Cool puf. Lækkert design og meget funktionel - blød og fin skammel til mine ben. Let og nem at flytte rundt med. Savner vægtangivelse under specifikationer, og hvorfor kun mulighed for ‘hjemmeleverin... Ver mais
A empresa respondeu
Har en SACKit GO 300 radio og må sige, at det er skræmmende, at man kan finde på at sende sådan noget på markedet. Den kan stort set ikke fange signal medmindre den er <1 meter fra et vindue og volume... Ver mais
A empresa respondeu
Bestilte min sofa, 2 nakkepudder, sækkestolefyld 100L og 1 x rensespray søndag aften ved 21-tiden. Tirsdag formiddag omkring kl.10, ankom det hele. Det er virkelig effektiv levering 😃 Eneste min... Ver mais
A empresa respondeu
Spiller bare !! Bestilte ekstra fyld til mine sackit stole, der nu på 4 år er ved at være der, hvor ekstra fyld var nødvendig! Hele processen forløb som det forventes af en online aktør i dag... Ver mais
Escrito pela empresa
Hos SACKit arbejder vi ud fra den ultimative kvalitetstest. Vi sælger kun produkter, som vi gerne selv vil eje! Derfor kan vi altid stå inde for produkternes kvalitet, funktionalitet og design.
1-4 hverdage
Gratis fragt på ordrer over 699.- på www.sackit.dk til alle adresser i Danmark.
30 dage returret
Lyngvej 1, 9000, Aalborg, Dinamarca
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Hurtig og imødekommende assistance ifm. retur.

Resposta da sackit
Har hørt mange soundbar i min tid, men sack it soundbar vinder prisen for dårligst lyd.
Jeg helt med på den “kun” koster 1.000-1.200 kr. ca - men lige før et fladskærms-tv har bedre lyd end denne soundbar.
Ingen dybde eller diskant, kan ikke anbefale dette produkt.

Resposta da sackit
Virkelig nogen flotte og behagelige sækkestole. Klar anbefaling

Resposta da sackit
SACKit 150 Boom!! BOOM siger jeg bare. Fed lyd når man tænker på hvad det er, en batteridreven bærbar højttaler.. Jeg er imponeret og den skal nydes på campingpladsen til årets Copenhell og Næstved Metalfest🤘
Til prisen og størrelsen, fed fed fed højttaler👍

Skod kina produkter
Jeg havde trukket min anmeldelse tilbage men har fortrudt.

Resposta da sackit
Lækker Sækkestol. Virkelig svær at samle selv (fyld i betræk). Vi er stadig ikke lykkes med at fordele fyldet ordentlig, så ingen har lyst til at sidde i sækkestolen. Den er ikke som dem vi har set i udstilling. Derfor lidt dårlig oplevelse.

Resposta da sackit
Super oplevelse, rigtig fine barstole som lever op til forventningerne. Nøjagtig som beskrevet og vist på hjemmesiden.

Resposta da sackit
Hurtig levering og super lækker mini radio med god lyd og eksklusivt design trods prisen.

Resposta da sackit
We are really enjoyed by our purchase. The shipment was fast and the customer service very réactive. I recommanded !

Resposta da sackit
My Danish isn't very good, so I'll just use English. I was looking for a lamp and found one very quickly. I ordered it and it was delivered super fast. The quality is good and we are delighted with this beautiful lamp. The price-quality ratio is also excellent. So don't hesitate if you see something you like on this site.

Resposta da sackit
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.