Vandaag telefonisch contact gehad met Casper de Vries. Ondanks dat we niet tot een deal zijn gekomen vanuit onze kant. Wil ik wel even aangeven dat Casper de Vries ons vriendelijk te woord heeft gest... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
zojuist gebeld door een opdringende verkoper die mij al helemaal kende en mij het bevel gaf te stoppen met scannen (op internet) met geen hij vertelde. Het zou beter zijn voor mij als ik hem zou laten... Ver mais
Goed georganiseerd, fijne manier van werken veel meer te weten gekomen over mijn situatie en ben er een stuk wijzer van geworden!😀 ik wou mijn energie label hoger hebben, de man die langs is geweest... Ver mais
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 77% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
Leuk gesprek met Ahlam gehad
Leuk gesprek met Ahlam gehad. Betrouwbaarder gevoel

We hebben een prettige
We hebben een prettige, duidelijke uitleg gekregen en zijn tevreden.

We zijn goed met het gesprekgeholpen
We zijn goed met het gesprekgeholpen

Idioot doordrammende afsprakenmakers
Zeer, zeer opdringende manier van verkoop. 10x "Nee, geen behoefte" schijnen de snelle callcenter jongens van deze club niet te accepteren. Of niet te snappen...i dont know...
Ik ben goed pissig op deze toko,
Ze hebben bij mijn moeder zodanig zitten doordrammen dat zij ter plekke toch maar heeft betaald (€250,-) voor een afspraak. Alleenstaande dame van 77+. Mevrouw is hierdoor de hele dag van slag geweest. Was bang dat ze is opgelicht en wíl de afspraak helemaal niet!!! Heeft zij zo vaak aangegeven tijdens dit gesprek, maar de betreffende "topverkoper" had er sch**t aan. Hij vangt weer zijn provisie, is topverkoper van de dag...Knap hoor. *Applaus*
Afspraak kosten kunnen gesaldeerd worden, maar er wordt sowieso €100 ingehouden voor "gedane werkzaamheden". Voor het maken van een ongewilde afspraak of voor het ongevraagde onderzoek?? Misschien moeten ze bij deze partij iets beter leren luisteren tijdens een verkoopgesprek, in plaats van alleen maar te zenden en oudere mensen overspoelen met allerlei informatie. En "nee" blijft volgens mij gewoon nog steeds "nee". Belachelijk dat dit nog mag en gebeurd.
-ter aanvulling-
Bij soortgelijke reviews zeggen jullie je niet te herkennen in de beschrijving...is het niet bijzonder opvallend dat jullie veel van dit soort reviews krijgen? Ook op sites als wieheeftgebeld...Er is hier maar 1 stabiele factor en dat schijnt toch te wijzen naar jullie zogenaamde manier van "gang van zaken".

Resposta da Saldeerplan
Ryan is een vriendelijke man
Ryan is een vriendelijke man, die meteen vertrouwen wekt en weet waar hij het over heeft. Nu nog afwachten wat de apparatuur voor me doet

Ongevraagd gebeld
Ongevraagd gebeld, onbeleefde medewerker aan de lijn. Waar is het belmenietregister tegenwoordig?

Resposta da Saldeerplan
100 Euro in rekening gebracht voor één ongevraagd telefoongesprek.
Trap er niet in! Telefonisch benaderd voor een “rapport” waarmee ik €50–€80 per maand zou besparen op de leveringskosten voor energie. Er werd sterke druk gezet om direct akkoord te gaan en €249 te betalen.
Ik heb dezelfde avond gebruik gemaakt van mijn wettelijke herroepingsrecht en de overeenkomst ontbonden, nog vóór uitvoering of afspraak.
Toch is €100 ingehouden als “administratie- en planningskosten”, ondanks tijdige herroeping en het uitblijven van enige dienstverlening.
Mijn ervaring: agressieve telefonische verkoop en onterechte kosteninhouding bij herroeping.
Op mijn verzoek de audio opname met mij te delen reageert het bedrijf niet. Het bedrijf staat blijkbaar ook boven de AVG-wet.

Resposta da Saldeerplan
Advies gesprek voor een flatbewoonster
Mevrouw is gebeld namens Essent, maar dit bleek Saldeerplan te zijn. Adviesgesprek is betaald, maar afspraak is door hun zelf geannuleerd. Mevrouw heeft aangegeven woonachtig te zijn op een flat. Wat voor nut heeft dit dan? Gelet op het door hun annuleren van de afspraak een model voor herroeping per mail ingediend.
Ben benieuwd of hier een reactie op komt. Mocht dit het geval zijn dan dan zal de beoordeling gecorrigeerd gaan worden.
update: deel van het betaalde bedrag retour. Niet de volle 100 procent. Geen idee waarom. Zij hebben namelijk de afspraak zelf geannuleerd, terwijl zij telefonisch hebben aangegeven dat mevrouw dat gedaan zou hebben. Geen kosten gemaakt dus. Nog steeds rare en onbetrouwbare bedoeling.

Te mooi om waar te zijn
Te mooi om waar te zijn. Gebeld worden met mooie praatjes. Wij vragen om een email om alles nog even te bekijken maar dat kwam later want ze moesten gelijk alles inplannen. Okay ingetrapt.... er werd vooral gesproken over verduurzaamheid , over kunststof kozijnen en alles. Afspraak vorige week ging niet door dus nieuwe afspraak. Ryan een zzp kwam langs en sprak over nieuwe ketel, zonnepanelen, laadpaal. Ja sorry maar dat willen wij niet wij willen nieuwe kozijnen. Owh ja maar dat is niet mijn vakgebied. Dan ben ik hier voor niets gekomen, maar hebben ze u niet gebeld met een happy call om te bevestigen? Nee niemand gebeld dus hier gaat iets niet goed. Gemaild naar Saldeerplan en er wordt gewoon gezegd ,sorry u heeft het consult gehad dus geld 250 euro bent u kwijt. Ja dat wordt dus aangifte bij de politie voor oplichting want zo ga je niet met mensen en geld om, makkelijke manier van geld verdienen. Dacht het niet.

Resposta da Saldeerplan
Advies gesprek aan huis was een heel…
Advies gesprek aan huis was een heel stuk duidelijker dan een folder door de brievenbus!

Bijna geloofwaardig
Werd gebeld door iemand van Saldeerplan.nl volgens hem namens mijn energieleverancier omdat mijn energiekosten met 80 euro per maand zouden worden verhoogd door de overheid (hogere kosten wegens oorlog) maar dat ik als vaste klant hier bezwaar tegen kan maken. Ik had hier recht op omdat ik vaste klant was en moest dan een consult inplannen hiervoor. De helft werd vergoed en 250 euro zou het me kosten. Ze hadden me 2 mails gestuurd volgens hem in maart en april waar ik niet op had gereageerd (mails nooit ontvangen). Ik moest volgens hem dan wel akkoord gaan met de prijsverhoging en dan zou hij het dossier afsluiten. Toen ik zei dat ik de mail dan graag nog zou willen ontvangen om er goed naar te kijken en te overleggen met mijn man kon dat niet. Raar verhaal, dus niks geen consult ingepland.

Resposta da Saldeerplan
Duidelijkheidheid van Ahlam gekregen…
Duidelijkheidheid van Ahlam gekregen over de warmtepomp.fijn gesprek

ONBESCHOFTE ENERGIECOWBOYS!
Uitermate onbeschoft heerschap aan de lijn die er met gestrekt been ingaat, je woonadres noemt en aangeeft met welke energieleverancier je eerder een contract had. Op de vraag van welk bedrijf hij was, bleek het SALDEERPLAN te zijn. Toen ik aangaf dat ik daar nog nooit van had gehoord noch ooit zaken met ze gedaan heb, werd de verbinding zonder meer verbroken. Advies aan iedereen hier niet in te trappen!
Eindoordeel: klantcommunicatie een 1; non-service een absolute 10 en aanbeveling 0,0!

Resposta da Saldeerplan
Ahlam,bedankt voor jouw geduld en…
Ahlam,bedankt voor jouw geduld en uitleg en jouw lieve bezoek.Jij bracht me op de hoogte van de besparing en kostenplaatje dat voor mij inderdaad in de toekomst veel onkosten bespaart.Goed thuis en een veilige reis,tot in Ibiza,haha

Resposta da Saldeerplan
Veel informatie te verwerken maar…
Veel informatie te verwerken maar hartstikke duidelijk.

Ongevraagd, opdringerig en leugenachtig
Sinds een paar dagen word ik ongevraagd gebeld door telefoonnummers die beginnen met 08588938... Als ik opneem is regelmatig de verbinding heel slecht en verbreekt na verloop van tijd. Bij terugbellen blijkt het nummer niet te werken.
Vandaag dan toch een dame van Saldeerplan aan de lijn gekregen (0858893803) die me stellig wist te vertellen dat ik vorig jaar via Saldeerplan aan mijn huidige energieleverancier gekoppeld ben en ze vroeg of ik tevreden was over de levering van de energie.
Ik zei haar dat ik Saldeerplan niet ken en toen ze maar bleef volhouden dat ik toch echt door hen bij mijn leverancier aangemeld was, vroeg ik of ze me kon vertellen bij welke leverancier ik dan momenteel zit.
Ze verbrak direct de verbinding.
Schofterig gedrag, het belmeniet-register wordt natuurlijk genegeerd en ik vertrouw de positieve reviews dan ook niet.

Resposta da Saldeerplan
Een hele aardige en klantvriendelijke…
Een hele aardige en klantvriendelijke benadering van Ahlam.Gaf een zeer duidelijke uitleg,heeft de zaakjes goed op orde en zet meteen alle gemaakte afspraken goed op papier.

Resposta da Saldeerplan
Ahlam is langsgekomen en heeft op een…
Ahlam is langsgekomen en heeft op een prettige manier alles duidelijk uitgelegd.

Resposta da Saldeerplan
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.