Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk firma. De har virkelig været gået langt for at yde en god kundeservice. Mit brusehoved gik i stykker i går, og de ville sende et nyt og mere til. Tak er virkelig kun et fattigt ord.... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Jeg har købt både shampoo, body wash og håndsæbe og de gør det som de skal. Shampooen kan dog få håret til at føles lidt sjovt når det er vådt. Men der er ingenting galt når håret bliver tørt. Det er... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Fornecedor de cosméticos e perfumes

Escrito pela empresa

Revolutionerende og naturlige pulver-til-væske produkter til personlig pleje. Prøv vores håndsæbe, kropsvask eller shampoo.

Informações de contacto

2 estrelas
1 estrela

Fantastisk firma.

Fantastisk firma.
Tak er virkelig kun et fattigt ord. 🙏🏼❤️
Jeg har været tilfreds med alt jeg har haft fra Sabbia. Både brusehovedet, aromaring, og har også prøvet deres sæber (fik alle tingene i julegave forrige år)
Det jeg elsker ved især Sabbia, er at man netop også kan kombinere aromaterapi med brusebad. En lækker luksus i hverdagen.

Igen tak for jeres fantastiske service. Kunne jeg give 10 stjerner havde jeg gjort det.

6 de dezembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Dette firma vil jeg godt anbefale

En brugervenlig hjemmeside, kunne let finde kontaktoplysninger på firmaet, da jeg havde nogle spørgsmål. Dem fik jeg hurtigt og tilfredstillende svar på. Varen var nem at bestille og var hurtigt afsendt med kort leveringstid. Jeg fik besked pr. mail at nogle af varerne jeg havde bestilt var gået i restordre, men at de ville komme senere. Resten af ordren kom senere som aftalt. Alle varerne var godt pakket ind, så der var ingen skader.

Selve produkterne er fantastik. Jeg bestilte deres brusehoved med filter og aromaring. Filterne filterer virkelig meget fra. Aromaringen er ikke et most, men en skøn oplevelse. Jeg har endnu ikke skiftet den til en ny, så den holder i langt tid. Selve brusehovedet er elegant og meget let, samt har en bred vandstråle.

Dette firma anbefaler jeg gerne. Det er Dansk og troværligt

1 de dezembro de 2024

Julebestilling på afveje…

Jeg havde bestilt et juletilbud med brusehoved inkl. sæbe og shampoo d.15.december. Jeg modtog brusehoved to dage efter mens resterende varer kom d.3.januar. Det viste sig at min ordre blev pakket forkert af en medarbejder, blev sendt til en forkert modtager og til sidst havde GLS afleveret det på en forkert adresse. Jeg fik desværre ikke leveret produkter som en julegave. I mellemtiden skulle jeg selv kontakte Sabbia og jeg fik ikke statusopdateringer på mine manglende varer. Selvom Sabbia repræsentanter var meget hjælpsomme i chatten er det stadig nødvendigt at kunden får statusopdateringer på manglende varer og hvornår de bliver leveret, så kundeoplevelse og kommunikation kunne forbedres. Men det sagt er Sabbias produkter meget spændende og af høj kvalitet! Er spændt på hvordan virksomheden udvikler sig!

3 de janeiro de 2025

Perfekt brusehoved

Jeg modtog AquaForce-brusehovedet i sidste uge, og jeg er virkelig imponeret! Designet er elegant og passer perfekt ind i mit badeværelse. Allerede efter første brug kunne jeg mærke, at både min hud og mit hår føles blødere. De små vandstråler giver en utrolig spa-lignende oplevelse, og aromaringen med en let duft af citron fuldender oplevelsen. Kan varmt anbefales til alle, der vil have lidt luksus og velvære i hverdagen!

5 de novembro de 2024

Håndsæberne

Vi købte for måneder siden startpakke med håndsæber. Det har vi ikke fortrudt! Og just købt endnu en glasflaske som kan stå i køkkenet.

De er utrolig drøje i brug, og laver man “mormor-tricket” og fylder vand i når flasken er halvt tomt, har man stadig en god sæbe med let “cremet” konsistens.

De holder længere end de sæber som man plejer at købe i supermarkederne. Så selvom den hurtigt beregnede stk pris er dyrere, så er de drøjere i brug end de købte flydende sæber, så prisen er god også. Vi har haft besparelse på dette punkt.

Vores favorit er håndsæbe med grapefrugt, så den har vi just købt 9 refills pakker af - de fylder jo intet!

Grapefrugt sæben dufter fantastisk og efterlader hænderne rene og fugtede.

Første pakke blandede vi med alm lunkent vand fra hanen. Selvom sæben har holdt i meget lang tid, var der intet galt med den, ingen klumper eller noget ulækkert.
Anden pose blandede vi med let afkølet kogt vand fra elkedel, ens resultat. Så det er ligemeget om det er vandhane vand eller vand fra elkedel. Resultatet fungerer bare uanset hvad.

Slutteligt er det skønt at bidrage til mindre plastik i verden.
Emballagen som sæbespånerne kommer i er nedbrydeligt. Så der er virkelig tænkt på miljøet.

Vi er så vilde med produktet at vi overvejer at begynde at give det som værtindegave.

1 de junho de 2024
logótipo da Sabbia ApS

Resposta da Sabbia ApS

Hej Lise,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! 😊 Vi er så glade for, at du elsker vores håndsæber. Det er fantastisk at høre, hvordan du får produkterne til at vare længere med “mormor-tricket” – virkelig smart!

Hver lille handling tæller, når det kommer til at passe på miljøet, og vi er så taknemmelige for din støtte.

Tak fordi du er med på rejsen mod mindre plastik og mere bæredygtighed!

Classificada 5 em 5 estrelas

Great customer support, amazing smelling product

I ordered a Body wash starter kit but upon unpacking my order I realised the container I received was the glass one for hand soap instead of the plastic one for body wash.
I contacted the customer support, they apologised and insisted not only to send me the plastic bottle but also a complimentary sample of hand soap to go with the hand soap dispenser I received by mistake, all free of charge.
Soap smells great, I especially recommend the Marigold & Rosehip, smells like a spa!

4 de fevereiro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Super produkt og hurtig forsendelse

Super produkt og hurtig forsendelse. Ville dog være fint med mulighed for helt parfume neutrale produkter.

13 de fevereiro de 2024
logótipo da Sabbia ApS

Resposta da Sabbia ApS

Tak for din anmeldelse Michael! Vi arbejder allerede på at udvikle versioner uden parfume, jeg håber du snart får mulighed for at prøve dem!

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais