Via Instagram kwam ik in aanraking met Rottlucht en met een verjaardag in aantocht, hoefde ik niet langer meer na te denken over een grappig cadeau. In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden,... Ver mais
Eerste keer een bestelling geplaatst bij Rottlucht. Artikelen kwamen snel binnen en zijn een succes. Er zat een handgeschreven kaart bij, dat vond ik een leuke persoonlijke touch. Ik heb nog wat extra... Ver mais
In de eerste plaats vind ik het concept fantastisch gevonden, en hoop dat dit een nog groter succes mag worden in de toekomst. Daarnaast was het leuk en goed verpakt, en als extra een persoonlij... Ver mais
Een geweldig bedrijf , eea is niet goed gegaan door DHL waardoor Rotlucht meer dan de gebruikelijke service heeft verleend. Buiten hun perfecte service zijn hun producten natuurlijk ook zooooo ontzett... Ver mais
Rottlucht is geen verzorgingslijn. Echte mannen verzorgen zich niet, die doen alleen aan onderhoud. Alleen het broodnodige zonder teveel poespas. Eau de parfum noemen wij gewoon GEURWATER Hair & bodywash noemen wij gewoon ZEEP Rottlucht is van Rotterdam, maar is niet minder lekker daarbuiten. Rottlucht is een frisse, ouderwetse mannengeur
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Snel geleverd, goede kwaliteit en een handgeschreven "bedankt voor je bestelling" kaartje erbij, lekker old skool, hou ik wel van 👍

Resposta da rottlucht.nl
Mooi verpakt, leuk persoonlijk kaartje erbij en nog een kaartje om zelf te schrijven aan de jarige.

Resposta da rottlucht.nl
Snelle levering en een leuk handgeschreven briefkaartje bij mijn bestelling mogen ontvangen

Resposta da rottlucht.nl
Een fout bij dhl, maar supergoed opgelost door de mannen. Goede service, fijn persoonlijk contact. En lekkere zeep, ook niet onbelangrijk. Echte aanrader!

Resposta da rottlucht.nl
Lekker luchtje snelle verzending en een persoonlijk kaartje bij je bestelling super tevreden.

Snelle levering!
Ik schreef in de opmerkingen bij de bestelling dat het een kado voor mijn vader was, en toen hebben ze het mooi verpakt.
Ik kreeg er zelfs een hand geschreven persoonlijk bedank kaartje bij van ze..èn een blanco verjaardags-kaart, zodat ik die zelf kon schrijven en bij mn vader's kado kon doen.
Das toch super tof?!

Resposta da rottlucht.nl
Het kadootje kwam leuk verpakt met felicitaties op tijd aan en het ruikt ook nog eens heel lekker.
Aanrader!
De bestelling is keurig afgehandeld, snel geleverd, leuk verpakt en een leuk handgeschreven kaartje er bij.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.