Leia as opiniões dos outros
Jeg blev enormt positivt overrasket, da jeg modtog min bestilling. For ud over den vare jeg havde bestilt, var der også lagt små overraskelser i form af ekstra "gaver" og en personlig håndskrevet se... Ver mais
A empresa respondeu
det er såmænd gået godt med selve forsendelsen men p pumpen enlarger virkede ikke i håndtaget og latex p ringene er knækket. nu er jeg ikke typen der brokker mig og klager og sådan men burde nok have... Ver mais
A empresa respondeu
Vi har nu haft to reklamationssager vedrørende kvalitetsprodukter fra førende producenter. I begge tilfælde har Dreamdirty reageret hurtigt på reklamationen og fundet en løsning. Man får en fornemmels... Ver mais
Informações sobre a empresa
Sobre DreamDirty.dk
Escrito pela empresa
Om os:
Velkommen hos DreamDirty.dk - En dansk online sexshop, der forhandler sexlegetøj og andre erotiske produkter til et bedre sexliv.Vi er en sexshop for alle og arbejder aktivt med at bryde tabuet omkring sexlegetøj, seksualitet samt sex&samliv.
Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvor vi sidder klar med rådgivning og til at besvare diverse spørgsmål omkring sexlegetøj.
Vores motto er "Alle har en fantasi" og vi står altid klar til at hjælpe dig/jer med at udleve den på bedstevis.
Se hele vores udvalg her:
Informações de contacto
Grønlandsvej 11S, 8700, Horsens, Dinamarca
- kundeservice@dreamdirty.dk
- dreamdirty.dk
For det første er de utroligt langsomme…
For det første er de utroligt langsomme til at sende varen, når man kontakter dem, kommer der ingen svar retur, hverken på mail. Facebook, messenger, når man ringer så er telefonen slukket, når varen så bliver sendt, så er det den forkerte vare der kommer, fortryder jeg har handlet der, men skulle bruge varen,så måtte rette den til der kom, kan bestemt ikke anbefale dem, meget useriøse og åbenlyst ligegalde med deres kunder
Hurtig levering og fine varer
Leveringstiden er alt for lang og…
Leveringstiden er alt for lang og pakken har efterhånden været en uge undervejs. kan dog se den omsider har rykket sig til et gls depot i horsens. Derudover har der ikke været svar på mine mails og ej heller nogen til at tage telefonen i firmaet. Var få sekunder fra at gøre indsigelse mod betalingen i banken. Da der endelig skete noget. Så om jeg vender tilbage? det klare svar er nej aldrig nogensinde
Fjernbetjeningen virker ikke
Fjernbetjeningen virker ikke, formodentlig det medfølgende batteri der ikke virker
Vidunderlige ægte produkter ISÆR deres…
Vidunderlige ægte produkter ISÆR deres dukker/masturbator hvis (TISSEKONER og NUMSER) føles 100% ægte JA 100% ægte enda så lille lillebitte (Barne) agtig snævre NUMMI OMGGGGGG

Elendigt foretagende
Hej.
I har hævet beløbet den 29.3.23 fra vores konto.
DD. den 14.04.2023 har vi stadig ikke modtaget vores varer, så jeg kan godt afsløre at vi aldrig handler hos jer mere eller anbefaler jer til andre.
PØJ F.. S....
Marianne hANSEN

blev leveret til tiden
blev leveret til tiden. Men en gang gik den i stykker, venter nu på en ny
peter

Resposta da DreamDirty.dk
Gode priser En skam at de ikke tage…
Gode priser En skam at de ikke tage telefonen når man ringer til dem

Resposta da DreamDirty.dk
Hurtig effektiv ekspedition alt var…
Hurtig effektiv ekspedition alt var perfekt

Resposta da DreamDirty.dk
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.