Informações sobre a empresa

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Ingen svar.

Bestilte en Danzig 22 standart mellemdørs nøgle [Ordre #6142] 21 januar, har prøvet at kontakte via mail og telefon men stadig intet svar 30 januar.

21 de janeiro de 2025

Lang leveringstid

Bestilte 20. Oktober 2 nøgler som stadig ikke er kommet endnu trods der stod 1 - 3 dages levering.
Har ringet og mailet flere gange, men intet svar.
Ja ja nu er den endelig afleveret hos Post Nord. Så kommer de nok

8 de novembro de 2023
Classificada 4 em 5 estrelas

Køb og fortrydelse

Købte låsekasse, men fandt hurtig ud af at jeg ikke skulle bruge den alligevel.
Varen kom indenfor kort tid. Jeg oprettede retursag hvilket blev klaret indenfor tidsrammen. Dermed oplever jeg firmaet som troværdigt og pålideligt. Jeg køber gerne derfra igen.

18 de setembro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Surf videre til det næste firma

Fik en automatisk ordrebekræftelse efter at have aflagt ordre d. 24. marts, men har intet hørt siden. Jeg har nu annulleret ordren og det eneste plus er, at pengene ikke er trukket.
Man skal bare lade være med at have en forretning, hvis man ikke gider sælge :)

28 de abril de 2023

Useriøst

Useriøst, Postordre ALDRIG leveret. Utrolig dårlig service, svarer ikke på mail eller tlf. trods flere forsøg.
Finder andet sted at handle.

20 de outubro de 2022

Totalt useriøst firma

Virkelig dårlig service. Placeredere en ordre på en sikringsboks. Der fremgik ikke noget om, at varen ikke var lagervare. Blev først lovet levering om en uges tid. Der skete ikke noget og jeg rykkede firmaet som lovede at vende tilbage hurtigst muligt. Sådan fortsatte det i ca. 7 uger og måtte tilsidst opgive at få noget leveret fra dette firma.

10 de junho de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Perfekt handel igen

Kontaktede Firmaet fredag efter lukketid, delene blev sendt lørdag. Hurtig og perfekt handel og information som ved tidligere handler også, rigtig gode priser og kompetente svar.
Mvh
Per

6 de março de 2018
Classificada 5 em 5 estrelas

Kanon og hurtige service!

Jeg sendte dem en mail lørdag D. 28/10-2017 ved 19-tiden, vedr. et spørgsmål og bestilling.
Allerede dagen efter (søndag) klokken lidt i 10, havde jeg modtaget svar og allerede nu er varen modtaget og alt er i bedste orden!

Tak for hurtig og god service!
... og jeg vender stærkt tilbage, næste gang jeg behøver noget fra Jer!

30 de outubro de 2017

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais