sackit Opiniões 2461

TrustScore: 4 em 5

4,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Cool puf. Lækkert design og meget funktionel - blød og fin skammel til mine ben. Let og nem at flytte rundt med. Savner vægtangivelse under specifikationer, og hvorfor kun mulighed for ‘hjemmeleverin... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Har en SACKit GO 300 radio og må sige, at det er skræmmende, at man kan finde på at sende sådan noget på markedet. Den kan stort set ikke fange signal medmindre den er <1 meter fra et vindue og volume... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Bestilte min sofa, 2 nakkepudder, sækkestolefyld 100L og 1 x rensespray søndag aften ved 21-tiden. Tirsdag formiddag omkring kl.10, ankom det hele. Det er virkelig effektiv levering 😃 Eneste min... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Spiller bare !! Bestilte ekstra fyld til mine sackit stole, der nu på 4 år er ved at være der, hvor ekstra fyld var nødvendig! Hele processen forløb som det forventes af en online aktør i dag... Ver mais

Informações sobre a empresa

6. Loja de mobília ao ar livre

Sobre sackit

Escrito pela empresa

Vision

Hos SACKit arbejder vi ud fra den ultimative kvalitetstest. Vi sælger kun produkter, som vi gerne selv vil eje! Derfor kan vi altid stå inde for produkternes kvalitet, funktionalitet og design.

Levering

1-4 hverdage

Fragt

Gratis fragt på ordrer over 699.- på www.sackit.dk til alle adresser i Danmark.

Returnering

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Fantastiske produkter😊

Hej Søren,

Tusind tak for din anmeldelse! Det betyder meget for os at høre, at du er tilfreds. Vi sætter virkelig pris på din feedback! 🌟

Frederik

Da vi kom ud til sackit show rom var der en del der spillede bordtennis men Frederik kom hurtig hen til os og var meget behjælpelig vi aftalt vi skulle kom igen næste dag nå vi var sikker på hvilket model vi skulle ha
Han var super dygtig og god til vejlede os
Da der var fejl i levring var han os hurtig til få det i orden
Så kæmpe anbefaling

Hej Marian,

Wow, tusind tak for din positive anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at vores service levede op til dine forventninger. Vi arbejder konstant på at give den bedste oplevelse til vores kunder.  Tak fordi du valgte os! Dejligt at du havde en god oplevelse i vores showroom sammen med Frederik.🌟

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering og stole af rigtig god…

Hurtig levering og stole af rigtig god kvalitet.

Hej Thomas,

Tak for den fantastiske anmeldelse! Vi sætter virkelig pris på din støtte og feedback. Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med os. Vi håber du vil handle ved os igen! 😊👍

Jeg købte en højtaler til 1700kr

Jeg købte en højtaler til 1700kr. Den virkede ikke så jeg ringede til dem om en returseddel men det ville de ikke sende mig, de sagde jeg skulle sende en mail med regning. Det kan min pc og jeg ikke finde ud af. Så mine penge er gået tapt

24 de abril de 2025

Hej Marianne,

Jeg er ked af at høre at du er utilfreds.

Vi vil meget gerne hjælpe med at starte en reklamationssag og få fikset din højtaler eller ombyttet til en ny. Jeg har kontaktet dig via mail og venter svar. Vi har brug for visse informationer før vi kan hjælpe med at starte en reklamationssag:)

Jeg ser frem til at høre fra dig og finde en tilfredstillende løsning!

Rigtig god dag.

Bedste hilsner,

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering, overskuelig hjemmeside.
Super tilfreds med mine sækkestole til min terrasse

14 de abril de 2025

Kære Tina,

Mange tak for din positive anmeldelse! Det glæder os at høre, at du er tilfreds med dine nye sækkestole. Vi håber, du nyder dem i lang tid fremover! 🛋️😊

Vi ønsker dig en fantastisk dag!

Bedste hilsner,

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg vil gerne starte med at sige

Jeg vil gerne starte med at sige, at medarbejderen var utrolig hjælpsom og professionel i sin respons. Han forklarede situationen rigtig fint og var god til at kommunikere. (kundeservice.)

Når det er sagt, er jeg meget skuffet over den oplevelse, jeg har haft med produktet. På pakken til WOOFit Headphones står der tydeligt under "Technical Specifications", at høretelefonerne har ANC (Active Noise Cancellation) med blandt andet information om "ANC working time" og "noise reduction performance". Det var også grunden til, at vi valgte at købe netop dette produkt.

Men nederst på pakken står der meget diskret "w/o ANC", hvilket betyder uden ANC. Det er både forvirrende og misvisende — og i praksis føler jeg, at jeg er blevet snydt.

At der ikke tilbydes en løsning på fejlen, og at der heller ikke gives nogen form for kompensation, virker helt urimeligt, når fejlen ligger hos SACKit. Jeg havde forventet mere ansvarlighed i håndteringen af sådan en sag.

27 de abril de 2025

Hej Jacob,

Jeg er ked af at høre at du ikke er tilfreds!

Vi har kontaktet dig via mail og ser meget frem til at finde en løsning sammen:)

Ønsker dig en rigtig god dag og ser frem til at høre fra dig!

Virkelig lækkert kvalitet

Virkelig lækkert kvalitet

3 de abril de 2025

Hej Martin,

Tusind tak for din anmeldelse! Det betyder meget for os at høre, at du er tilfreds. Vi sætter pris på din feedback! 🌟

Frederik // Team SACKit

Godt service

Godt service, hurtig levering og super produkt.

2 de abril de 2025

Hej Helle

Vi sætter virkelig pris på din positive anmeldelse! Tak fordi du valgte os. 😊👏

Hello

Hello! I have already bought a second hammock. I bought the first one for my husband as a birthday present. At first I was worried whether he would like it and whether it would fit our swing frame, etc., but he really liked it and it turned out that our friends liked it too. I ordered the second swing for my friend's husband.
The hammock has a strong construction, a tasteful design, different shades for every taste. Our preference has been the darkest color. High-quality product. We are completely satisfied. Thank you!🥰

28 de março de 2025

Hello Merike

Thank you for your positive review! We are happy to hear that you are happy with the hammocks. We hope you enjoy it for a long time to come! 🛋️😊

Alt virker 🙂.

6 de março de 2025

Hej Per,

God service …

God service og ingen forsinkelser med leveringen af møblerne - selv fragtmanden udviste god service 👍🏻

28 de fevereiro de 2025

Hej,

Tak for din støtte! Det er fantastisk at høre, at du er tilfreds med vores service. 🙏

Venlig hilsen,

Classificada 5 em 5 estrelas

Nemt at bestille,hurtig levering og…

Nemt at bestille,hurtig levering og gode priser

28 de fevereiro de 2025

Hej Nicolai,

Venlig hilsen,

Hej Bo

Tak for den fantastiske anmeldelse!

Vi sætter virkelig pris på din støtte og feedback. Vi er glade for
at høre, at du havde en god oplevelse med os. Vi håber du vil handle ved os
igen! 😊👍

Hurtig og effektiv levering

Hurtig og effektiv levering

25 de fevereiro de 2025

Hej Tekla

Mange tak for anmeldelsen, den er meget værdsat!

Vi er glade for at du havde en god oplevelse, da du handlede ved os 😄
Håber at se dig på siden snart igen

Classificada 1 em 5 estrelas

Hi, Stay away from these products, unless for esthetic use only

Hi,
I ordered a SackIT Lounge Chair and Pouf. Mainly as something nice for my kids to sit in, and for visitors.

Initially the SackIT was a little bit hard. But it became more comfortable after a month.

The Chair was in regular use. And was handled carefully. I did not use it outside as they say you can in the advertisement for example. Only indoor use.

Within something like 18months the SackIT had turned absolutely flat. And there was not enough filling inside to provide proper back support for example. And some of the 'cosmetic stitches' had loosened.

This is to me, an expensive pice of furniture. And i tought with a price like this, it would be something that lasted. Also the producer advertised 'Quality'.

A few months later, a friend recommended me that i contact the Customer Support, with photos of the Chair. And that I should make a complaint.

I contacted SackIT support, and their 'solution', to the problem was that i should buy additional 'filling' to put inside the chair.

This is a solution that i find utterly hostile towards the investment of this Chair.
Spend a lot of money on furniture. Then spend more money to fix it, because the Quality is BAD.

I would say, STAY AWAY from buying these products, because not only is the Quality BAD. But so is the support, and ther solutions to problems regarding their products.

ONLY BUY if you DONT PLAN on using this product, but have it displayed as an esthetic furniture instead.

Kind regards
Henning, Norway

17 de dezembro de 2024

Godt dansk produkt

For det første at det er et dansk kvalitets produkt. Har brugt earphones fra SACKit i flere år og været yderst tilfreds. Et af mine seneste køb var SACKit sport, som jeg dog fik byttet da det ikke fungerede med bøjlerne som gjorde at det var næsten umuligt at oprette lyden i begge sider. Byttet dem så til SACKit 100 som virker perfekt,RETTELSE. TIL TIDLIGERE BE
SKREVET: Har nu fået den ægte skønne lyd som jeg ellers beskrev jeg manglede. NU ER DET EN SUPER DUPER LYD.Men ellers tilfreds og bringer gerne dette videre til mine venner og familie.
Hurtig levering, god pris og god betjening.
Tak for SACKit.

12 de fevereiro de 2025

Hej Tai

Classificada 1 em 5 estrelas

Er så skuffet over de sackit produkter…

Er så skuffet over de sackit produkter jeg har købt.Sackit to Wood 300S kan ikke oplades og er derfor ubrugelig. Mine in Ear er det aldrig lykkedes at få til at fungere, og er derfor også ubrugelige. Det er det andet par jeg har købt - og første par virkede heller ikke. Når så mange produkter ikke virker fra dem, må det skyldes at det er noget billigt skidt som sælges dyrt

6 de janeiro de 2025

Resposta da sackit

Hej Dorthe og tak for din anmeldelse!

Vi er kede af at høre, at produktet ikke lever op til dine forventninger 🙁
Vi stræber altid efter, at forbedre og udvikle vores produkter.

På info@sackit.dk eller telefon 39392939 kan man træffe os, hvis man har problemer eller spørgsmål. Der kan vi blive informeret om problemet, og finde den bedste løsning til dig.

Ser frem til at høre fra dig, ellers rigtig god dag!

Bedste hilsner

Earbuds do not charge

I got a pair for Christmas. The left earbud would not charge, no matter what crazy combination of things I thought to try (fully charge station with no earbuds in, leave earbuds in overnight on/off power, rinse connectors using saliva and q-tip, nudge and squeeze the buds to ensure connection....).

Months later, I got sent a new pair. Unfortunately it has a similar issue.
But now I can really experiment with combinations of charging, stations and earbuds. So far no luck, but if I really put my mind to it, maybe I can solve this unintended puzzle. There is still some hope.

24 de fevereiro de 2025

Hi Kim

Thank you for your review and we are very sorry to hear that you have had problems with your earbuds. We understand how frustrating it must be that the product has not performed as expected.

We take your feedback very seriously as we always strive to deliver high quality products. Unfortunately, it sounds like you have experienced a technical error, and we would very much like to help you resolve the problem. Our customer service is ready to assist you in finding a solution, whether it concerns troubleshooting, repair or a return of the product.

We are sorry that you had a negative experience, but hope that we can restore your trust in our products. You are welcome to contact us directly at Support@sackit.dk

We look forward to hearing from you and finding a solution that can meet your needs.

Best regards,

Jonas // Team Sackit

Den værste kundeoplevelse

Den værste kundeoplevelse; når jeg ringede op, lagde de bare på,,,
Dagen efter: 3. eller 4. gang kom jeg igennem til en kundeservice, som anbefalede mig at se en youetube-video... som de så aldrig sendte linket til...
For slet ikke at tale om produktet... køb ikke

21 de novembro de 2024

Hej Bo

Jeg beklager meget at høre om denne oplevelse, tror desværre du har forsøgt at træffe os på nogle uheldige tider eller uden for åbningstid 🙁

Vi har sendt dig en mail med link til youtube videoen, som du bedes følge. Vend endelig retur hvis ikke det løser problemet!

Håber videoen løser det, ellers står vi klar til at hjælpe dig videre 😊

Sebastian // SACKit

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais