Zeer tevreden over mijn ervaring met Saldeerplan. Vanaf het eerste contact werd ik vriendelijk en professioneel geholpen. Een speciale dank aan Ahlam, die mij telefonisch uitstekend heeft geholpen. Ze... Ver mais
Ahlam heeft mij even geleden heel erg goed geholpen met alles. Ik kan haar nog steeds bellen of appen, ze helpt me altijd met alle vragen. Ook is haar collega van de financiële dienst super behulpza... Ver mais
Bij mij is vandaag Ahlam langskomen en wat een fijne ervaring! Super sympathiek en behulpzaam! Ik dacht eerst toen ze me belden voor de afspraak wat een onzin maar mijn zonnepanelen waren niet aanges... Ver mais
Sem histórico de convites para avaliação
Respondeu a 93% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
Wij werden gebeld. Ik gaf direct aan al eerder te zijn gebeld. Een medewerker die ook lastig te verstaan was zij. Nee dat kan niet. Toch is het zo. We hadden mail ontvangen 2 keer. Deze was onvindbaar in mijn mail box.
We begrepen haar nauwelijks. We zouden vanaf 1 jan 2027 meer gaan betalen voor leveren van stroom bij ons huis. Tussen de 50 en de 90 euro. Wij begrepen er niks van en hadden hier niks van gehoord via onze energieleverancier. En toen kregen we een leidinggevende. Die zich eerst verontschuldigde voor de mevr die we hiervoor spraken, ze werkte er net. Die maakte vervolgens het nog bonter. We konden beter dit consult doen. Anders gingen we met terugwerkende kracht vanaf 1 januari 2026 die kosten al betalen. We voelde ons enorm klem gezet. Ze konden ook niet terug bellen. Het was dit of het dossier werd gesloten. Vrijwel direct vonden we het een vrij vreemd verhaal. Maar zowaar er kwam echt iemand. Een rapport waarover gesproken werd is er nooit gekomen. Vrij kortzichtig advies. Want de verkoper had het alleen over thuis batterij. Zonnepanelen en warmtepomp. Ook hij kon niet terug kome. Het was nu tekenen voor een offerte en aanbetalen. We hadden 14 dagen bedenktijd. En als het niet zou lukken kregen we gewoon ons geld terug, dat benoemde deze verkoper meermaals. Wij deden een herroeping omdat het niet pluis voelde. Nou mooi niet dus dat we ons geld kregen. Het bedrijf verduurzaam experts waarmee de verkoper samen werkte belt ons nu al dagen lang agressief op, ze dreigen met gigantische hoge annuleringskosten. Ze zijn niet helemaal lekker!!! Ik heb inmiddels van onze energieleverancier gehoord dat er niets klopt van dit verhaal. We blijven gewoon betalen voor de energie die we verbruiken.
Ik ga hier dan ook zeker werk van maken! Radar is al ingeschakeld en ook de politie en het juridisch loket.
Ze vertellen je veel onzin om je in “hun plan” te lokken. Wees voorzichtig met Salbeerplan, ze vertellen je dat ze goed voor je zijn maar zijn dat niet ze zijn zelfs het tegenovergestelde ze zijn slecht voor je. Als je hier dan toch mee in zee wilt gaan moet je je beseffen dat je gaat betalen aan Saldeerplan, en dat is zonde geld. Vraag liever een vriend die het begrijpt of eventueel ChatGPT om verder te komen in wat zij vertellen, dat is voor je financiën Altijd beter dan Saldeerplan.
Ook ik ben erin getrapt met een telefoon gesprek. Als jij met hen in zee gaat dan krijg je een waardebon van €500,- (zelf betaal je €249,-) Er komt dan dan iemand het uitleggen wat je bespaard.
Ik heb een persoon binnen gelaten van het saldeerplan, deze ging een berekening maken wat in 10 min. gedaan was (daar betaal je €249,-) makkelijk verdiend, daarna vond zij het raar dat ik het contract niet ging tekenen. Ik voelde dat het geen zuivere koffie was. Nu een ander maatschappij onder de loep genomen velen malen goedkoper en betrouwbaar.
Ik heb een mail naar de klanten service gestuurd en hebben inhoudelijk niet gereageerd. U BENT GEWAARSCHUWD TRAP ER NIET IN.
Fijn geholpen juiste uitleg duidelijk
Fijn gesprek goed inzicht gekregen. Vriendelijkheid!
Goed gesprek gehad met de adviseur Leroy die over de vloer kwam om te onderzoeken hoe ik mijn woning kan verduurzamen.

Resposta da Saldeerplan
Ahlam is duidelijk en zeer behulpzaam.
Vriendelijk en spontaan.

Resposta da Saldeerplan
Fijn gesprek.duidelijk, concreet en inpatisch vermogen gaf de doorslag van vertrouwen.

Resposta da Saldeerplan
Hele gezellige namiddag met Ahlam gehad. Je hebt het zo goed uitgelegd en je bent heel vriendelijk

Resposta da Saldeerplan
Ik vind het interessant. Hetgesprek met Ahlam ben wel blij dat ik op de hoogte wordt gebracht van het energieverbruik en op het oog van de toekomstige situatie in de wereld.

Resposta da Saldeerplan
Bij ons is ahlam geweest een goede en duidelijke uitleg en vriendelijk

Resposta da Saldeerplan
Hebben me goed geholpen top service raad het iedereen aan.

Misleidende verkoop praktijken
Dit bedrijf heeft maar 1 doel en dat is u op slinkse wijze veel geld uit uw zakken te kloppen. Ze koppelen u aan z.g verduurzamingsbedrijven zoals, groenekeuze.nl en verduurzaamexperts.nl Als u die dames binnen laat wordt u nog veel meer geld afhandig gemaakt. Met mooie praatjes zullen ze u een thuisbatterij van ruim 14.000 euro willen verkopen die u NIET nodig heeft. Overleggen of bedenktijd is niet mogelijk want dan loopt u de aanbieding of subsidie mis. Als u tekent voeren ze de druk op om een voorschot te betalen van 5200 euro. Ze kregen het zelfs voor elkaar om mijn 80-jarige moeder in hun bijzijn een positieve review op trustpilot te laten schrijven. Deze dames zullen dit vast met veel trots aan hun ouders vertellen! Walgelijk om zo je geld te willen verdienen. Deze aankoop schriftelijk geannuleerd binnen de wettelijke termijn. Maar dan komen ze met z.g annulerings- kosten a 2445 euro. Complete waanzin! Oplichterspraktijken!Mensen wees gewaarschuwd: Ga hier niet op in. En aan Trustpilot zeg ik: licht van dit soort "bedrijven" de reviews door en gooi alle nep reviews eraf! Dan blijf je een betrouwbare review site.

Resposta da Saldeerplan
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.