SalesBase CRM er helt igennem fedt og godt
SalesBase CRM er helt igennem fedt og sindssygt brugbart Dansk CRM til en pris og enkelthed
ingen andre kan komme i nærheden af og så lavet med dansk mindset — ikke oversat — uden at
du bliver indrullet i en dyr og lang implementering og konfigurering hvor de første 10 til 20.000 er
forsvundet - uden nogen værdi.
SalesBase er Logisk opbygget, tag funktionerne i brug hen ad vejen, ægte brugbare funktioner
som enhver virksomhed der har brug for til at holde styr på sine kunder og kundeemner kan bruge.
Om du er en mand og kone virksomhed eller 15-20 ansatte vil dette være genialt.
Intelligent brug af AI og med en 24/7/365 AI hjælpefunktion der gør 99% af alle supportsager
overflødig - allerede inden du har taget røret for at ringe op - så det er "HELP YOURSELF" på den
super fede og effektive måde.
Skal du vækste og ansætte sælgere vil du med SalesBase få fuldt overblik over leads, opfølgning,
salg og tabt potentiale på en måde jeg aldrig har set før.
Vi kommer fra HubSpot og import af data
- intet problem !
SalesBase er ikke integreret med dit website og google ads mm. Så hvis du er til en kompleks
løsning fra USA hvor "ALT" er behovet og har masser af penge og tid til konsulenter og tid til at
finde ud af at få teknikken til at fungere, så tag HubSpot eller nogle af de andre store systemer.
Hvis du bare skal have “THE S_H_I_T DONE” og penge i din egen kasse, så tag SalesBase.
Det er
utroligt, hvad de her drenge (med årtiers erfaring) har bygget. Deres nuværende og fremtidige
brug af AI viser med tydelighed, hvad det betyder at lave CRM i tyverne.
Hubspot startede i 2006
og hænger ved en masse gammelt crap som de ikke kan ændre uden at miste bagud
kompatibilitet. Det er lidt ligesom Windows, SalesBase er meget anderledes - intuitivt og gennemtænkt og
bygget rigtigt fra starten.
Flow og automations som kendes fra Hubspot virker meget mere intuitiv
og let tilgængeligt i SalesBase og er inkluderet i prisen (
Funktionen til at styre projekter er ligeledes med), og hvis du er træt af at skulle betale ekstra fordi
du har en liste på 5.000 kontakter fra dit gamle økonomisystem, så er der optil 50.000 kontakter i
medium udgaven.
Hvis du starter med 200 kr / måneden og en times opsætning (du kan selv) -
så er du kørende...
Du får et helt anderledes overblik over dine kunder og potentielle kunder end du forestiller dig.
Hvis du blot har lidt avance på det du sælger, så er SalesBase tjent hjem den første uge. Hvis du
samtidig er bange for at kontakte de tidligere leads for at undgå at din konto bliver “banned” er det din egen konto der bruges i SalesBase - Fedt ikke at skulle være bekymret over en bounce-
rate på over 3% hvis du har en gammel liste at kontakte ud fra.
Har du primært danske kunder og laver opsøgende salg har de en integration til CVR som jeg ikke
har prøvet, men virker smart da kontakterne tilføjes ekstra relevant data og de konkrete firmaer
kan udvælges med “Razor Sharp Precision”
Integration til Gmail, Dinero, E-Conomic, og diverse håndværker systemer er inkluderet - uden
ekstra beregning.
Opret tickets fra e mails mm... Det kan bare det hele, og på overfladen og i hjørnerne er SalesBase gennembearbejdet og virkelig godt.
Småfejl (der har været et par stykker) rettes ofte over natten - eller timer alt efter hvor stor impact,
de er modtagelige gennem “Feature Requests” og prioriterer dem - og lytter og forstår.
Der mangler en APP ( den kommer ) og en Chat Funktion ( kommer også ), jeg kan savne en
kontaktformular til at lægge på websitet ( den kommer også)
Jeg har anbefalet SalesBase til 4 af mine bekendte i SMV, det er ultralet at skifte og du vil opleve
at den verden der virkede rigid i andre CRM systemer bygget efter USA principper er håbløst
gammeldags i den verden vi er i nu.
For 500 kroner om måneden skal din sælger blot spare 2
timer eller arbejde to timer mere effektivt, så kan det ses på bundlinjen.
Hvis jeg havde tid ville jeg gerne stille mig til rådighed for uddybende besvarelse, jeg håber at
andre vil følge trop og anmelde så man forstår kvaliteten og effekten i at lade SalesBase blive en
del af din forretning - det betaler sig.
Vores nuværende HubSpot konsulent har skrevet sig op som partner efter at have set videoen om
hvordan det fungerer på salesbase.dk - det er meget sigende for den oplevelse man sidder tilbage
med hvis man kender HubSpot eller andre af de store.
Juat do it !