rottlucht.nl Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Via Instagram kwam ik in aanraking met Rottlucht en met een verjaardag in aantocht, hoefde ik niet langer meer na te denken over een grappig cadeau. In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden,... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Eerste keer een bestelling geplaatst bij Rottlucht. Artikelen kwamen snel binnen en zijn een succes. Er zat een handgeschreven kaart bij, dat vond ik een leuke persoonlijke touch. Ik heb nog wat extra... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

In de eerste plaats vind ik het concept fantastisch gevonden, en hoop dat dit een nog groter succes mag worden in de toekomst. Daarnaast was het leuk en goed verpakt, en als extra een persoonlij... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Een geweldig bedrijf , eea is niet goed gegaan door DHL waardoor Rotlucht meer dan de gebruikelijke service heeft verleend. Buiten hun perfecte service zijn hun producten natuurlijk ook zooooo ontzett... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de produtos de higiene
  2. Loja de produtos de beleza
  3. Perfumaria

Informação fornecida por diversas fontes externas

Rottlucht is geen verzorgingslijn. Echte mannen verzorgen zich niet, die doen alleen aan onderhoud. Alleen het broodnodige zonder teveel poespas. Eau de parfum noemen wij gewoon GEURWATER Hair & bodywash noemen wij gewoon ZEEP Rottlucht is van Rotterdam, maar is niet minder lekker daarbuiten. Rottlucht is een frisse, ouderwetse mannengeur

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 5 em 5

249 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

10 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Leuk, origineel kadootje

Snel bezorgd, leuk dat er een persoonlijk geschreven kaartje was toegevoegd, originele producten/verpakking die ook nog eens lekker ruiken!

4 de maio de 2023

Hoi Angela,

Bedankt voor je review. Ik hoop dat de ontvanger er net zo blij mee was :)

groet,

Classificada 5 em 5 estrelas

Snel geleverd en een leuk persoonlijk…

Snel geleverd en een leuk persoonlijk kaartje erbij. Ik heb het cadeau gegeven en weet niet of het aan de wensen van de ontvanger heeft voldaan. Maar dat ga ik nog horen.

28 de março de 2023

Resposta da rottlucht.nl

Bedankt voor je review. We hopen dat de ontvanger er blij mee was!

Classificada 5 em 5 estrelas

Super leuk en geweldig om kado te doen…

Super leuk en geweldig om kado te doen , en mooi in gepakt met met super lief persoonlijk kaartje er bij

26 de março de 2023

Hoi Jolanda,

Bedankt voor je review. We hopen dat je er iemand blij mee hebt kunnen maken.

Keurig verpakt

Keurig verpakt, persoonlijke noot erbij erg leuk

21 de março de 2023

Hoi,

Bedankt voor je review. We zijn heel blij met de 5 sterren.

Vriendelijke groet,

Geslaagd cadeau !

De ontvanger van het cadeau was enorm enthousiast en verrast door de lekkere Rottlucht.
Leuk om te geven!

19 de março de 2023

Hoi Andrè,

Leuk om te horen. Bedankt voor je review :)

Classificada 4 em 5 estrelas

Persoonlijk!

Snelle bezorging, keurig verpakt. Persoonlijk kaartje erbij. Service die je bijna niet meer tegen komt

12 de março de 2023

Hoi Astrid,

Bedankt voor je review.
Blij dat alles goed en wel is aangekomen :)

Leuk idee

Leuk idee, prima verzorgd, aanrader

17 de março de 2023

Hoi Ron,

Roon en Steef

Heel behulpzaam

Heel behulpzaam, snelle reactie en heel snel bezorgd! Mooi cadeautje en superleuk om te geven.

16 de março de 2023

Hoi Alfred,

Bedankt voor je review. Ik hoop dat de ontvanger er net zo blij mee was :)

Netjes verpakt en ontvangen

Netjes verpakt en ontvangen. Nog niet opengemaakt ivm verjaardag in juni 2023

10 de março de 2023

Hoi Sonja,

Je bent er vroeg bij! Gelukkig is alles goed en wel aangekomen. Ik hoop dat het cadeau in de smaak valt.

Classificada 5 em 5 estrelas

Goed spul van goede jonge ondernemende kerels

Gaf mijn zoon onderhoudpakket voor zijn verjaardag. Hij moest er hard om lachen. De presentatie en het het eenvoudige karakter van de materialen (zeep is zeep) vormen een goede combinatie. De service is top! De Rott-heeren deden er een attent kaartje bij bovendien.

8 de março de 2023

Resposta da rottlucht.nl

Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat uw zoon het kon waarderen :)

Zo ROTT nog niet 😉

Echt onwijs leuke dingen die ook nog eens lekker ruiken!
Snelle verzending met persoonlijk kaartje erbij..
Echt een aanrader als je iets origineels wil geven!😊

17 de março de 2023

Hoi Yvette,

Bedankt voor je review :)

Zeker voor herhaling vatbaar

Origineel en leuk cadeau voor de verjaardag van m’n oudste broer die 87 werd. Het cadeau werd leuk verpakt en op tijd geleverd. Het handgeschreven kaartje van het bedrijf gaf het pakketje een zeer persoonlijk tintje.

24 de fevereiro de 2023

Hoi,

Goed om te horen dat het pakketje bij zowel uw broer als u zelf in de smaak is gevallen.

Goede communicatie

Goede communicatie, op tijd bezorgd.

10 de fevereiro de 2023

Hoi Margot,

Bedankt voor je review. Fijn dat alles op tijd is aangekomen.

Roon & Steef

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.