Fantastisk firma. De har virkelig været gået langt for at yde en god kundeservice. Mit brusehoved gik i stykker i går, og de ville sende et nyt og mere til. Tak er virkelig kun et fattigt ord.... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Jeg havde bestilt et juletilbud med brusehoved inkl. sæbe og shampoo d.15.december. Jeg modtog brusehoved to dage efter mens resterende varer kom d.3.januar. Det viste sig at min ordre blev pakket for... Ver mais
Jeg modtog AquaForce-brusehovedet i sidste uge, og jeg er virkelig imponeret! Designet er elegant og passer perfekt ind i mit badeværelse. Allerede efter første brug kunne jeg mærke, at både min hud o... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Revolutionerende og naturlige pulver-til-væske produkter til personlig pleje. Prøv vores håndsæbe, kropsvask eller shampoo.
Informações de contacto
Kaj Munks Vej 52, 8260 , Viby J, Dinamarca
- kontakt@sabbia.dk
- sabbia.dk
Hurtig bestilling og levering
Hurtig bestilling og levering.
Lækker cremet behagelig sæbe.
super praktisk
det er meget praktisk, da jeg ikke behøver at smide så mange plastikflasker ud, også håndsæben gør mine hænder meget bløde 🥰
Det fungerer!
Nem bestilling, hurtig levering, dejlig sæbe. Jeg kan lide konceptet og vil helt klart bestille igen.
Hurtigt
Hurtigt, nemt. Og lækkert produkt.
Virkelig god håndsæbe. Dufter godt. Behageligt på hænderne.
Det er fantastisk at se en dansk…
Det er fantastisk at se en dansk virksomhed forsøge at kæmpe for en mere bæredygtig verden. Jeg bestilte startsættet, leveringen var hurtig, og produktet ser ud til at være af god kvalitet. Jeg kan anbefale dem
Gode produkter
Jeg har købt både shampoo, body wash og håndsæbe og de gør det som de skal. Shampooen kan dog få håret til at føles lidt sjovt når det er vådt. Men der er ingenting galt når håret bliver tørt. Det er dejligt med nogle bedre alternativer til hygiejneprodukter og derudover er det et hyggeligt og hurtigt projekt
Meget lækre produkter og en fantastisk…
Meget lækre produkter og en fantastisk kundeservice 👍👍
Fantastik håndsæbe
Fantastik håndsæbe. Dejlig naturlig duft, er meget nem at vaske af og hænderne føles utrolig rene. Er speciel vild med duften af Grapefruit & Iris. Da den kommer i små breve tager det ikke meget plads at have et par ekstra i skabet.
Nemt at bestille og hurtig levering.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.