Sadistenstoolbox Opiniões 86

TrustScore: 4.5 em 5

4,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har købt adskillige piske hos Sadistens Toolbox, og har absolut intet at sætte en finger på. Prisen er god, kundeservicen er i top og kvaliteten er absolut i orden. Har man særlige ønsker, er han... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Så ringe service!! Kontaktede dem via deres e-mail men den fungere ikke,prøvede flere gange og deres telefon bliver heller ikke taget. Om jeg havde valgt et andet fragt firma,kunne de ikke komme... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg bestilte et produkt, der skulle holde til langvarig og voldsomt brug. Opfattelsen på siden var, at de fleste af produkterne var testet og godt beskrevet. Det jeg bestilte lignede ikke umiddelbar... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Loja de sex toys
  2. Sex shop

Escrito pela empresa

Sadistens Toolbox er Danmarks førende webshop inden for BDSM-udstyr og sexlegetøj. Vi tilbyder et omfattende udvalg af produkter som floggers, paddles, klemmer, chastity-enheder, elektrosex-udstyr og meget mere. Vores butik er beliggende i Skive, hvor vi også producerer vores egne floggers i høj kvalitet på eget værksted. Vores produkter er nøje udvalgt for at sikre høj kvalitet på sexlegetøj og spændende SM-oplevelser i og udenfor soveværelset. Vi er stolte af vores omfattende viden inden for BDSM-området. Vi tilbyder mange guides og rådgivning, så du kan få mest muligt ud af dine køb. Læs også vores mange guides til brug af SM-udstyr og få grundig introduktion til BDSM området. Om du er helt ny indenfor BDSM eller lige så erfaring som vi selv, kan vi hjælpe dig med udstyr til ægte nydelse. Alt vores sexlegetøj er udvalgt af os selv, vi sælger kun SM-udstyr, dildoer, undertøj og vibratorer som vi selv vil bruge. Vi misser aldrig en chance for et klap i måsen! Vi værdsætter vores kunders privatliv og garanterer altid diskret levering. Vores fremragende kundeservice er klar til at hjælpe dig med enhver forespørgsel. Besøg os i dag på websoppen www.sadistenstoolbox.dk eller i vores egen butik på Frederiksgade 10 e, 7800 Skive - og udforsk vores spændende udvalg af SM-udstyr og sexlegetøj

Informações de contacto

1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Varmeste anbefaling herfra

Varmeste anbefaling herfra! Købte "orgasme sættet" med tre floggere og de er virkelig gode, de ligger godt i hånden, vægten er god og de rykker "ræv", hehe jeg skal lige ind og lurer lidt mere for jeg er ikke færdig med at købe herfra! Lækkert materiale man kan tydeligt mærke at det er en der selv bruger dem der har lavet dem!

4 de fevereiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Ville købe et produkt og da jeg ligger…

Ville købe et produkt og da jeg ligger det i indkøbs kurven så stiger prisen

da jeg ringer og snakker med dem kommer der en søforklaring om noget IT-blabla

da jeg siger jeg har video af det kommer der et svar hvor han lige så godt kunne havde sagt F*** DIG

19 de janeiro de 2026

Resposta da Sadistenstoolbox

Og tak for snakken i Tlf. men du fik smidt på inden vi var færdig med at snakke.
Jeg har dog brugt tiden siden på at se om jeg kan genskabe den fejl du har oplevet.
Men det ser det ikke ud til jeg kan.
og som jeg fortalte dig i tlf så ser det ud til at det er momsen der har manglet i det du har set. og det kan gøres ved at man står som om man er fra Norge.
og det er så grunden til at jeg ikke bare springer ud i at give dig rabat.

Excellent service

Fantastic service, good advice, great quality products, at reasonable prices.
Thoroughly recomended if you are new to the lifestyle or a seasond veteran, this is Denmarks biggest store and an absolute must vissit.

20 de agosto de 2025

Kanon kundeservice!!

Havde bestilt en 90 cm dragontail fra Dan's hjemmeside. Desværre var det en 120 cm der ankom. Skrev til ham og hurtigt kom der svar med retur label og en undskyldning, det er jo menneskeligt at fejle, så vi er bare glade for hans super kundeservice. Modtog lidt efter den rigtige vare, PLUS en ekstra gave som vi var super imponeret over.

Vi har flere produkter fra toolboxen og det er kanon kvalitet. Vi kan kun anbefale at handle hos Dan!!

15 de maio de 2025

Så ringe service!!

Så ringe service!!
Om jeg havde valgt et andet fragt firma,kunne de ikke komme ind på adressen pga der er dørlås på.
Yder en rigtig ringe service,kan ikke anbefales at handle her hvis du skal sende noget retur for de yder ingen ordentlig service her.
Mine penge er gået tabt desværre og de er ligeglade.
Syntes ikke at der var nogen hjælp at få og ejer virkede ikke særlig imødekomme/hjælpsom!

13 de dezembro de 2024

Kære Lene
Vi har da skrevet på mail så det virker da.
At du vælger at sende med DAO som forsøger at lever tidelig om morgen før butikken åbner. selv om der står i vores handels betingelser at det skal man ikke fordi de stiller det hvor det passer dem eller lever det til en pakke shop. og jeg kan ikke ligge og køre rundt efter pakker i byens pakkeshop.
Men som jeg skrev til dig så sender du bare varen til butikken og så sender jeg de 179 kr retur eller bytter varen. og ligeglade er vi bestemt ikke.

//Dan Lei

Classificada 4 em 5 estrelas

Altid super service og et godt udvalg

Altid super service og et godt udvalg - omend der altid er plads til forbedringer i udvalgsdelen.

14 de junho de 2024

Resposta da Sadistenstoolbox

Ja det har du ret i. og det arbejder vi på hele tiden. Tak for handlen

Altid god service

Altid god service, god vejledning.
Tingene som sælges er lavet med kærlighed og med de bedste tanker bag.
Jeg handler ikke redskaber andre steder, da jeg ved at det er kvalitet som sælges her.

14 de junho de 2024

Resposta da Sadistenstoolbox

Mange tak for den fint feedback. og tak for handlerne

Classificada 5 em 5 estrelas

Super service, meget god kvalitet, unike produkter som er håndlaget lokalt. Tusen takk

30 de maio de 2024

Resposta da Sadistenstoolbox

Tak for de pæne ord. og tak for handlerne

Altid top kvalitet og god service

Altid top kvalitet og god service
Jeg har gennemårene gjort flere køb både on-line og fysisk og har altid været særdeles tilfreds med både kvalitet og rådgivning.
Piske af egen produktion er i høj kvalitet og jeg har en bred vifte af dem og bruger dem ofte.
Har også købt andre produkter, som har levet op til forventningene.
Jeg kan på det varmeste anbefale Dan og Sadistenstoolbox :-)

25 de maio de 2024

Resposta da Sadistenstoolbox

Mange tak for de pæne ord, og den fine feedback. tak for handlen

Classificada 5 em 5 estrelas

nok den bedste butik fysisk som på internettet

det er altid dejligt at handle hos sadistens toolbox.
god betjening
faglig viden.
altid klar med råd og vejledning.
samt dan har sammen med sin kone kink club, hvor erfaring tages med derfra og til butikken
samt tager på messer så man har muligheden for at møde the man bag forretningen.

1 de junho de 2024

Resposta da Sadistenstoolbox

Mange tak for de pæne ord, og tak for handlen

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har flere gange handlet hos sadistens toolbox - både via web og i den fysiske butik.
Produkterne er af god kvalitet og det er altid gode råd og input fra personalet
Stor anbefaling herfra 👍

13 de abril de 2024

Resposta da Sadistenstoolbox

Vi forsøger at gøre os umage. tak for handlerne

Classificada 5 em 5 estrelas

🦄 Har handlet mange gange i såvel…

🦄 Har handlet mange gange i såvel butikken som i webshoppen. Der er altid god service og læder i enorm god kvalitet. En enkelt gang har jeg haft et produkt der gik i stykker og der fik jeg bare et nyt.

Kan helt klart anbefales ☺️

15 de maio de 2024

Resposta da Sadistenstoolbox

Tak for de pæne ord, Tak for handlerne

Gode kvalitets produkter

Gode kvalitets produkter , hurtig levering . Dan lei står altid klar til at svare på spørgsmål eller i mødekomme forsørgelser til produkterne . Fantastisk service

17 de outubro de 2023

Resposta da Sadistenstoolbox

Tak for din fine anmeldelse. og tak for handlen

Købmands-skab og kundeservice

Købmands-skab og kundeservice. To ord der fint kan bruges om Sadistens toolbox. Både online og i deres fysiske butik møder man en god gammeldags købmand med værdier man ikke finder ofte i detailbranchen.

Jeg købte for noget tid tilbage udstyr og har gjort det af flere omgange, da udstyr, går i stykker, hvilket i øvrigt er fuldforståeligt jævnfør min måde at behandle det på, svare butikkens indehaver jeg kan kigge forbi eller fremsende udstyr og det vil blive ordnet hvis muligt eller erstattet til trods for jeg havde understreget der var tale om “en heftig brugerhåndtering”

Jeg kan kun på det varmeste anbefale at handle med dem.

13 de junho de 2024

Resposta da Sadistenstoolbox

Ja det er sådan jeg gerne vil drive min butik. mange tak for de pæne ord. og mange tak for handlerne

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais