Cool puf. Lækkert design og meget funktionel - blød og fin skammel til mine ben. Let og nem at flytte rundt med. Savner vægtangivelse under specifikationer, og hvorfor kun mulighed for ‘hjemmeleverin... Ver mais
A empresa respondeu
Har en SACKit GO 300 radio og må sige, at det er skræmmende, at man kan finde på at sende sådan noget på markedet. Den kan stort set ikke fange signal medmindre den er <1 meter fra et vindue og volume... Ver mais
A empresa respondeu
Bestilte min sofa, 2 nakkepudder, sækkestolefyld 100L og 1 x rensespray søndag aften ved 21-tiden. Tirsdag formiddag omkring kl.10, ankom det hele. Det er virkelig effektiv levering 😃 Eneste min... Ver mais
A empresa respondeu
Spiller bare !! Bestilte ekstra fyld til mine sackit stole, der nu på 4 år er ved at være der, hvor ekstra fyld var nødvendig! Hele processen forløb som det forventes af en online aktør i dag... Ver mais
Escrito pela empresa
Hos SACKit arbejder vi ud fra den ultimative kvalitetstest. Vi sælger kun produkter, som vi gerne selv vil eje! Derfor kan vi altid stå inde for produkternes kvalitet, funktionalitet og design.
1-4 hverdage
Gratis fragt på ordrer over 699.- på www.sackit.dk til alle adresser i Danmark.
30 dage returret
Lyngvej 1, 9000, Aalborg, Dinamarca
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
My order has been confirmed on 6th of October with delivery time 2-3 days. Unfortunately it still hasn’t been shipped.

Resposta da sackit
I er de bedste i lyd kvalitet :)
Har 4 stks. af Sackit varer, mega glad for dem :)

Resposta da sackit
Med tanke på prisniveauet, så er det tankevækkende at der ikke er gratis returlabel. Derudover så skal man downloade en formular, printe den, ja den er jo ikke redigerbar og så scanne den for at returnere den. Ringe ringe ringe. Iøvrigt var vækkeuret trods rabat ikke pengene værd og designet var heller ikke prangende

Resposta da sackit
Fin og hurtig levering. MEN jeg er meget træt af at vi kun kunne købe produktet online. Man sidder slet ikke godt i sækkestolen. Den er alt for hård

Resposta da sackit
Sackit har bare generelt nogle lækre varer, så selvfølgelig er jeg glad for mine lamper. De skal nok blive brugt hen over vinteren.
Køboplevelsen var nem og fragten hurtig.

Resposta da sackit
Sack it appen kan ikke installeres via appen mere så jeg kan ikke længere få kontakt til mine højttalere.

Hurtigt levning.
Produktet lever op til forventningerne.
Rigtig meget tilfreds.
Ikke sidste gang jeg handler der.

Resposta da sackit
Lieferung und Qualität der Sitzmöbel ist okay. Allerdings sind die Winter Cover der Sitzmöbel überhaupt nicht UV resistent. Die Cover sind nach wenigen Monate total verschossen und somit unansehnlich geworden. Das ist auch bei dem (hohen) Preis inakzeptabel.
Update: Inzwischen hat SACKit einen Ersatz zugesagt. Bin gespannt

Resposta da sackit
Hurtig levering af WAKEit clockradio dab+. Flot design og god lyd. Meget nem at betjene. Kan varmt anbefale dette produkt.

Resposta da sackit
Quality is okay but not outstanding.
But worse is their pricing policy.
2 weeks after a purchase, they offered a broad-brush 20% discount on everything? Shall I buy my purchase again and make use of my rerun right to have the benefit of this?
Or tell myself never buy at sack it beside sales times?

Resposta da sackit
Kæmpe ros til kundeservice hos Sack IT, som imødekommer uden besvær. Jeg har ikke været opmærksom på, at et ja tak tilbud udløb få timer efter Live på fb. Jeg henvendte mig til kundeservice, og blev mødt med en meget behagelig tone, parat til at finde en løsning trods min fejl. Jeg har netop gennemført købet, og jeg GLÆDER mig så meget til at få det hjem. Tusinde tak til kundeservice for en fantastisk service oplevelse I første klasse. Det er ikke sidste gang jeg anbefaler jer!

Resposta da sackit
Varen lever på ingen måde op til mine forventninger og prisen. Aktive 200 in Ear høretelefoner, virkelig dårlig lyd, ingen bas, spiller som noget til 100 kr. kostede 1000 kr. jeg er meget skuffet.

Resposta da sackit
Jeg elsker deres produkter- virkelig! Vi har rigtig mange af deres produkter i vores hjem- både indenfor og udenfor. Jeg har nogle gavekort dertil som jeg nu har brugt- 5 stk. Jeg har betalt 49kr i fragt for hver ordre da gavekort ikke kan bruges samlet. Det er fair nok- jeg vidste det på forhånd. Jeg henvendte mig straks efter købene til kundeservice med ønske om at få sendt varerne sammen. Det var muligt sidste gang jeg handlede der. Dette selvf for at at spare lidt på porto men også især med tanke på miljøet! Dette var så ikke muligt denne gang. Derfor får jeg nu tilsendt 5 x pakker fra Sackit🫣. Det havde jeg ikke lige regnet med. Troede vi alle var lidt mere miljøbevidste. Det skuffer mig helt vildt!!
Varerne er ikke sendt- pengene er ikke trukket. Så jeg er lidt paf over at vi ikke kan finde en nemmere/smartere løsning. Måske det er en “straf” for at bruge 5 gavekort..
Jeg kommer ikke til at handle her igen efter denne oplevelse og når de i bund og grund ikke har tanke på miljøet. Fuldstændig skørt altså..

Resposta da sackit
Købte en Bom150. Desværre levede den ikke op til de mange rosende ord de selv skriver om den. Den "krystalklare" lyd via bluetooth var forstyrret af meget brummen og hvæsen.
Derudover lang leveringstid, som de godt nok havde gjort opmærksom på i ordrebekræftelsen, men med meget bleg grå skrift på hvid baggrund, som gjorde jeg overså det, og fik skrevet en unødvendig mail til kundeservice.
Jeg returnere nu højtaleren.

Resposta da sackit
Super lækker hængekøje, men ikke så hurtig levering.

Resposta da sackit
Ingen information om ekstra levering af den bestilt vare.
Da besked kom om levering er der kun mulighed for at vælge hvor hvis jeg ikke ef hjemme hvor vare skal stilles.
Jeg bor i en lejlighed så det giver ikke mening at der står i min carport.

Resposta da sackit
Nemt at bestille. Fik dog ikke min vare efter de dage som lovet. Ringede til dem, og fik sød betjening, og at vide hvornår jeg kunne forvente.
Det stemte.
Fin service.

Resposta da sackit
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.