DreamDirty.dk Opiniões 179

TrustScore: 4 em 5

3,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg blev enormt positivt overrasket, da jeg modtog min bestilling. For ud over den vare jeg havde bestilt, var der også lagt små overraskelser i form af ekstra "gaver" og en personlig håndskrevet se... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

det er såmænd gået godt med selve forsendelsen men p pumpen enlarger virkede ikke i håndtaget og latex p ringene er knækket. nu er jeg ikke typen der brokker mig og klager og sådan men burde nok have... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har nu haft to reklamationssager vedrørende kvalitetsprodukter fra førende producenter. I begge tilfælde har Dreamdirty reageret hurtigt på reklamationen og fundet en løsning. Man får en fornemmels... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Sex shop
  2. Loja de roupa erótica
  3. Loja de sex toys

Sobre DreamDirty.dk

Escrito pela empresa

Om os:

Velkommen hos DreamDirty.dk - En dansk online sexshop, der forhandler sexlegetøj og andre erotiske produkter til et bedre sexliv.

Vi er en sexshop for alle og arbejder aktivt med at bryde tabuet omkring sexlegetøj, seksualitet samt sex&samliv.

Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvor vi sidder klar med rådgivning og til at besvare diverse spørgsmål omkring sexlegetøj.

Vores motto er "Alle har en fantasi" og vi står altid klar til at hjælpe dig/jer med at udleve den på bedstevis.

Se hele vores udvalg her:

Sexlegetøj til Kvinder

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 1 em 5 estrelas

For det første er de utroligt langsomme…

For det første er de utroligt langsomme til at sende varen, når man kontakter dem, kommer der ingen svar retur, hverken på mail. Facebook, messenger, når man ringer så er telefonen slukket, når varen så bliver sendt, så er det den forkerte vare der kommer, fortryder jeg har handlet der, men skulle bruge varen,så måtte rette den til der kom, kan bestemt ikke anbefale dem, meget useriøse og åbenlyst ligegalde med deres kunder

5 de junho de 2024
Classificada 2 em 5 estrelas

Leveringstiden er alt for lang og…

Leveringstiden er alt for lang og pakken har efterhånden været en uge undervejs. kan dog se den omsider har rykket sig til et gls depot i horsens. Derudover har der ikke været svar på mine mails og ej heller nogen til at tage telefonen i firmaet. Var få sekunder fra at gøre indsigelse mod betalingen i banken. Da der endelig skete noget. Så om jeg vender tilbage? det klare svar er nej aldrig nogensinde

4 de abril de 2024
Classificada 2 em 5 estrelas

En del af ordren virkede ikke

En del af ordren virkede ikke, ved modtagelse...

7 de maio de 2023

Hej Mrchiliped,

Vi har allerede sendt dig en ny som aftalt på mail :) Jeg er ked af at du har haft en kedelig oplevelse med et af vores produkter. Desværre sker det nogen gange at elektroniske produkter svigter..

Jeg håber at du bliver glad for din erstatningsvare.

Rigtig god dag til dig.
De bedste hilsner,
Sofie S

Elendigt foretagende

Hej.
I har hævet beløbet den 29.3.23 fra vores konto.
DD. den 14.04.2023 har vi stadig ikke modtaget vores varer, så jeg kan godt afsløre at vi aldrig handler hos jer mere eller anbefaler jer til andre.
PØJ F.. S....
Marianne hANSEN

11 de abril de 2023

Hejsa Marianne,

Tusind tak for din anmeldelse! Jeg har forsøgt at slå din ordre op og kan se at i har fået udleveret jeres pakke d. 14.04.2023 og beløbet trukket d. 12.04.2023.

Jeg tror muligvis at der er sket en misforståelse, vi håber at du har været tilfreds med vores dag til dag levering og ikke mindst haft fornøjelsen af dine varer.

Rigtig god dag,

11 de abril de 2023

Hej Michael,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at du har været tilfreds med den hurtige levering :)

Rigtig god dag,

Hejsa

Hejsa

Den er ikke som forventet

9 de abril de 2023

Hej Helen,

Tusind tak for din anmeldelse, vi er naturligvis kede af at produktet ikke levede op til dine forventninger. Jeg håber at du har været tilfreds med leveringstiden og vores diskrete indpakning.
Har vi behov for at ændre noget i produktbeskrivelse?

Hurtig og diskret ❤️

19 de março de 2023

Hej Tina,

Tusind tak for din tid, det betyder mere end du tror for os! Dejligt at du har været tilfreds med vores diskrete indpakning og hurtige levering, jeg giver lageret et klap på skuldren :)

Hej Theis,

Tusind tak for din anmeldelse! Det betyder langt mere end du tror.
Vi er glade for at du har været tilfreds med vores diskrete og ikke mindst hurtige levering ;)

Kan du have en fantastisk weekend.

Hurtig betjening

5 de março de 2023

Hej Peter,

Tusind tak for de pæne ord og anmeldelse! Vi er glade for at du har været tilfreds med vores ekspeditionstid. Rigtig god weekend til dig.

De varmeste hilsner,

blev leveret til tiden

blev leveret til tiden. Men en gang gik den i stykker, venter nu på en ny
peter

22 de janeiro de 2023

Hejsa Peter,

Vi siger mange tak fordi at du har taget tid ud af din dag og skrevet en anmeldelse.

Jeg kan umildbart ikke se din mail i vores kundeservice registre, har du taget kontakt angående det defekte produkt? :)

Rigtig god weekend Peter,

Classificada 4 em 5 estrelas

4 ⭐ der skal, altid være plads til forbedringer.

1 de março de 2023

Hej Kent,

Vi takker og bukker fordi at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse. Det sætter vi stor pris på! Du har helt ret og vi er så glade for feedback, det giver os muligheden for at se hvor der kræves forbedringer.

Endnu engang tak for din tid og anmeldelse.

Classificada 4 em 5 estrelas

Gode priser En skam at de ikke tage…

Gode priser En skam at de ikke tage telefonen når man ringer til dem

12 de fevereiro de 2023

Hej Kurt,

Vi siger mange tak for din anmeldelse - Beklager at vi ikke har været ved telefonen da du ringede! Det er vores fejl og vi tager kritikken til os.

Rigtig god dag.

Hurtig ekspedition.

Hurtig og diskret levering, samt et rigtig godt produkt.

31 de janeiro de 2023

Hej Helle,

Mange tak for din anmeldelse - den betyder så meget for os og vi er enorm glade for at du har været tilfreds med produkt, levering og hele oplevelsen.

God dag.

Classificada 1 em 5 estrelas

Ked af at varen ikke virker.

5 de dezembro de 2022

Hej Winnie,

Tusind tak for din anmeldelse, vi er kede af at du har haft en kedelig oplevelse med et af vores produkter. Desværre sker det nogen gange med elektroniske produkter at de fejler.

Dog fandt vi en løsning i sammenråd og vi er glade for at du var tilfreds med den :)

Tak for at tage dig tid til at anmelde os! Det er vi så glade for.

Rigtig god dag.

Mvh,

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering. Produktet levede op til alle forventninger.

8 de outubro de 2022

Hej Asger,
Tusind tak for din anmeldelse og ikke mindst din tid! Vi er så glade for at du har haft en positiv oplevelse hele vejen rundt :)

Fortsat god dag.
Sofie S.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais