpowiedź (po niemiecku oczywiście), że mają dużo zgłoszeń i żebym poczekała na odpowiedź. W międzyczasie trustpilot poprosił mnie o ocenę zamówienia - No to oceniłam, na jedną gwiazdkę, opisując sytuację. Wtedy NAGLE zasoby na wysłanie mi odpowiedzi znalazły się następnego dnia - otrzymałam odpowiedź z przeprosinami po angielsku i dostałam informację, że moja paczka została skompletowana i wysłana ponownie. I TAK JUŻ IDZIE OD 7 GRUDNIA. Tym razem DHL zatrzymał/zgubił paczkę w Polsce i od tej daty nic się z nią nie dzieje, a piszę te słowa 18 grudnia. Nie wiem, czy tylko ja mam takiego pecha, ale polecam zmienić dostawcę. piszę zaraz maila z żądaniem zwrotu pieniędzy, bo widzę, że nawet na święta nie będę mogła wręczyć tego urodzinowego prezentu, który zamówiłam. W czasach COVIDu chyba jednak zamawiać w sklepach lokalnych, które już przeszły gehennę importu produktów. A DHL jest najgorszym przewoźnikiem na świecie.

17 de dezembro de 2021

Beato,

Bardzo przepraszamy za zaistniałą sytuacje oraz problemy z dostarczeniem Twojego zamówienia. Nasz Rosental Support Team skontaktował się z Tobą w celu wyjaśnienia sytuacji.

Jestem zawiedziona obsługą

Jestem zawiedziona obsługą. Nikt nie pofatygował się zadzwonić i ustalić dodatkowych szczegółów zamówienia i zamówienie dotarło niekompletne. Firma do niczego się nie poczuwa. Wysyłka z zagranicy, co utrudnia zwroty. Słabo...

15 de dezembro de 2021

Karolina,

Zamówienie według rachunku było kompletne, wszystkie produkty, które zamówiłaś znajdowały się w paczce. Brak wyboru gratisu oznacza, że klient rezygnuje z prezentu. Ta kwestia, jak i wszystkie inne, zostały wytłumaczone podczas kontaktu z Rosental Support. Zapraszamy do skorzystania z naszej małej rekompensaty, którą otrzymałaś od Rosental Support na rosental.pl

Classificada 1 em 5 estrelas

Do dzisiaj nie otrzymałam przesyłki

Do dzisiaj nie otrzymałam przesyłki, brak kontaktu. Dramat.

13 de dezembro de 2021

Anita,

widze, że Twoje zamówienie jest już u Ciebie. Przepraszamy za opóźnienia w dostawie oraz zapraszamy do skorzystania z naszej małej rekompensaty :)

Team Rosental

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais